Trailer: Intens trailer til "Wind River"-instruktørs Kevin Costner-serie "Yellowstone"

Den amerikanske ånd er stærkt tilstede med kombinationen af det moderne fortælletalent Taylor Sheridan og skuespilveteranen Kevin Costner.

Den første teaser trailer er blevet udgivet til den kommende Kevin Costner-serie "Yellowstone", der følger familien Duttons voldelige verden som ranchejere i Montana. Det ser unægtelig utrolig intenst ud, hvilket ikke kommer som en overraskelse, når manden bag er den Oscar-nominerede manuskriptforfatter Taylor Sheridan.

Sheridan ("Hell or High Water", "Wind River") har skrevet og instrueret serien, og han ser ud til igen at bruge USA's mytologi til at kaste lys på nutiden. Serien foregår tæt på den titulære nationalpark og vil fokusere på den vold, der er nødvendig for at opretholde den største ranch i USA.

Den dobbelte Oscar-vinder Kevin Costner indtager hovedrollen som familiens patriark John Dutton, der skal forsvare den store ranch imod landudviklere, indianske reservater og regeringen. På rollelisten ses også Wes Bentley ("American Beauty"), Kelly Reilly ("Sherlock Holmes") og Gil Birmingham ("Wind River").

Serien får amerikansk premiere til juni, men dog er det endnu uvist, om serien bliver udgivet på en streamingtjeneste i Danmark. Se teaseren forneden:

Kommentarer

Intens trailer til "Wind River"-instruktørs Kevin Costner-serie "Yellowstone"

  • ★★★★★★0

    Jeg anede faktisk intet om denne, men damn den vil jeg gerne se!!!

    T. Nielsen 1-03-18 16:47

  • 1

    Wow.... bare wow. Taylor Sheridan Rules 

    PatrickJane 1-03-18 17:35

  • 0

    Jeg var total uvidende om denne produktion. Ser sgu interessant ud.

    Bobby Long 2-03-18 07:35

  • ★★★★★★0

    Dallas Extreme

    T. Nielsen 2-03-18 08:19

  • 0

    Anede sgu heller ikke noget, men jeg er dælme også klar :)

    Nagash 2-03-18 23:16

  • ★★★★★0

    Ret sikker på jeg for lang tid siden så en eller anden kort teaser til serien, det var en af de her, hvad kommer der af nye serie samling fra de forskellige selskaber, men den viste mest miljøet, og personer, slet ikke den her intensitet som man ser i den her trailer.

    Elwood 3-03-18 00:31

  • ★★★★★0

    Onde Cowboys - snart på tv (i Amerika). 

    Lars! 3-03-18 19:12

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen