Forum - Forum-tråd: Hvad hører du nu og hvorfor:-)

Hvad hører du nu og hvorfor:-)

  • ★★★★★0

    *core er bare ikke ret godt, så du har bare en god smag :) 

    Jeg har aldrig forstået den tankegang =)

    For mig findes der god og dårlig musik indenfor samtlige genrer og subgenrer. Måske lige med undtagelse af reggaeton og dancehall...

    David Lund13-01-18 15:11

  • ★★★★★★0

    ...Og tissemandsjazz...

    davenport13-01-18 15:30

  • ★★★★★0

    Der er masser af god tissemand(sjazz)!!!

    David Lund13-01-18 16:17

  • ★★★0

    Jeg har for tiden et trip med Wild Bunch folkene, altså bl.a. Massive Attack og Tricky. Særligt "Juxtapose"-skiven har jeg altid set som et lille, diskret mesterstykke fra Tricky, DJ Muggs (Cypress Hill) og Dame Grease. "For Real" - inklusiv musikvideoen - har stadig en helt særlig plads i mit hjerte, som dét nummer, jeg hørte allermest i slutningen af årtusindskiftet.

    Dolphinfriendly13-01-18 17:08

  • ★★★★★0

    Det er ikke så længe siden, at jeg prøvede at høre noget af det nyere Tricky. Det brød jeg mig slet ikke om. Det gamle er dog fortsat fedt!

    David Lund13-01-18 17:15

  • ★★★0

    Jeg faldt af Tricky-vognen efter "Blowback". Alt han var indover i 90'erne var altid værd at høre, men han mistede et eller andet aggressivt og dystert bid. Måske har jeg ikke givet mandens nyere materiale en ordentlig chance, men det fanger heller ikke mig længere. Roskilde i vistnok '96 er stadig en af de mest mørke og opslugende koncerter, jeg har oplevet. Som at være fanget i "Lost Highway".  

    Dolphinfriendly13-01-18 17:22

  • ★★★★★★0

    Gamle røvhuller som jeg, kan slet ikke følge med i jeres progressive snak om tung metal. 

    Så nu vil jeg stene ud med noget ultragammelt Shakin’ Stevens, motherfuckers:-D

    T. Nielsen13-01-18 22:47

  • ★★★★★0

    I feel so young!

    David Lund13-01-18 22:49

  • ★★★★★★0

    I feel so young!

    Det gjorde Paul også;-)

    T. Nielsen13-01-18 22:55

  • ★★★★★★0

    Nå ja og nu er jeg skiftet til Billy Joel! 

    T. Nielsen13-01-18 22:56

  • ★★★★★0

    Jeg lytter til en fabelagtig julesang med Steve Martin & The Steep Canyon Rangers. :D

    www.youtube.com/watch

    NightHawk13-01-18 23:53

  • 1

    De sidste par dage har jeg lyttet meget til First Aid Kit. Deres nye album kommer her i slutningen af måneden og de sange, som de har udgivet fra albummet indtil videre, lover godt. "Fireworks" og "Ruins" er specielt gode.

    Herrguth14-01-18 11:02

  • 0

    Rage Against The Machine, fordi det er feee’

    Bony14-01-18 13:20

  • ★★★1

    Zombie, for fuld drøn i bilen, når jeg skal ud og køre senere.. ;(

    www.theguardian.com/world/2018/jan/15/cranberries-singer-dolores-oriordan-dies-aged-46

    MadMartigan16-01-18 07:26

  • ★★★★★★0

    Har hørt en masse Survivor, efter jeg læste at der kom en efterfølger til Rocky IV.....Undskyld Creed:)

    T. Nielsen17-01-18 10:05

  • ★★★★★1

    Har hørt en masse Survivor....Undskyld Creed:)

    Det er jeg ked af at læse. Creed er et virkelig skidt band.

    David Lund17-01-18 14:51

  • ★★★★★★0

    Det er jeg ked af at læse. Creed er et virkelig skidt band.

    Ha ha så det heldigt jeg ikke hører Creed;-)

    T. Nielsen17-01-18 15:01

  • ★★0

    Jeg glemte sgu da lige at anbefale God Mother til dig! Hold kæft, det er godt!

    Hold kæft det er lækkert! Tak for anbefalingen! Og man fornemmer jo næsten en Greg Puciato nogle steder i vokalen.

    Jeg er selv ret besat af Young and In The Way for tiden, www.youtube.com/watch
    De udfyldte et godt tomrum efter, at jeg havde skamlyttet Deafheaven og var kørt lidt træt. De er dog længere fra det melodiske, men synes de har den samme aggresivitet og fandenivoldskhed.

    Mikkel Abel20-01-18 01:54

  • ★★★★★0

    Jeg er selv ret besat af Young and In The Way for tiden, www.youtube.com/watch
    De udfyldte et godt tomrum efter, at jeg havde skamlyttet Deafheaven og var kørt lidt træt. De er dog længere fra det melodiske, men synes de har den samme aggresivitet og fandenivoldskhed.

    Dem må jeg lige få hørt i næste uge, da jeg også er ret tosset med hipster black metal =)

    Hos mig kører Elder og Spotlights ret meget på repeat. Elder er en slags prog/post rock med metal-tendenser youtu.be/pOc-RCGj6iE imens Spotlights er lidt mere metalliske iblandet en episk stemning og shoegaze youtu.be/kBLe7eV3KNY

    David Lund20-01-18 07:33

  • ★★★★★★0

    Mikkel Abel - hvis du mangler inspiration (og ikke kender dem), så tjek også Trap Them og Wolves in the Throne Room. 

    Jeg er i gang med at høre en masse Draconian - en gang god gothic doom: www.youtube.com/watch

    Apropos  Converge og så'n, så kan jeg godt lide maks smadder...jeg har endnu ikke hørt noget, der ligeså smadret som Crowpath: www.youtube.com/watch, selvom The Smackdown også giver den gas: www.youtube.com/watch

    Guldager20-01-18 21:26

  • ★★★★★0

    Crowpath er awesome! Dem varmede vi op for et par gange med mit gamle band =)

    Trap Them kan jeg også rigtig godt li’, men jeg har desværre aldrig rigtig kunne se det store i Wolves in the Throne Room.

    Hvis der skal nævnes andre smadderbands er der jo også andre klassikere som Ion Dissonance og The Locust. Jeg har dog altid været mest glad for The Dillinger Escape Plan indenfor de mere ekstreme bands.

    David Lund20-01-18 22:12

  • ★★★★★★0

    Machine Heads 9. udgivelse kommer i næste uge. Det er et af de bands, jeg har hørt i længst tid - siden 95, så jeg har været med næsten fra starten af. Det har været lidt af en rutchebanetur.

    Deres første, Burn My Eyes, er stadig suveræn og en heavy metal-klassiker (hør titelnumret her). Opfølgeren The More Things Change (det bedste nummer fra den) købte jeg på udgivelsesdagen, og den var også ganske suveræn, dog ikke helt på højde med Burn My Eyes. 

    The Burning Red (hittet fra udgivelsen) var et skift i stil, og et skift der delte vandene. Jeg hørte 1 minut af første nummer, stoppede og lånte den til en kammerat...som så fortalte mig, at den faktisk ikke var så dårlig, som jeg troede. Genren er nu metal, og forståelig nok var mange skuffede, fordi de to første var ret tungt metal. Anyway, den er meget undervurderet.

    Så kom Supercharger...som for alvor jog fans væk, og selvom der er et par fine numre på den, er den generelt fesent. (det er sgu ikke så godt)

    Men, men, men...Through the Ashes of Empires fra 2003 fangede folk på det forkerte ben. Afsindigt velkomponerede numre, der for genren var lange. De fleste over 5 minutter og et par på 7. (det episke åbningsnummer). Jeg var ovenud begejstret, og det var også på denne tur jeg fik set dem live for første gang (det er blevet til 4 gange i alt).

    De kunne dog toppe den - med et af de bedste metalalbums nogensinde, The Blackening. Komplekse kompositioner kombineret med knalddygtige musikere og en masse tung, groovy metal, så er The Blackening en fryd for øret (det er jo afsindig godt!!!).

    Opfølgeren, Unto the Locust er faktisk min nummer 2 foretrukne, og den er temmelig teatralsk. Men stadig med en stor grad af skrive- og musikkunst. Hør blot her.

    Deres 8. udgivelse, Bloodstone & Diamonds er helt i samme båd, og med denne og de tre foregående har Machine Head haft deres egen stil i 11 år. (hør et nummer her)

    Hvor vil jeg hen med alt der her? At jeg på samme måde er meget forventningsfuld og lidt frygter deres nye album.

    Der er udgivet 4 singler, og de stikker i alle retninger. De første anmeldelser tyder på, at stilen er mere over i nu-metal, hvilket er ligemeget, hvis det er godt. Så er der denne mærkelige sag, Bastards, som jeg faktisk godt kan lide. Helt anderledes, men det er fint nok. Jeg skal selvfølgelig lytte til albummet...men det bliver nok lidt en anomali i deres discografi, fordi det virker til, at alt er tilladt, og albummet ikke så meget er et samlet værk, men bare fri leg. Det kan være fint, og albummet som oplevelse er vel lidt på vej væk alligevel, så måske det er fint.

    Anyway, det var lige lidt rant om et af mine absolute favoritband, som for i øvrigt er afsindigt dygtige live...så tag ind at se dem den 1. maj... ;)

    Guldager20-01-18 22:18

  • ★★★★★0

    Machine Head plejer i hvert fald at levere live. Har set dem 5-6 gange. Det er dog mest deres to første albums, jeg kan li’. The Burning Red hørte jeg en del dengang jeg var på Korn-bølgen, men præcis ligesom lige netop Korn, synes jeg ikke rigtigt det holder i dag. Well, The Blackening var et glimrende comeback også. Resten af deres albums har jeg ikke kunne komme igennem fra start til slut.

    David Lund20-01-18 22:53

  • ★★★★★★0

    Der er favoritbands, og så er der dem, der er en del af ens DNA (eller... Jeg ved ikke lige, hvordan jeg skal forklare det...), og for mit vedkommende er det Sepultura, Machine Head og Iron Maiden. 

    Guldager20-01-18 22:54

  • ★★★★★0

    Der er favoritbands, og så er der dem, der er en del af ens DNA (eller... Jeg ved ikke lige, hvordan jeg skal forklare det...), og for mit vedkommende er det Sepultura, Machine Head og Iron Maiden. 

    Haha, jeg forstår hvad du mener! For mig er det Cloud Cult, Grandaddy, Metallica, Nine Inch Nails og The Dillinger Escape Plan. De har alle leveret lort, men det er musik, der taler direkte til den jeg er.

    David Lund20-01-18 22:57

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen