Forum - Forum-tråd: SPOILERTRÅD om Star Wars

SPOILERTRÅD om Star Wars

  • ★★★★★0

    Han har dog ikke kunne gøre det uden alle de andre fan edits som der er og finde, som der også nævnes, Harmy har blot væretham der har stykket det hele sammen til sidst, samt lavet hans egen fixes, det er et stort nerd fællesskab projekt :)

    Elwood20-12-15 20:28

  • ★★★★★0

    Lyden er også reddet, flere setder hvor John Williams Score blev overdøvet af nyt lydmix er det blevet restrureret :)

    Elwood20-12-15 20:30

  • ★★★★★0

    Var der ikke også rygter om, at de gamle ville udkomme på BD i de oprindelige udgaver officielt? Det tager jeg imod med kyshånd!

    David Lund20-12-15 23:22

  • ★★★★★0

    Det har der været snak om længe jo, men indtil jeg ser officiel besked om det, så tager jeg det med ro, med den annocering, det ville self. være det største af det hele, men indtil videre er der intet nyt om det, nogen falder så over en gammel artikel der nævner de vil arbejde på og få dem releaset, folk poster den og blam folk glemmer og tjekker dato'en for nyheden og internettet går hel amok for en kort stund.

    Fingers crossed stadigvæk dog, men ku forstille mig de venter til en eller anden speciel anledning før de blir released.

    Elwood20-12-15 23:29

  • ★★★★★★0

    David, der har været rygter siden de udkom på BD første gang. Hvis Disney faktisk havde fået en aftale med Fox om det, da nogle af rettighederne ligger hos Fox, ville det have været optimalt at smide dem på markedet så'en.. nu-ish.

    Da det ikke ser sket, tror jeg desværre ikke vi skal forvente at se dem.

    Zero Cool20-12-15 23:35

  • ★★★★★★0

    Bare rolig, folkens! Disney vil malke denne ko, som var det Ron Jeremys pik på en rigtig god dag, hvor han havde fået både fløde og frugt. Der vil komme så meget, at man slet ikke har råd til at følge med, og så lidt mere for dem med den rigtig store tegnebog. Bare læn jer tilbage, det rammer jer i skærmen lige omme lidt!

    davenport20-12-15 23:46

  • ★★★★★★0

    davenport, du virker lidt bitter over, at Disney gør præcis hvad Lucas har gjort siden 1977. Filmen nåede dårligt at komme ud af døren, før Lucas havde klistret Star Wars-logoet på alt fra toiletpapir til dildoer. :p

    Men bortset fra det, så er det ude af Disneys hænder. http://starwars.wikia.com/wiki/Twentieth_Century_Fox_Film_Corporation

    Despite The Walt Disney Company's 2012 purchase of Lucasfilm Ltd. and the release rights to all future Star Wars films, Fox still retains original distribution rights to Star Wars: Episode IV A New Hope "in perpetuity" in all media worldwide. Fox also retains theatrical, nontheatrical, and home video rights worldwide for the franchise's five subsequent films through May 2020, at which time ownership will transfer to Disney. This complex relationship between Fox and Disney, particularly in regards to Fox's perpetual rights to Episode IV, creates an obstacle for any future boxed set comprising all nine films.

    Zero Cool20-12-15 23:56

  • ★★★★★★0

    For lige at hoppe tilbage til TFA.

    Jeg har spottet et par steder, at folk ser et kærlighedsplot mellem Finn og Rey. Det har jeg lidt svært ved at få øje på. Jo, Finn spørger om Rey har en kæreste, da de er ombord på Tusindårsfalken, men det antyder jo ikke nødvendigvis interesse.

    Jeg ved godt, at vi er ret vant til, at hvis to mennesker af hvert sit køn støder sammen i en film, så betyder det normalt, at der er kærlighed i luften. Men som jeg ser det og som Rey jo på sin vis bekræfter i slutningen af filmen, er det blomstrende venskab mellem to mennesker, der har fået en del respekt for hinanden via deres oplevelse.

    En anden film fra i år, hvor vi også så en handlekraftig og stærk kvinde i hovedrollen, Mad Max, var der også kun venskab mellem Furiosa og Max, samt en gensidig respekt.

    Hvad siger I andre, så I en begyndende kærlighedshistorie, eller blot begyndelsen på et stærkt venskab?

    Zero Cool21-12-15 00:29

  • ★★★★★★0

    Jeg er nødt til at tro, at hun er lesbisk. Det er SÅ meget oppe i tiden, at det må sælge billetter! ;)

    (Synes Disney har gjort det godt, og har ikke noget mod deres overtagelse! Just fun)

    davenport21-12-15 00:37

  • ★★★★★0

    Sorry jeg grinte mest af Rey's konstante bemærkning til Finn om de ikke sku holde i hånd da de flygtede, det var alt for morsomt :)

    Elwood21-12-15 00:37

  • ★★★★★0

    Der er helt klart antydet interesse fra Finns side - det er ikke så meget at han spørger, om hun har en kæreste, men måden han spørger på. Kærlighed har altid været en del af Star Wars universet, og det ville være mærkeligt andet, hvis der ikke dukkede en kærlighedshistorie op i næste episode - og jeg kan virkelig ikke se, hvem der ellers skulle passe sammen. 

    David Lund21-12-15 07:35

  • ★★0

    Har set Despecialized udgaven i weekenden og det er ganske godt. Jeg får jo helt ondt i øjnene når jeg ser blu-ray boksen med alle de ændringer som er lavet. 

    Har haft lyst til at gense den nye star wars hele søndag så mon ikke man skal gense den i biografen igen :)

    Wangsgaard21-12-15 07:56

  • ★★★★★1

    og jeg kan virkelig ikke se, hvem der ellers skulle passe sammen. 

    BB-8 og R2-D2! Det blir trekants drama med C-3PO.

    Elwood21-12-15 08:27

  • ★★★★★★0

    David, det er måske rigtigt nok. Men måske var Anakin et meget godt eksempel på, at man ikke skal svinge sit lyssværd alt for meget rundt som jedi, man ender jo bare med at slå børn ihjel, fordi man er bange for at miste sin kone.. og så råbe Noooooo! bagefter. :D

    Zero Cool21-12-15 09:35

  • ★★★★0

    I Mad Max var der ikke et gram antydning af forelskelse/kærligheden mens jeg synes de antyder lidt af det her, især fra Finns side. Håber måske ikke det element skal med, bare for at være med. Kunne såmænd også være interessant bare med venskab. 

    Babo21-12-15 09:47

  • ★★★★★0

    Der er utvivlsomt kærlighed i luften mellem Rey og Finn. Men jeg ser det også mere som en slags søskendekærlighed. Ikke desto mindre, når en fyr spørger "har du en kæreste?" (på film), så betyder det altid "skal vi flette julehjerter sammen". Og så er der jo det lidt symbolske i, at Finn tager Rey i hånden, og hun siger "stop taking my hand!!" Hvad jeg tager med fra disse øjeblikke i filmen er, at Finn nok godt kunne tænke sig noget i den romantiske stil, selv om det aldrig kommer til at ske. Jeg ser også her lidt en parallel til "A New Hope", hvor Luke jo tydeligvis var interesseret i smukke prinsesse Leia. Det skete naturligvis ikke, da de blev søskende i stedet, og da det i øvrigt gav mere mening med Leia og Han. Og på samme måde vil der nok heller ikke ske noget mellem Finn og Rey, tror jeg. 

    Lars!21-12-15 11:10

  • ★★★★★0

    Kærligheden kunne måske opstå mellem Rey og Kylo Ren. Og at det så er på den måde, han bliver lokket tilbage over på den lyse side. Ikke at jeg finder det særlig sandsynligt. I givet fald må man jo håbe, de ikke er fætter og kusine. 

    Lars!21-12-15 11:16

  • ★★★★★★0

    Der er jo også to film endnu, så vi kan jo sagtens blive introduceret til andre figurer, som bliver kærlighedsinteresser for hovedpersonerne og lad os ikke glemme Poe Dameron.

    Zero Cool21-12-15 11:31

  • ★★★★★0

    Ja, det er også en mulighed: Poe og Finn. Jeg så helt klart noget mellem dem. 

    Lars!21-12-15 11:35

  • ★★★★★★0

    Hah, godt nok er TFA lidt af et poster child for diversitet med Ridley og Boyega helt i front, samt mangfolkelighed udover alle grænser i filmen, uden at det på noget tidspunkt virker påtaget, men jeg tror ikke, at Disney og Lucasfilm tør at tage det skridt. :)

    Zero Cool21-12-15 11:39

  • ★★★★★0

    Do not underestimate the power of the queer side. 

    Lars!21-12-15 11:50

  • 0

    Har lige indgået et væddemål med en kollega: Hvem er Reys far? Han Solo eller Luke? Den er vel lidt 50/50? Jeg har satset på Luke ud fra betragtningen at Rey er så badass allerede uden træning og at lyssværet nærmest kalder på hende. Men jeg har også læst, at der i noget Star Wars i bog form er en fortælling, hvor Han Solo og Leia både har en søn og datter?

    Hvem hælder I til?

    Der er selvfølgelig den mulighed, at det ikke er nogen af dem!

    Wiseguy21-12-15 12:12

  • ★★★★★0

    Poe Dameron karakteren stod forresten også tl kun og sku være med i starten, oprindelig, sku han ha været død efter hans scener i starten, det var også den besked Oscar Isaac fik i starten af J.J Abrams, da han fortalte om rollen, J.J. Abrams fik ham dog senere skrevet ind i filmen igen, men når man tænker over det så kan man også nemt se, hvordan det sagtens ku ha sluttet med hans rolle i starten, og hvor han så blev skrevet ind igen.

    En ting jeg forøvrigt synes ikke blev gået så meget i dybden, med i TFA, men som kan måske ske i de kommende film, var Kylo's fristelse af The Light Side, som jeg fandt ganske interessant det med at se hele kampen omkring dark vs. light men fra den anden side af så at sige, vi høre det kort nævnt, og det er nok også den del som han referer til da han snakker med sin far omkring det som han gerne vil ha han skal hjælpe ham med (det at han dræber ham får ham til og gå hel over til The Dark side efter hans mening) men jeg synes bare måske det kom lidt hurtigt, her ville jeg gerne ha måske set bare lidt mere omkring hans fristelse af The Light side, men som sagt det kan være det blir undersøgt mere i de kommende film, hvis ikke han da ender med og blive hel følelseskold af hans kommende training.

    Elwood21-12-15 12:14

  • 0

    Har lige indgået et væddemål med en kollega: Hvem er Reys far? Han Solo eller Luke? Den er vel lidt 50/50? Jeg har satset på Luke ud fra betragtningen at Rey er så badass allerede uden træning og at lyssværet nærmest kalder på hende. Men jeg har også læst, at der i noget Star Wars i bog form er en fortælling, hvor Han Solo og Leia både har en søn og datter?

    Hvem hælder I til?

    Der er selvfølgelig den mulighed, at det ikke er nogen af dem!

    Wiseguy21-12-15 12:26

  • ★★★★★★0

    Wiseguy, jeg hænder til Luke og jeg er sikker på, at både Leia og Han ved hvem hendes forældre er. Som skrevet tidligere, kan jeg ikke forestille mig, at man vælger en som Ridley, der minder så meget om Leia og Padmé, uden at der er en tanke bag, og Luke og Leia er jo tvillinger. Om den tanke så er vildledning eller et hint, finder vi ud af om et par år. Man kunne endda forestille sig, at hun netop har talent for lyssværd og Kraften, fordi hun allerede har fået en smule træning. Alle bøger og hvad der ellers finde af Expanded Universe blev erklæret ugyldigt, efter Disney overtog Star Wars, så filmskaberne havde 100% frie hænder til at lave nye historier.

    Elwood, jeg er helt sikker på, at det er en af de mange ting, der bliver taget hånd om i de næste to film. Det er trods alt begrænset, hvor meget man kan klemme ind på 2+ timer. :)

    Zero Cool21-12-15 12:30

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen