Forum - Forum-tråd: SPOILERTRÅD om Star Wars

SPOILERTRÅD om Star Wars

  • ★★★★★★0

    Jeg tror måske bare, at kombination af Fishers uheldige omgang ansigtsløftning og at hun i forvejen aldrig har været en stor skuespillerinde, gør at hun nok er det svageste led i historien. Jeg fik dog fugtige øjne, da Leia og Han ser hinanden igen, og igen da de krammer, før missionen til Starkiller Base.

    Jeg kan godt forestille mig, at hun stadig er med i de to næste film, men jeg tror ikke at hun får meget mere screentime, end hun har i TFA.

    Zero Cool19-12-15 21:21

  • ★★★★★★0

    Jeg vil også savne Solo/Ford da han altid har været en bærende "force" for mig i filmene og også i denne. Synes som i nævner, netop at Ford viser lidt af det han engang var så god til, men som han ikke har vist i mange år. Sammen med Daisy Ridley er han filmens største aktiv for mig. 

    T. Nielsen19-12-15 21:29

  • ★★★★★0

    Folk kan tale alt de vil om Daisy Ridley, Boyega og Driver... men det her var utvivlsomt Fords film. Der var endda flere Han Shot First øjeblikke, fx da han kastede en af dem han skyldte penge til det løsslupne monster. Hans skæve smil og rebelske karakter. En moden Solo, en far(!), som dog stadig besad nogle drengerøvsegenskaber og en fuck verden-attitude. Jeg synes, det var et godt stykke arbejde, både fra hans side og fra forfatternes.

    Lars!20-12-15 01:00

  • ★★★0

    Bliver spændende at se om de to næste film kan være interessante uden Ford. 

    gi-jones20-12-15 09:36

  • ★★★★★★0

    Tror det er Ford selv, der har bedt om det. Han har jo efterspurgt det ved Lucas, der sagde Nej!

    davenport20-12-15 10:31

  • ★★★★★1

    Ford var fuldstændigt forrygende. Det overraskede mig, at han stadig kunne levere den energi og overskud i en præstation.

    Jeg synes at det er lidt sjovt at tænke på, at to af de mest omtalte mandlige birolle-præstationer i år, er Harrison Ford i "The Force Awakens" og Sylvester Stallone i "Creed". To skuespillere, der efterhånden er godt oppe i årene (73 og 69), som gentager deres ikoniske roller, der havde deres oprindelse i 70'erne, og som gjorde dem til stjerner.

    Kruse20-12-15 10:43

  • ★★★★0

    Hvad synes du om filmen, Kruse. 

    Babo20-12-15 11:17

  • ★★★★★2

    Jeg synes at den var aldeles fremragende, hvis ikke fantastisk. Den gav mig alt hvad jeg havde håbet på. Virkeligt solidt lavet, hele vejen rundt. Jeg kan dog nikke genkende til kritikpunktet om, at den meget på at gentage elementer fra de tidligere film, men jeg forstår fuldt ud, hvorfor at denne tilgang blev valgt. J.J. Abrams og Lawrence Kasdan var uden tvivl det helt rigtige valg, da de har så meget kærlighed og respekt for de gamle film, og det kan ses. Og så er Abrams en dygtig personinstruktør, og da valget af skuespillere var ret så spot on, så fungerer det alt sammen upåklageligt. Og som jeg nævnte i indlægget overfor, så overraskede det mig, hvor god Harrison Ford stadig kunne være. Jeg havde ellers afskrevet ham en smule på forhånd.

    En anden ting, som jeg gerne vil rose filmen for, er dens ret så veludførte humor, som fik mig til at grine højlydt ved flere lejligheder, og sidde med et smil på resten af vejen. Jeg har set alt for mange blockbusters de seneste par år, hvor der bliver kastet masser af jokes, one-liners og "sjove" indslag mod publikum, men hvor kun hver femte joke virker bare nogenlunde. Her er det langt mere skarpt skåret i "The Force Awakens".

    Jeg har brug for et gensyn(hvilket desværre nok først bliver på Blu-Ray) for at kunne adskille mig helt fra mine forventninger og nostalgi, og give den en endelig vurdering, men jeg ligger nok på en stor 8/10, som er tæt på at snige sig op på 9/10.

    Jeg glæder mig enormt til efterfølgeren, som der desværre er alt for langt tid til. Jeg sidder dog med en lille frygt på, at de andre instruktører ikke kan matche J.J. Abrams' niveau. Det er dog mest Colin Trevorrow jeg frygter, da jeg fandt "Jurassic World" ret så dårlig.

    Kruse20-12-15 15:16

  • ★★★★0

    BB-8 stod for den absolut sjoveste sekvens. 

    Fandt ikke JW dårlig, men den er desværre også allerede glemt og det er ikke et godt tegn. Så havde håbet på en bedre instruktør, men altså.... Man kan da blive positivt overrasket. Er dog glad for Johnson skal styre efterfølgeren. 

    Babo20-12-15 16:21

  • ★★★★★★1

    Jeg er lige hjemvendt fra tredje visning, denne gang i den lokale biograf. Billedet var helt fint, der var ikke skruet voldsomt op for lyden, men det var ok. Filmen holder i dén grad til et tredje gennemsyn og måske napper jeg en forestilling igen i januar måned, men lige nu er min 7-årige fanboy stillet tilfreds.

    Zero Cool20-12-15 18:08

  • 0

    Der er lige kommet box office tal fra den første weekend i Amerika og resten af verden. "Star Wars: The Force Awakens" har med hyperdrive placerer sig som nummer 1. ( $238,000,000 US - $517,000,000 Worldwide ) Tak for det Star Wars! 

    Nu kan det være at Hollywood omsadle, så det ikke laver så mange superhelte film. 

    QUASAR20-12-15 19:30

  • ★★★★★★2

    Superheltefilm er max. 1% af alle amerikanske film der kommer på årsbasis. De kommende år, hvor det virkelig går vildt for sig, kan vi måske ramme 1,5%.

    Zero Cool20-12-15 19:35

  • ★★★★★★1

    Der er nok nogle Disneyfolk, der ala Griswold, skal ha installeret en pool i det kommende år ;)

    davenport20-12-15 19:42

  • 0

    Jeg søgte lidt om den originale Star Wars trilogi, og det skulle eftersigende være muligt at se en despecialized udgave af dem? Jeg genså noget af A New Hope, og jeg fik sgu det dårligt af at se så mange ucharmerende ting på skærmen. ;) Kender i noget til det?

    IK20-12-15 20:08

  • ★★★★0

    Målt på årsbasis, så er 1-2% ikke meget, men filmene fylder mere end procenterne viser. Alle helte bliver filmatiseret, gjort til trilogier og gjort til serier. Selv visse animationsfilm som Big Hero 6 er superhelte. Jeg ville ønske der blev satset mere i højsæsonen for blockbusters. 

    Babo20-12-15 20:10

  • ★★★★★★0

    IK, jep. Harmy's Despecialized Editions - en fan på originaltrilogy.com har taget HD-udgaverne, sammen med en bunke andre udgaver, han har været i stand til at få fingrene i og har genskabt den originale trilogi, som de så ud i biograferne i sin tid.

    Det er inkl. en kæmpe bunke af soundtracks, fra det lossless lydspor fra BD-udgaverne til originale monospor fra biograferne, samt undertekster på et utal af sprog.

    Han arbejder på en ny version af Return of the Jedi med flere fikses og der er allerede en v. 2.5 af A New Hope og en v. 2.0 af Empire, hvor han har fikset en del.

    Man skal ikke søge ret meget på detdér internet, for at finde et sted at hente dem fra. :)

    Edit: nå ja, de er ude i 720p-udgaver. Fordi nogle scener er hentet andre steder fra, er det vist ikke muligt at få dem op i 1080p, men det er stadig så meget bedre end at se dvd-udgaverne, taget fra laserdisc-masteren.

    Zero Cool20-12-15 20:18

  • ★★★★★★0

    IK - hvad handler det om? Det er ikke noget jeg har hørt om?

    davenport20-12-15 20:16

  • ★★★★★0

    Jeg søgte lidt om den originale Star Wars trilogi, og det skulle eftersigende være muligt at se en despecialized udgave af dem? Jeg genså noget af A New Hope, og jeg fik sgu det dårligt af at se så mange ucharmerende ting på skærmen. ;) Kender i noget til det?

    Yeps Bruno og jeg er stor tilhængere af dem, nu kan jeg self. ikke give links her, men jeg kan give link til en video der fortæller lidt omkring hele projektet, det startede ud med A new hope, som er den mest komplette ver. 2.5, herefter så Empire Strikes back pt. Ver. 2.0, Return of the jedi, er ved og blive lavet i en version 2.0 (den er ver. 1.0 nu her) men 2.0 er ved og være på trapperne, work print udgaven er released nu, men her mangler farverne stadigvæk og blive justeret lidt, samt flere af fix'ne er ikke hel komplette endnu, (f.eks. er sebastian shaw's øjebryn lidt for flygtige endnu i slutscenen så vidt jeg kan læse mig til) den arbejdes der fortsat på, men den sku være tæt ved udgivelse vil jeg tro, udfra det jeg kan læse.

    Harmy's Despecialized Star Wars

    Jeg har selv to venner som aldrig har set noget Star Wars, og før jeg tager dem ind og ser den nye skal de lige oplæres i SW :) og det vælger jeg og gøre med Despecialized.

    Her kan der læses lidt mere omkring tingene, ingen links til downloads, det står for egen regning så at sige.

    Original Trilogy

    Elwood20-12-15 20:21

  • 0

    Davenport

    Bruno har faktisk lige fortalt det. :) I bund og grund handler det vel om, at nogle dedikerede fans af trilogien har været i stand til at udarbejde original theatrical versions af de gamle Star Wars film. Så det er film uden lucas' grimme cgi osv. Se følgende klip: 

    https://www.youtube.com/watch?v=dHfLX_TMduY

    IK20-12-15 20:24

  • ★★★★★0

    har taget HD-udgaverne, sammen med en bunke andre udgaver

    Glem ikke at han sågar har brugt Matte paitings vise steder for at genskabe ting fra den gang :) den del imponerede især mig, da jeg så og læse om det, men ja tjek den youtube video ud jeg har linket til, der fortælles der mere om lige præcis A new hope.

    Se følgende klip: 

    Den jeg linker til er den extended udgave fra Harmy's egen channel, den er så også omkring 20 min. men det er rent guf det hele :)

    Elwood20-12-15 20:26

  • ★★★★★★0

    Og det er faktisk mere end bare CGI'en, eksempelvis står der ikke Star Wars: Episode IV: A New Hope i front af den film, men kun hvad der stod i 1977: Star Wars.

    Han er gået 100% old school.

    Zero Cool20-12-15 20:25

  • ★★★★★★0

    Jeg er ikke helt med.. Er det fans, der udgiver de originale film eller hvad? Altså uden Lucas tilføjelser?

    davenport20-12-15 20:25

  • 0

    Og så er det kun Han der skyder og dræber koldblodigt for fanden. :) 

    IK20-12-15 20:26

  • ★★★★★★0

    Ja, det er en fan der har genskabt den originale Star Wars-trilogi som de så ud i biografen, selvfølgelig uden officiel tilladelse. :)

    Zero Cool20-12-15 20:27

  • ★★★★★★0

    Tjek :) (Lidt ala Laserdisk ;)))

    davenport20-12-15 20:28

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen