Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • 1

    Jeg tror du har ret i, at grænsen er 1.000 kr. Jeg mener at det er samme beløb man kan overføre som maksimum med sit kreditkort.

    Bony26-12-15 02:11

  • ★★★★★★1

    Verden er i sandhed et uretfærdigt sted!!

    ;)

    davenport26-12-15 18:11

  • ★★★0

    Davenport, prøver du at antyde, at dette ikke er et alvorligt problem? For det er det! Er du klar over, hvor meget de to sidste gavekort fylder i mit skab?

    Nu er jeg måske nødt til at købe et nyt! Puh ha, det bliver dyrt. Overvejer at sagsøge Sony af samme grund.

    HonoDelLoce26-12-15 22:30

  • ★★★★★★0

    Tell me about it, bro!

    Har lige haft en halv times kamp med min nye vakuummaskine, fordi den ikke vil slutte tæt når jeg benytter olie.. Jeg var ved at få en blodstyrtning, og var nødt til at vakuumere en håndfuld gulerødder (rådt), bare så jeg kunne se, at den fungerede nogenlunde.

    Verden er bare ikke lavet til os feinschmeckere!!

    davenport27-12-15 00:50

  • ★★★0

    For satan! Jeg føler med dig.

    Nogle gange er det bare som om resten af verden ikke forstår de kvaler, vi må gå igennem her i livet!

    HonoDelLoce27-12-15 09:21

  • ★★★0

    Hell yeah!

    skulle lige have lidt tid til at gå, inden afgang til aftenens eskapader. Tid til Fallout, selvfølgelig. Nærmest ved et tilfælde fandt jeg den sidste Bobblehead, jeg manglede, og da jeg en halv time senere var igennem historien med BoS: Platinum Trophy!

    Jeg tror s'gu, det er mit første Platinum nogensinde...

    HonoDelLoce31-12-15 15:02

  • ★★★★★★0

    Jeg mangler stadig enkelte achievements for at nå 100% på Steam, men det sker ganske sikkert når jeg skal ta' hul på DLC'en. Det er lidt svært at overskue alle mine savegames, så jeg kan hoppe tilbage i tiden.

    Zero Cool31-12-15 15:13

  • ★★★0

    Hvad fanden er en vakuum-maskine? et lyder som Hipster for en støvsuger... Men hvis Davenport støvsuger olie og gulerødder op, vil jeg ikke vide hvad hans afkom har gang i rundt om det spisebord.

    gi-jones 1-01-16 01:16

  • ★★★★★★0

    http://www.inspiration.dk/koekken-og-el/koekkenmaskiner/oevrige-koekkenmaskiner/vakuum-maskine?gclid=CjwKEAiA5Ji0BRC5huTCyOTR3wISJACH4Bx4hZeDaHmqIk_LNZQvHmcjhRFSA-_x6JeB0y8z_LYXVBoCNlnw_wcB

    davenport 1-01-16 13:22

  • ★★★★★0

    Awesome Games Done Quick gik i gang i Søndags. Speedruns med nogen af de bedste i verden, det bedste er klart de speedruns, hvor de får udviklerne med til og kommenter, det er så sjovt og se dem "flippe" hel ud, når de ser deres spil blive broken på alle mulige måder :)

    AGDQ 2016

    Elwood 4-01-16 23:26

  • ★★★★★0

    Microsoft has revealed the collaboration between Keiji Inafune and Armature Studios, ReCore, will also come to PC.

    Elwood 4-01-16 23:29

  • ★★★★★0

    Haha der er dømt Disney Karaokee i AGDQ, da de spiller Kingdom Hearts HD 1.5 Remix, de havde Gaston fra Beauty and the beast tidligere, it was glorious :)

    Elwood 5-01-16 00:14

  • ★★★★★★1

    Jeg har brugt cirka 30 timer på Mad Max efter jeg købte det under Steams vinterudsalg. Spillet er lidt en blandet landhandel, fordi på den ene side, er der aspekter af spillet der er vanvittigt frustrerende, som at skulle bruge tid på en masse sidemissioner, for at opnå visse opgraderinger til ens bil. På den anden side, er der nok interessante idéer til at man alligevel vender tilbage.

    Spillet hænger sammen med filmene, men alligevel ikke. Der er ret mange aspekter, som man kan genkende fra både Fury Road og de tre første film, men det står helt på egne ben. Man har bygget en ret fed verden med detdér superskøre religiøse aspekt, hvor folk tilbeder biler, ild og hvad-ved-jeg. Det er også en interessant idé at fise rundt i en ørken, hvor man på sin vis er afhængig af vand og benzin, men ligeså snart man stiger lidt i level, kan man "opgradere" sine skills, så det aldrig helt bliver et problem, så der er ikke helt så meget overlevelse over spillet, som spillet gerne vil have en til at tro. Det eneste man typisk løber tør for, er shells til ens shotgun og til ens sniper, der kun kan bruges i bilen, men opgraderer man diverse strongholds man løber ind i, kan man hurtigt lave en gang fast travel tilbage og "fylde op", før man fedter videre.

    Men uanset hvor meget man opgraderer Max og ens bil, er man aldrig helt uovervindelig og det kan være frustrerende fordi det typisk er hvad man oplever i andre spil, men samtidig er det faktisk lidt forfriskende.

    Ens sidekick, Chumbucket, er et af spillet største lyspunkter. Han er en kugleskør og pukkelrygget mekaniker, som er overbevist om, at Max er en helgen og ens bil, The Magnum Opus, er en engel og han kommenterer den verden man befinder sig i, så man lærer den at kende på en ret organisk måde.

    Ellers er spillet et ret typisk open-world spil med "towers" som man kender det fra Ubisofts spil, men disse kan helt ignoreres, hvis man bare vil opdage tingene på egen hånd.

    Mit største problem lige nu er, at jeg har hørt på australsk i over 30 timer og når jeg læser noget på engelsk, læser jeg det på australsk i hovedet. :p

    Zero Cool 5-01-16 12:02

  • 0

    Jeg hentede det på PSN i går og er ret spændt på at gå i kast med det. Jeg kender INTET til det, så må hellere lige spørge om det har nogen relation til den nyeste Mad Max film? Den har jeg nemlig ikke set endnu og jeg gider ikke have noget fra filmen spoilet i spillet. :)

    Bony 6-01-16 16:43

  • 0

    Hono, hvordan i alverden fik du din settlement op på 100%..? Jeg synes ikke rigtigt, at jeg kan komme helt derop lige meget hvad jeg så end gør.. :-/

    Bony 6-01-16 16:46

  • ★★★★★0

    Oculus Rift Preorder gik i gang i dag, pris... der skal graves dybt i lommen.

    $600 / £500 / €700.

    Kickstarter backer fra start af får Rift gratis.

    Elwood 6-01-16 18:36

  • ★★★1

    Bony

    Det der med settlement-tilfredshed er i bedste fald ugennemskueligt, i værste fald bugged som ind i helvede :D Så jeg læste en røvfuld råd på nettet og prøvede mig lidt frem selv med et par forskellige settlements. I sidste ende virkede det her (som i virkeligheden er meget simpelt, men jeg har penslet det godt ud ;) ) :

    - Jeg havde et settlement på tre settlers (Oberland Station), der var på omkring 60%.
    - Jeg scrappede alt scrap (alt med orange omrids i build-mode)
    - Sendte tre settlers fra andre settlements til Oberland Station (så der var 6 i alt)
    - Byggede to små hytter med tre senge i hver og tildelte de seks hver sin seng manuelt (det med senge er ret buggy - selvom de selv finder en seng og sove i, så står den ikke altid som assigned, hvis man ikke gør det manuelt, og så bliver de aldrig helt tilfredse)

    - Byggede 4 waterpumps (12 water i alt)
    - Plantede 6 Mutfruits og satte en settler på dem (som så gav 6 food)
    - Byggede 5 level 3 shops (en klinik, en armor, en clothes, en bar og en weapon) og assigned de fem andre settlers hver sin
    - Byggede en røvfuld heavy turrets, så defense kom op på omkring 100 (har nok været 12/13 styk = 96/104 defense)

    - Byggede en enkelt lille generator (3 power) og satte lamper op indvendigt og udvendigt på de to hytter
    - Lavede et par tæpper i de to små hytter, nogle footlockers ved hver seng og hang malerier op, så settlement-baren oppe i højre hjørne blev gul (= large settlement - derfor jeg valgte Oberland Station, fordi den ikke er så stor, så der skal ikke så meget krimskrams til, før den bliver gul :) ) 

    Og så smuttede jeg ellers rundt og ordnede sidemissioner og smuttede tilbage for at tjekke, om de havde problemer i ny og næ. Det skete to gange, at de gerne lige ville have, at jeg ryddede lidt op i nogle raiders i nærheden (én gang i Corvega, én gang i Backstreet Apparel), hvilket passede mig fint, fordi det eftersigende skulle få tilfredsheden til at stige, når man løser problemer for et settlement.

    Der gik vel et par uger (in-game), og så var den på 100% :)

    Jeg havde i øvrigt oplevet, at tilfredsheden helt tilfældigt faldt i nogle af mine andre settlements, når jeg ikke var der, men det er angiveligt på grund af TV, radioer og Jukeboxe, der er buggy - så sørg for ikke at have nogle af dem i din settlement, med mindre du vælger at gøre som mange andre på f.eks. reddit og youtube, der simpelthen camper i deres settlement, tjekker happiness og waiter/sleeper i 24 timer hver gang, den er steget en enkelt procent - det orkede jeg bare ikke, jeg ville hellere rende rundt og lave noget mere spændende :)

    Det tog mig vel en halv times tid at sætte det hele op fra bunden. Det, der tog længst tid, var at fragte materialer fra Sanctuary til Oberland, fordi en del på Reddit mente at vide, at happiness har sværere ved at komme op på 100%, hvis man har en supplyline koblet til det settlement. Om det passer, ved jeg ikke. Men jeg tænkte, at der ikke var nogen grund til, at det skulle være det, der ødelagde processen, så jeg hentede selv materialet i Sanctuary (hvor jeg har stort set alt mit crap).

    HonoDelLoce 6-01-16 18:42

  • ★★★★★★0

    Jeg blev færdig med Mad Max, eller færdig med den primære historie. Jeg brugte cirka 34 timer på det, blev færdig med historien, men opgav en stor del af de frivillige dele af spillet. Godt nok er der visse af de frivillige dele, der er meget rare at få overstået, ikke mindst fordi det bliver lettere at bevæge sig rundt, men der er godt nok også nogle af dem, der næsten føles som MMO-grinds på den ufede måde. Men det er en god historie, helt i tråd med filmene.

    Derefter gik jeg i gang med Dying Light, som er det første spil, hvor jeg forsøger Steams refund-system. Jeg burde selvfølgelig have vidst bedre, når jeg virkelig ikke var glad for Dead Island, men de positive ord som spillet har fået, fik alligevel lokket mig i fælden. Allerede en time inde i spillet, kunne jeg mærke at jeg så småt var frustreret i retning af hvad jeg oplevede med Dead Island, så i stedet for at spilde pengene, ryger det retur, hvis Steam selvfølgelig godkender returneringen.

    Bony, der er nogle løse referencer til alle Mad Max-filmene, men ikke noget der spoiler nogle af dem. Jeg vil dog mene, at man får mest ud af spillet, hvis man ser filmene først.

    Zero Cool 9-01-16 01:31

  • 0

    Tjek, jeg venter med spillet. Thanks man!

    Bony 9-01-16 09:54

  • ★★★★★★0

    Det tog Steam cirka 1½ time at smide pengene retur til mig, så deres system lader til at virke. :)

    Zero Cool10-01-16 00:22

  • ★★★★0

    Min gamle laptop trænger til at blive skiftet ud, da den 1) ikke kan køre nyere spil tilfredsstillende, 2) har fået knækket noget i oplade-stikket, og dermed har problemer med at tage imod strøm.

    Har i nogen som helst idé til, hvad man skal have for at kunne være med på noderne? Jeg har kigget lidt rundt omkring, og umiddelbart ser det mest lækre ud til at koste i omegnen af 15k, men kan man klare sig billigere?

    Og ja, jeg vil have en laptop, da jeg ingen "kontorplads" har i vores lejlighed.

    dyg10-01-16 21:22

  • ★★★★★★0

    En nogenlunde fornuftig gamer-bærbar kan købes for omkring 8,000 - 10.000 kr., vil jeg mene. Hvis du går efter en der max. kører 1080p skærmopløsning, kræves der ikke så meget af grafikkortet. Kig efter noget med et GeForce GTX960M grafikkort, Intel Core i5 eller i7, min. 8 GB RAM og evt. en SSD eller en hybriddisk, så burde du være godt kørende.

    Ligeså snart du kommer op i GeForce 970M, så ryger du over de 10.000 kr.

    Zero Cool10-01-16 21:28

  • ★★★★0

    Jep, og jeg kiggede naturligvis straks efter 980M :) Men du mener, at en 960M godt ville kunne klare f.eks. BlackOps 3? For der døde min gamle fuldstændigt :)

    dyg11-01-16 08:00

  • ★★★★★★1

    Det er så lidt sværere at svare på, fordi jeg ikke spiller Black Ops selv, men så vidt jeg kan læse mig til, kører spillet generelt ikke specielt godt på PC, så selv folk med desktopudgaven af et 980ti, oplever framedrops osv.

    Zero Cool11-01-16 09:15

  • ★★★★1

    Nå, så fik jeg ny maskine! Den gamle Lenovo Y510P blev skiftet ud med en Y700. Det visuelle og fysiske indtryk er rigtigt godt, den føles noget mere solid og lækker end min gamle maskine, men hvordan den performer og hvor meget den larmer, må jeg finde ud af, når Steam har fået hentet noget mere.

    dyg13-01-16 17:44

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen