Forum - Forum-tråd: SPOILERTRÅD om Star Wars

SPOILERTRÅD om Star Wars

  • ★★★★★★0

    ..Og det var fedt, at det var sådan lidt post-apokalyptisk. Det gav et godt feel, og er jo som sådan oppe i tiden..

    davenport18-12-15 14:03

  • ★★★★0

    Captain Phasma var lidt skuffende i de få scener. Hvad synes I? 

    Enig mht teknologien. Generelt var det bare en lidt mere beskidt og rå SW film. Men damn det er godt atter at se rigtige lokationer osv. 

    Babo18-12-15 14:04

  • ★★★★★★0

    Som skrevet tidligere, har jeg allerede set den to gange over to dage, og skal se den for tredje gang sammen med min søster, svoger og deres unger på søndag. Filmen kan 100% bære at blive set flere gange over kort tid.

    Jeg har det faktisk lidt, som da jeg så JJ's Star Trek første gang. Den røg også i BD-afspilleren flere gange indenfor kort tid. Det er heller ikke en perfekt film, men en virkelig "watchable" film, som man hygger sig rigtigt godt med.

    Zero Cool18-12-15 14:05

  • ★★★★★0

    Jeg kan forestille mig, der var planer om flere scener med Captain Phasma. Jeg husker bare to scener. Den ene hvor hun irettesætter Finn, den anden hvor han hoverer overfor hende. Så hun virker mest som et lille plotelement, der skal understrege hans udvikling fra A til B, men ikke har ret meget at bidrage med selv. Det kan selvfølgelig være, de giver hende lidt mere at lege med i næste film. Derudover er jeg glad for, at filmen var så rig på skurke. Et glædeligt gensyn med fanatiske millitærgeneraler, som ikke har noget forhold til Kraften, og som egentlig konkurrerer lidt med Darth'en (aka Kylo Ren) - det er jo ligesom i de gode gamle dage! 

    Lars!18-12-15 14:33

  • ★★★0

    Jeg føler mig helt overbevist om, at Phasma får en større rolle på et tidspunkt. Ellers må der i hvert fald være nogle scener i denne, som er blevet klippet ud med hende.

    Hun føltes som en, vi skulle tvinges til at lægge mærke til, selvom hun ikke havde nogen særlig andel i denne film. Jeg tror, det er en indledende øvelse for at sætte noget op til senere hen.

    Det samme med den indbyrdes kamp mellem Ren og General Hux (selvom jeg faktisk sidder lige nu og er lidt i tvivl om Hux døde, da Overmegakillerdeathbasesquadronstarlightsilver-planeten sprængte i luften?).

    HonoDelLoce18-12-15 14:54

  • ★★★★★★0

    Jeg er ret overbevist om, at Hux overlever. Snoke beder Hux om at hapse Ren og ta' ham med til hvor end Snoke befinder sig.

    Der går alligevel også noget tid fra da Rey og Ren bliver adskilt og til hun finder Finn, og de alle undslipper Starkiller Base (navngivet efter Lukes navn i det oprindelige Star Wars-manuskript). Så der skulle være nok tid nok til at klare det. :)

    Zero Cool18-12-15 15:00

  • ★★★0

    Jeg mente også, at han overlevede, men blev s'gu lige helt i tvivl, mens jeg sad og skrev indlægget :D Det samme gjorde jeg faktisk omkring Phasma...

    Jeg glæder mig til at se filmen igen, er det, jeg prøver på at sige ;)

    HonoDelLoce18-12-15 15:02

  • ★★★★★★0

    Er det i øvrigt første gang Ford har en dødsscene?

    T. Nielsen18-12-15 15:44

  • ★★★★★0

    Han blev skudt i hovedet i "Regarding Henry" (men overlevede jo).

    Lars!18-12-15 15:56

  • ★★★0

    Dør han ikke i What Lies Beneath? (jeg husker den meget dårligt...)

    HonoDelLoce18-12-15 15:57

  • ★★★★★★1

    Det er måske nok det tætteste vi kommer. I øvrigt en god film. 

    T. Nielsen18-12-15 16:01

  • ★★★★★★0

    Mener også han kraller af i WLB..

    davenport18-12-15 17:41

  • 2

    Fuck jeg elskede sværdet i stenen øjeblikket, da Kylo rakte ud efter Anakins lyssværd, men ikke var det værdig. 

    Kyllingebenet18-12-15 18:30

  • ★★★★1

    Jeg var vild med slutningen hvor vi møder legenden og det usagte smerte, der blev udtrykt med ansigtsudtryk og ingen ord. Det var næsten lidt Apocolypse Now over opbygningen :)

    Babo18-12-15 18:51

  • ★★★★★0

    Ja, bedste scene med Luke EVER! 

    Lars!18-12-15 19:39

  • 0

    Ja, slutningen er konge. Luke med langt skæg og klassisk jedi-outfit. Uden dialog, men alligevel fuld af melankoli.  

    IK18-12-15 19:45

  • ★★★★0

    Jeg forestiller mig at Lucas ville have lavet en 10-15 min dialog og sluttet af med voice over :)

    Babo18-12-15 19:46

  • 0

    Og så vil samtalen handle om sand osv. ;) 

    IK18-12-15 19:47

  • ★★★★★★0

    Præcis scenen med Lukes lyssværd understreger oss', at Ren er skadet. Han har ingen problemer tidligere med at trække en mand til sig, men i den scene har han problemer med det. :)

    Zero Cool18-12-15 19:52

  • 0

    Jeg kunne også lide, at lyssværdene ikke var så 'fine' som før, altså sværdets belysning. Jeg husker, at man i spillet Force Unleashed kunne selv vælge, hvordan sværdet skulle lyse, og det var fedt at se, at man faktisk har ændret det i filmen. :) 

    IK18-12-15 19:55

  • ★★★★★1

    Jeg tolker det ikke sådan, at Ren ikke kunne få sværdet til sig, fordi han var skadet, men snarere sådan at sværdet helst ville til Rey. 

    Lars!18-12-15 20:33

  • ★★★★★★0

    IK, JJ har vist sagt, at tanken bag det er, at Ren ikke er en jedi eller en sith, så hans lyssværd er mere primitivt, fordi han selv har fundet ud af hvordan man stykker det sammen.

    Riqon, tja, jeg ved godt, at den første scene tyder på, at lyssværdet "taler" til Rey og man sagtens kan tolke det som en slags Harry Potter-ting, men jo mere jeg tænker over det, jo mindre mening giver det for mig, at det næsten skulle være en levende ting.

    Der er ingen tvivl om, at JJ, Kasdan og hvem der ellers var involveret i at skrive historien, har haft fingrene i Expanded Universe i processen, så jeg hælder mere til min egen teori, at en afdød jedi, som eksempelvis Yoda eller Obi-Wan kan hjælpe en der er stærk i Kraften på rette vej. Så vidt jeg husker, er det en kvindestemme der taler til Rey, da hun først finder lyssværdet og får sit drømmesyn, så måske er hendes mor en af disse afdøde jedis fra episoden med Ren.

    I de seks andre film og hvad jeg har set af Clone Wars mv., er lyssværdet bare en død ting, et værktøj, der godt nok er vigtig for en jedi, men sagtens kan udskiftes, hvis behovet opstår.

    En gennemgående joke i prequel-trilogierne er jo, at Anakin konstant taber sit lyssværd eller smider det væk.

    Zero Cool18-12-15 20:54

  • 0

    Sværdet kaldte jo også ud til hende, da det lå i kisten. helt sikkert at det kle ville i hænderne på Kylo, men Rey.

    Kyllingebenet18-12-15 20:51

  • ★★★★★★0

    Bliver det ikke også sagt i filmen at Ren ikke er "formet" af disse Bruno?

    T. Nielsen18-12-15 21:03

  • ★★★★★0

    Som sagt er jeg heller ikke ovenud begejstret for ideen om, at sværdene har preferencer. Jeg accepterer det dog som en præmis i denne film, og så må den logik jo følges til dørs. Jeg forstår det dog stadig sådan, at det hænger sammen med Kraften (og Skæbnen), og at sværdet repræsenterer noget mere end et våben, nemlig kaldet til at være en jedi og at følge i Lukes fodspor. 

    Lars!18-12-15 21:30

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen