Trailer: Se første teaser til den danske post-apokalyptiske Netflix-serie "The Rain"

Sådan har du ikke før set København...

Den første danske Netflix-produktion nogensinde får premiere i foråret 2018, hvor alle Netflix' 117 mio. abonnenter får mulighed for at se den. Titlen er "The Rain", og rollerne er besat af nogle af Danmarks  spirende skuespiltalenter.

Den første teaser til den post-apokalyptiske serie er netop blevet udsendt og kan ses herunder.

Civilisationen, som vi kender den, er forsvundet. Seks år efter en brutal virus har udslettet størstedelen af den skandinaviske befolkning, tilslutter et ungt søskendepar sig en gruppe unge overlevende og begiver sig ud for at finde ud af, om en ny verden er opstået et andet sted. De håber alle, at søskendeparrets far er et sted derude med svar.

Udenfor det civiliserede samfunds regler har hver af de unge medlemmer af gruppen frihed til at være den, de vil. Men de kæmper med sig selv og det faktum, at der selv i en post-apokalyptisk verden er kærlighed, jalousi, overgangen fra barn til voksen og alle de problemer, som de troede, de havde efterladt, da civilisationen forsvandt. Det tvinger dem til at tage stilling til spørgsmål som: Hvad er du villig til at ofre for at overleve? Og hvor langt vil du gå for at redde din familie?

"The Rain" er skrevet af Jannik Tai Mosholt ("Borgen", "Rita", "Bedrag"), og på rollelisten finder man bl.a. Mikkel Boe Følsggard ("Arvingerne", "En kongelig affære"), Alba August ("Gidseltagningen"), Lucas Lynggaard Tønnesen ("Tidsrejsen"), Angela Bundalovic ("Blodsøstre") og Lars Simonsen ("Broen", "Broderskab").

Kommentarer

Se første teaser til den danske post-apokalyptiske Netflix-serie "The Rain"

  • 0

    Jeg så en smule af settet (from a distance) på Flyvestation Værløse sidste år, så jeg er spændt på at se hvad serien kan byde på.

    Ericmase29-01-18 11:43

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen