Forum - Forum-tråd: Hvad arbejder du med?

Hvad arbejder du med?

  • ★★★★★★0

    Synes det er længe siden, hvis nogensinde, vi har kunne præsentere vores jobs. Jeg kom til at tænke på det, da Thomsen blev spurgt om han egentlig arbejder med film, da (især) horror jo nærmest er et synonym ;)

    Jeg er lidt spændt på, hvor mange der arbejder med sin interesse (som jeg selv gør)?

    davenport28-11-17 17:03

  • ★★★★★★0

    Jeg arbejder som it-supporter hos noget der hedder DLR Kredit, en kreditforening for landbrug. Jeg sagde dog op i fredags og stopper ved udgangen af februar.

    Selvom it på sin vis har min interesse, kan jeg godt mærke at jeg er lidt udbrændt, så jeg søger praktikplads, så jeg kan komme ind på film- og tv-produktionsuddannelsen, og hvis det ikke lykkedes, vil jeg lede efter en deltidsstilling indenfor support/drift, så jeg kan få lidt mere tid til hvad jeg laver i fritiden, hvilket bl.a. er at være frivillig i Husets biograf.

    Zero Cool28-11-17 17:08

  • ★★★0

    Jeg arbejder som IT-konsulent i en kommune. Det er ikke så sigende, men min specialitet er image deployment, Zenworks og Windows sådan generelt (Jeg elsker Powershell).

    Det er utrolig interessant. Kan godt lide den intellektuelle udfordring der ligger at analysere en problemstilling og finde frem til løsninger og forbedringer.

    Aranyhajú Nyárszépe28-11-17 17:23

  • ★★★★0

    Næste år er det 10 år siden, jeg startede min egen virksomhed som oversætter - IT, marketing og lign. - ikke noget så spændende som litterære oversættelser :) I dag fylder oversættelse dog kun halvdelen eller mindre, og lige så meget tid går med korrektur på andres tekster, kvalitetstjek og validering af oversatte sider, inden de kommer online.

    Jeg vil ikke sige, at det er min store passion, men jeg er glad for det - ikke mindst friheden.

    Min interesse for film fik jeg mulighed for at arbejde med professionelt, da jeg i 2008-11 var medejer af og ansat på deltid som ansv. redaktør på Filmz.

    Nu er jeg så nyhedsredaktør og medejer af det der Moovy, som der også går en del tid med, men det er mere drevet af passion end mammon :)

    chandler7528-11-17 18:17

  • ★★★★0

    så jeg kan få lidt mere tid til hvad jeg laver i fritiden, hvilket bl.a. er at være frivillig i Husets biograf.

    Det er sejt, du har fundet noget frivilligt, du er interesseret i!

    chandler7528-11-17 18:25

  • ★★★★★0

    Filmnørder = Computernørder 

    Lars!28-11-17 18:29

  • 0

    Jeg arbejder med IT support for et multinationalt selskab. IT interesserer mig meget lidt, men lønnen er god, der er ikke så meget at lave og jeg arbejder kun ca. 34 timer om ugen. Så jeg har masser af fritid og frihed.

    Whispering Horse28-11-17 18:42

  • ★★★★★★0

    Der fleste er nok med på at jeg er kok. Jeg arbejder på et psykiatrisk bo og behandlingssted, hvor jeg starter kl. 7 med at gøre morgenmad klar til kl. 8. (har kopieret morgenmaden fra min tid på kro, så det er nok lidt mere eksklusivt, end hvad man normalt vil finde i branchen.) Så sylter jeg, laver marmelader osv., og prøver at køre en hjemmelavet linje, men det er svært som én mand, der skal servicere 40 mennesker 3 gange om dagen, og tilgangen bliver større og større. Varm mad til middag, gerne normalt mad som forloren hare, flæskesteg osv., samt ledermøder,kunder osv hvor jeg får lov at lege og lave underlige ting. Jeg kæmper for at få optimeret køkkenet, som er nedslidt og mangler basale ting. Der er ikke den store opbakning til at financere det, selvom det er hjertet i firmaet. Og så har jeg pt. 2 borgere i køkkenet, som jeg lærer madlavning og hygiejne.

    Selve arbejdet er enormt stressende, da medarbejderne er pisse ligeglade med, om jeg fx lige har gjort køleskabe rent. Næste morgen ligner det en svinesti igen. Så en stor del er at rydde op efter andre. Og når jeg kæfter op, så får jeg at vide, at jeg skal slappe af.. Så kæfter jeg bare mere op!

    Pt er jeg ved at få alt i bøtter og stå ordentligt, men det er svært når jeg ikke er der 2/3 af tiden, og en flok vikarer ter sig som syge aber i mit køkken.

    Men som kok er det meget sjældent, at man kan arbejde 7-14.30 uden weekendvagter, så jeg bliver ved med at tage kampene til 30 k i måneden.

    davenport28-11-17 18:52

  • ★★★★0

    Jeg er søreme også i IT branchen. Efter en del år som udvikler har jeg ændret retning og har brugt de sidste 4-5 år i QA afdelinger rundt omkring.

    Jeg har været fast Test Manager på et projekt i nogle år, men også været konsulent indenfor Test Management, hvilket jeg kun kunne holde til i 3 måneder. Jeg har derudover været ansvarlig for at få min gamle arbejdsplads ISO 9001 certificeret (fra 0 processer, til et ganske velkørende og selvvedligeholdende procesapparat... Men jeg gør det aldrig igen!).

    Nu er jeg god gammeldags teknisk tester, fast integreret på et team, med et produkt vi alle brænder for - Noget jeg har savnet i noget tid. Management er sgu bare ikke for mig.

    dyg28-11-17 18:54

  • ★★★★★★1

    Jeg er lærerstuderende :) - så ikke noget job udover noget vikarjob. Er egentlig uddannet cand. mag. i historie med religion som sidefag, men fik aldrig et relevant job. Så jeg har været arbejdsløs en del år, været ansat på Odense Internationale Film Festival og Teater Momentum, telefoninterviewer, lagervikar i 2 år(hvor jeg fik truckkort), i løntilskud som kommunikationsmedarbejder ved Nordfyn Erhverv og EXPO Odense og jeg har også et 21-dages rengøringskursus og hygiejnebevis...

    Jeg er dog så godt som sikret et job, når jeg er færdig pga min fagkombination som er matematik, fysik/kemi og biologi. Så når jeg er 38 år er jeg endelig klar til et rigtigt job :) 

    Guldager28-11-17 19:06

  • ★★★★★★0

    Så kan du lige nå at arbejde et par år, før du kan hæve din efterløn :D

    davenport28-11-17 19:22

  • ★★★★0

    Jeg har været i IT branchen siden 1986. Konsulent i snart 30 år og må jeg tilstå ... indimellem træt. Har arbejdet med Cobol, Unix, CICS, DB2, SAP og sidst, Microsoft de sidste 15 år. Smuttede til Avanade for 3 1/2 år siden og siddet på Coop som en del af et stort team. Vi er pt. 8 inhouse konsulenter og har 15-20 siddende ofshore i Bratislava. De er skide dygtige og har samme udsyn som "os" danskere. Meget nemme at arbejde med og selvkørende.

    I næste måned roterer jeg og skal være teamlead. Jeg er lidt en tryghedsnarkoman og ikke så meget til at være ude af min komfortzone. At manage, men nu sker det alligevel, hvor jeg skal styre og fodre et par inshore og et par offshore ressourcer med opgaver i det som hedder agil udvikling, som en slags scrum master (betegnelse for noget metodikhalløj). Well, måske bliver det en udfordring og sjovt. :)

    Og spiller eurolotto hver fredag.

    Bruce28-11-17 19:23

  • ★★0

    Jeg er Sales Manager i et virksomhed, der laver lufttekniske anlæg. (Dust extraction solutions) Vores anlæg står blandet andet på, BoConcept i Ølgod, Montana i Haarby, Carl Hansen i Gelsted, Brdr. Krúger i Værløse og Dynaudio i Skanderborg.

    Jeg har de sidste 2 år været i en New Business development del, hvor jeg har ansvar for at finde nye kunder i Skandinavien, UK og Ireland. Det kan til tider godt virke lidt telefonsalgs agtig, og det hader jeg, men det er kun til man har fået første aftale om besøg i hus :-) 

    MadMartigan29-11-17 07:14

  • ★★★★★★0

    Det er sejt, du har fundet noget frivilligt, du er interesseret i!

    Ja, det kunne selvfølgelig være federe, hvis jeg også kunne blive betalt for det, men så må jeg se om jeg kan finde noget, som gør at jeg kan leve, samtidig med at jeg smider nogle flere timer i Huset.

    Zero Cool29-11-17 08:12

  • ★★★★0

    Ja, det kunne selvfølgelig være federe, hvis jeg også kunne blive betalt for det, men så må jeg se om jeg kan finde noget, som gør at jeg kan leve, samtidig med at jeg smider nogle flere timer i Huset.

    Du må bare gøre dig uundværlig - så bliver de vel nødt til at betale dig på et tidspunkt :)

    (Medmindre konceptet er at alle arbejder frivilligt...).

    chandler7529-11-17 11:19

  • ★★★★★★0

    Alle arbejder frivilligt, selv Jack som bestyrer biografen, desværre. :)

    Han tjener penge på andre måder, bl.a. foredrag, undervisning og som forfatter.

    Zero Cool29-11-17 11:22

  • ★★★★★0

    Jeg afleverede et barn til en anden plejefamilie sidste fredag, og kommende fredag (om 2 dage) starter jeg så som præst igen (som i de gode gamle dage). 

    Med andre ord: Jeg har arbejdet som beredskabshjem for den norske stat og taget imod børn, som Barnevernet af den ene eller anden årsag har taget fra forældrene. Mens de så søger efter et permanent nyt hjem (eller indtil barnet potentielt flytter hjem til forældrene igen, som også kan ske af og til), så bor det hos os. De børn, man får, er ofte psykisk skadet, og det kan godt være ret krævende at skulle stå med...

    Nu stopper jeg så som beredskapshjem. Vi sagde op, og opsigelsestiden løber ud 30. november, og så starter jeg i mit nye arbejde som præst for Syvende Dags Adventistkirken i Norge. Det glæder jeg mig til. Arbejdet inkluderer dåb, vielser, begravelser, nadver og så videre - men også besøg hos folk og selvfølgelig en masse prædikener og bibelstudier. Ellers er det bare fantasien, som sætter grænser, hvis jeg ellers på forskellige måder prøver på at gøre verden til et bedre sted sammen med min menighed. Det bliver awesome. 

    Lars!29-11-17 16:06

  • ★★★★★★0

    "Ellers er det bare fantasien, som sætter grænser..." - Den bad du sgu selv om!! :,D

    Godt at høre. Det er pisse hårdt at arbejde med psykisk syge. Kan slet ikke forestille mig det, når det er børn. Pøj pøj med det kommende job :)

    davenport29-11-17 18:09

  • ★★★★★0

    "Ellers er det bare fantasien, som sætter grænser..." - Den bad du sgu selv om!! :,D

    Og trosbekendelsen ;) 

    Lars!29-11-17 18:12

  • 0

    Jeg er lærer og underviser i dansk, engelsk, musik og billedkunst.
    Har altid haft de store elever, og jeg var vild med at tage elever til afgangseksamen.

    Desværre er jeg efter nogle omlægninger i kommunen nu havnet på mellemtrinet (4. til 6. klasse). Det er jeg nu også glad for, men jeg savner at have de store elever.

    Herrguth29-11-17 19:14

  • ★★★★★★0

    Jeg vil ikke have mellemtrinnet, og jeg håber bestemt på at kunne undgå det. Men det burde også være sådan, når jeg matematik, fysik/kemi og biologi. Min interesse er unge og at arbejde med unge, så jeg kunne sagtens se mig selv tage en pædagogisk kandidat om 7-8 år og så forsøge at blive anset på CEFU (Center for Ungdomsforskning) eller lignende. Men først skal jeg lige ud at få en masse erfaring - forhåbentlig på en efterskole. 

    Guldager29-11-17 19:25

  • ★★★★★★0

    Hvor "meget" kan man egentlig uddanne sig i DK? Er det stadig 5 år på SU? Tænker bare: er det ikke også interessant at bruge det man har lært? Jeg har aldrig brudt mig om at gå særligt meget i skole, selvom jeg er ret god til det, og altid har kunne surfe mig igennem det meste. Har altid hellere bare ville arbejde med det jeg går op i, uden alt for meget skoling.

    davenport29-11-17 20:01

  • ★★★★★★0

    Nu kan man ikke uddanne sig så meget mere, men før regeringen lavet om på det, så kunne du uddanne dig uendeligt - dog kun 6 år på SU.

    Jeg kan generelt godt lide at studere, så jeg ville ikke have noget imod at være evighedsstuderende...

    Guldager29-11-17 20:06

  • ★★★★0

    Det er vist noget med, at hvis du har fået fx en MA, kan du ikke kaste dig over en uddannelse, der ender ud i en lavere "grad". Hvilket er helt vanvittigt - det er jo vitterligt ikke alle, der ender på den rigtige hylde eller med en uddannelse med jobmuligheder. Og man kan rigtig nok ikke få mere SU, men man får ikke engang muligheden for selv at betale for sit nye studie.

    Jeg mener, at Benway fx ikke ville have kunnet læse til teologi, hvis han havde søgt ind året efter, han gjorde...

    chandler7529-11-17 20:12

  • ★★★★★★0

    Jeg synes, det virkede før. Jeg har en kandidatgrad, og derfor kom jeg bagerst i køen til alle uddannelser. Så jeg kunne alligevel kun komme ind, hvis der var ledige pladser. 

    Guldager29-11-17 20:12

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen