Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • ★★★★0

    Jeg er i gang med Kingdom Come. Det er sgu et glimrende spil på trods af bugs og loadetider. Som de fleste RPG’er skal man dog lige et par timer ind, før det bliver rigtig godt.

    Det lyder godt. 

    Kingdom Come og Monster Hunter: World er nok de spil, jeg overvejer mest at anskaffe for tiden. 

    Monster Hunter lugter lidt af Dark Souls, og det fanger naturligvis min interesse. 

    Jeg må indrømme, at jeg aldrig har prøvet et first-person fantasy RPG. Jeg har spillet Fallout-serien, men her brugte jeg stort set udelukkende skydevåben, og man havde jo også VATS-mekanikken tila at hjælpe med kampene. Jeg har lidt svært ved at forestille mig, hvor godt det virker at kæmpe med nærkampsvåben i første person? 

    Jeg bør jo nok lade det komme an på en prøve. Har også fået anbefalet Skyrim af flere. 

    thomsen 7-03-18 12:23

  • ★★★★0

    Månedens gratis spil på PS+ er Ratchet & Clank og Bloodborne. 

    Jeg vil varmt anbefale begge.

    Med Bloodborne skal man væbne sig med tålmodighed og ikke være bange for at søge hjælp hos andre eller i guides. Den første level er virkelig en bitch af rang, fordi den skal lære en hele spilmekanikken, og der er mange (inkl. mig selv), der har været ved at give op pga. den. 

    Gode guides er:

    bloodborne.wiki.fextralife.com/Bloodborne+Wiki

    bloodborne.wikidot.com

    www.ign.com/wikis/bloodborne/Walkthrough

    Jeg hyggespiller stadigvæk en af DLC'erne i Dark Souls II. I går lykkedes det endeligt at farme nok "sun medals" til at stige i graderne i et covenant og få et bestemt "miracle" som belønning.

    Så nu mangler jeg kun et par mirakler og en enkelt pyromancy spell mere for at få mit platinum-trofæ. De sidste spells kan dog først købes midtvejs i NG++, og det tror jeg, at jeg gemmer til senere.

    Jeg har fået lidt lyst til at spille Bloodborne igen, nu hvor det er månedens spil. Så jeg tror, at jeg vil lave en ny figur og begynde i dag, så jeg er sådan nogenlunde på niveau med dem, der lige har startet spillet.

    Hvis nogen har brug for hjælp eller lyst til co-op, så tilføj mig bare. Mit PSN-navn er thomsen1973 (uoriginalt, jeg ved det. Jeg gik i panik, da jeg skulle vælge). 

    Man skal bruge en bestemt klokke for at spille co-op. Den bliver, så vidt jeg husker, tilgængelig i shoppen, så snart man har mødt (ikke nødvendigvis dræbt) den første boss.

    thomsen 7-03-18 12:37

  • ★★★★★0

    Jeg er blevet bidt af FTL gutternes nye spil Into The Breach, det spil er som skabt til Switch, det er dog kun ude til pc endnu, og de er et lille team så der går en del tid før det måske kommer til Switch, pt. Er fokus Mac og Linux.

    Elwood 7-03-18 12:50

  • ★★★0

    Fedt er virkelig også et spil jeg har på ønskelisten. Har hørt at der er 2 forskellige styrings mulgiheder, den hvor man nærmest teleporterer sig derhen hvor man peger, den er jeg ikke så vild med, men hvad er den anden?

    JEg spillede ca 20 min af Resident Evil 7 i VR også måtte jeg slukke, der fik jeg det skidt, har ikke rørt det siden, desværre. Kender dog godt slutningen og handlingen da jeg har set den ca 3 gange.

    Move skulle have mulighed for teleport også, men jeg har endnu ikke fået investeret i de to lysende dildoer. Syntes de er lidt dyre, så det bliver ikke i denne måned. Jeg bruger bare Dual shock controlleren indtilvidere og der er navigationen stort set som jeg husker det fra det klassiske spil.
    Det er VR, så man kan kigge rundt og sigte på den måde. Og så kan man vende sig rundt rykvis med controlleren.

    Teleport er vist netop for at undgå transportsyge, som mange oplever når de bevæger sig i VR. Hjernen kan have lidt svært ved at forstå det, men det skulle være noget man vender sig til med tiden. Har heldigvis ikke oplevet det. Sidder ned og spiller. Ved ikke om det går en forskel om man står op eller om bruger de der dildoer.

    Aranyhajú Nyárszépe 7-03-18 14:11

  • 0

    Jeg er blevet ret hooked på Fear the Wolves og ser frem til at høre mere om det. Grundpræmissen lyder super spændende, men der kan godt nok også gå meget galt. Jeg kender dog ikke til S.T.A.L.K.E.R, så kan ikke sige noget om udviklerne bag.

    Bony 7-03-18 16:51

  • ★★★★★1

    Nintendo holdt en Nintendo Direct, det jeg mest bed mærke i var 

    Octopath Traveler is out on July 13.

    Damm jeg har glædet mig til det RPG lige siden den fantastiske demo.

    Her er de andre ting

    • Crash N-Sane Trilogy coming to Switch
    • Smash Bros coming to Switch featuring Splatoon Inklings as characters
    • Okami HD coming to Switch
    • Captain Toad Treasure Tracker coming to Switch and 3DS including Odyssey levels
    • Octopath Traveler releases on July 13
    • Hyrule Warriors releases on May 18
    • Splatoon 2 Octo Expansion with single and multiplayer content and the ability to play as an Octoling
    • Undertale coming to Switch
    • Little Nightmares Complete Edition coming to Switch
    • Mario Tennis Aces comes out on June 22nd, with a Pre-Launch Online Tournament for those who want to try it out
    • South Park Fractured But Whole coming to Switch with all DLC
    • Warioware Gold for 3DS, with over 300 mini games
    • Sushi Striker: The Way of Sushido coming to Switch
    • Solaire Amiibo which gives you 'Praise the Sun' emote in Dark Souls
    • Lugi's Mansion and Bowser's Inside Story are both being remade and coming to 3DS. Inside Story is getting a second campaign like Superstar Saga did, featuring Bowser Jr.

    Elwood 9-03-18 00:24

  • ★★★★0

    Har hygget lidt med Bloodborne igen de sidste par dage. Et par af mine online-buddies er også begyndt, så vi sidder som regel i et party sammen og giver hinanden gode råd eller spiller co-op. Den ene af dem har tidligere forsøgt sig med det og gik død i den første bane, men nu ser det faktisk ud til, at han er ved at blive bidt af det.

    Et par hurtige indtryk er, at den første bane virkeligt ER svær. Den er helt klart noget af de sværeste i souls-serien. Undead Burg-banen i det første Dark Souls er nok på niveau, men ellers er det måske den højeste indlæringskurve af alle spil i hele serien. 

    Jeg er stadigvæk god til at "parere" med en pistol. Jeg lærte aldrig at gøre det ordentligt med skjold i Dark Souls-spillene og holdt mig til at blokere, men timingen sidder åbenbart stadigvæk i fingrene mht. Bloodborne. Jeg ved ikke, om det skyldes, at man har nogle mikrosekunder mere at rutte med i forhold til Dark Souls, eller om det blot er monstrene, der telegraferer deres slag mere tydeligt, men det fungerer i hvert fald for mig. 

    Boss-fights er stadigvæk svære i Bloodborne. Jeg er kun nået til tredje - the blood-spattered beast - og jeg har allerede voldsomme problemer - på trods af, at jeg jo har gennemført spillet et par gange før. 

    For at udfordre mig selv, så har jeg valgt threaded cane som startvåben denne gang - populært sagt en stok, der kan forlænges til en pisk med pigge på. Den er hurtig, men slår til gengæld ikke særligt hårdt, og den er noget mere udfordrende at spille med end saw blade og øksen, som jeg brugte de to første gange. 

    thomsen 9-03-18 12:15

  • ★★★★★0

    Fik gennemført Chuchel igår på pc, er også ude på Mac.

    Fra folkene bag Machinarium, og Samorost to andre adventure spil der dog er i den svære ende, men fælles for dem og Chuchel er den fantastisk art style og animation.

    Hvis man har mulighed for at spille det bør man, det er et wacky crazy, fantastisk charmerende point and click, men i den lettere ende. Jeg har siddet og grint højlydt flere gange over det, der er ingen rigtig dialog, blot en slags Sort furry Uldtot karakter, der sammen med hans ven/fjende et weird creature jagter et Kirsebær gennem hele spillet. Animationerne er så fantastisk og der sker hele tiden den ene mere crazy ting efter den anden, og du sidder bare med et stort smil hele tiden. Jeg tror det kommer til IOS og Android senere også.

    amanita-design.net/games/chuchel.html

    Elwood 9-03-18 12:25

  • 1

    Hvis folk skulle have interesse i at lege pirat, så er der open beta i Sea of Thieves, indtil søndag formiddag kl 10. Det gælder både Xbox One og Windows 10 og der er cross play :)

    Jeg kan ikke anbefale spillet nok!

    Superknys 9-03-18 21:31

  • ★★★0

    Hvis folk skulle have interesse i at lege pirat, så er der open beta i Sea of Thieves, indtil søndag formiddag kl 10. Det gælder både Xbox One og Windows 10 og der er cross play :)

    Jeg kan ikke anbefale spillet nok!

    Fedt tak er igang med at downloade, men man skal vel helst være flere før det er sjovt?

    MOVIE1000 9-03-18 23:47

  • ★★★★★0

    Sea Of Thieves havde jeg virkelig glædet mig til, men efter kun et par timer (og før det et par timers Twitch), synes jeg det er røvkedeligt. Aaaalt for mange gentagelser og aaaalt for få muligheder. Det er skægt nok sammen med venner i en kort periode, men hold da op, hvor jeg synes det er en spildt mulighed for noget stort. Man ender med at rende rundt og gøre de samme ting om og om igen, og udfaldene er stort set altid det samme. Super ærgerligt!

    David Lund10-03-18 01:20

  • 0

    Sea Of Thieves havde jeg virkelig glædet mig til, men efter kun et par timer (og før det et par timers Twitch), synes jeg det er røvkedeligt. Aaaalt for mange gentagelser og aaaalt for få muligheder. Det er skægt nok sammen med venner i en kort periode, men hold da op, hvor jeg synes det er en spildt mulighed for noget stort. Man ender med at rende rundt og gøre de samme ting om og om igen, og udfaldene er stort set altid det samme. Super ærgerligt!

    Der kan man se hvor forskellige vi er, jeg morer mig gevaldigt og jeg har nok spillet det omkring 15 timer nu, over de forskellige betaer :D

    Har du prøvet open beta i den her weekend? Der er åbnet op for flere features, dog slet ikke det hele endnu.

    Superknys10-03-18 01:26

  • ★★★★★0

    Nope. Kun den første beta. Kigger lidt mere på det, når det er udkommet, da jeg rigtigt gerne vil kunne lide spillet, og sagtens kan se mulighederne i det.

    David Lund10-03-18 01:45

  • 0

    Du kan jo prøve det nærmest gratis med Game Pass. Hvis ikke du har været tilmeldt det før, får du 14 dage gratis mener jeg det er, ellers koster det 60 kr for en måned. Så kan du nå at spille det en masse.

    Superknys10-03-18 02:32

  • ★★★★★0

    Du kan jo prøve det nærmest gratis med Game Pass. Hvis ikke du har været tilmeldt det før, får du 14 dage gratis mener jeg det er, ellers koster det 60 kr for en måned. Så kan du nå at spille det en masse.

    Det har også været med i overvejelserne. Har udover de første gratis 14 dage, også en kode liggende med 14 dage på, så det er alligevel en måneds gratis spil. Men jeg er ret god til at glo Twitch også, så der kan jeg nok hurtigt se, om de har ændret det til noget, jeg gider bruge mere tid på.

    David Lund10-03-18 08:48

  • ★★★0

    Er der nogen herinde der leger med PSVR?

    Hvor meget bedre bliver grafikken med en Pro, sammenlignet med den almindelige PS4 Slim, når vi snakker VR?

    Overvejer om jeg skal sælge min PS4 Slim og købe en pro, men jeg vil ikke kaste penge efter det, hvis forskellen er minimal. Det virker til at der er delte meninger om emnet.

    Aranyhajú Nyárszépe10-03-18 10:49

  • ★★★1

    Er der nogen herinde der leger med PSVR?

    Hvor meget bedre bliver grafikken med en Pro, sammenlignet med den almindelige PS4 Slim, når vi snakker VR?

    Overvejer om jeg skal sælge min PS4 Slim og købe en pro, men jeg vil ikke kaste penge efter det, hvis forskellen er minimal. Det virker til at der er delte meninger om emnet.

    www.youtube.com/watch

    Ved ikke om den video hjælper dig, men jeg har kun prøvet det på PS4 Pro og grafikken kunne sagtens være bedre men det er nok mest pga af et slags filter der er i VR headsettet, man ligger ikke mærke til filteret i lyse scener men i mørke er det lidt ligesom at have et fluenet over hovedet. Jeg tror ikke du skal købe en Pro bare for at få bedre kvalitet på et VR headset, men hvis du har et 4K tv, spiller meget og stadig overvejer en pro,så anbefaler jeg det.

    MOVIE100010-03-18 10:58

  • ★★★0

    www.youtube.com/watch

    Ved ikke om den video hjælper dig, men jeg har kun prøvet det på PS4 Pro og grafikken kunne sagtens være bedre men det er nok mest pga af et slags filter der er i VR headsettet, man ligger ikke mærke til filteret i lyse scener men i mørke er det lidt ligesom at have et fluenet over hovedet. Jeg tror ikke du skal købe en Pro bare for at få bedre kvalitet på et VR headset, men hvis du har et 4K tv, spiller meget og stadig overvejer en pro,så anbefaler jeg det.

    Tak. Jeg syntes ikke umiddelbart forskellen er så stor. Beholder nok bare min slim.

    Jeg tror det du hentyder til, er det der kaldes Screen-door effect. Det skulle netop være minimalt på PSVR, sammenlignet med konkurrenterne.

    Hvad angår kvaliteten, så er det primært noget jeg lægger mærke til i Skyrim. Ting på afstand virker en del blurry/sløret. Ting der er tæt på, står derimod ret klart. Det er jo også et gammelt spil efterhånden.
    Men VR oplevelsen i sig selv, er så overvældende, at man hurtigt glemmer det. Det er specielt at kæmpe mod skeletter, der har dybe og virker som om de er på højde med en selv. Eller at stå på et bjerg og kigge ned, og så få højdeskræk.

    Gav min gamle 67 årige far en tur i hajburet igår. Det var sjovt at se. Han var også helt mindblowed. Fægtede rundt armene og prøvede at klappe fiskene og var ved at falde ned af stolen da hajen angreb.

    Ved så ikke hvor sundt det er. Syntes man kan blive pænt rundtosset af det.

    Aranyhajú Nyárszépe10-03-18 14:49

  • ★★★0


    Efter at have brugt ca 4 timer på Sea of thieves er jeg enig med David. Jeg spillede dog kun for mig selv, men synes det manglede en slags main story og langt flere typer quests og belønninger ala Runescape/WoW osv, men jeg er virkelig imponeret over grafikken ikke fordi det er så detaljeret men det er virkelig charmerende og wauw et flot hav. 

    MOVIE100010-03-18 16:45

  • ★★★★★0

    Neil Druckmann er blevet VP ved Naugthy Dog, han står stadigvæk bag The last of us Part 2, men der er koblet andre game directors på det også som følge af hans nye rolle i firmaet.

    Så jeg tænker lidt TLOU part 2 og evt. en Part 3, hvis han laver det som en trilogi medmindre han slutter historien af i Part 2 vil blive hans sidste rigtige store projekt, som han står i spidsen for som Game director.

    Så blir det spændende og se hvad de andre i firmaet kan finde på, personligt vil jeg gerne se en hel ny IP (de er nok allerede i gang med den i startfacen) fra dem, når de har fortalt historien om Joel og Ellie færdig. 

    Pt. hygger jeg mig med Bayonetta på min Switch, eneste der er lidt trouble i håndholdt udgave er, hvis jeg skal lave de her hurtige side to side moves med joystick'et, så er man nødt til lige og flytte hånden over for at ku bevæge den hurtigt nok :)

    Men det er satme en nice port, glæder mig til og kaste mig over 2'eren også.

    Elwood10-03-18 17:04

  • ★★★★★1

    Easy Allies The Souls Retrospective - Part IV - The Old Blood

    Så er næste kapitel i Easy Allies Souls tilbageblik udkommet, og Brandon Jones fortæller os denne gang om ja den her er vidst dedikerede til thomsen :)

    Selv om det ikke er Souls, så er det From Software igen, så det er den vinkel de tager. 

    Elwood12-03-18 23:04

  • ★★★★★0

    Shadow of The Tomb Raider annoceret  til 14. September, det er Eidos Montreal der står bag denne gang, holdet bag de ret fantastiske nye Deus Ex spil (siger jeg som hardcore fan af det første spil) Human Revolution, og Mankind Divided, så jeg er spændt på, hvad de kan finde på med deres vision af spillet den her gang.

    Elwood14-03-18 16:18

  • ★★★★★0

    Jeg spiller et par timer om ugen og er lige kommet op på level 5 i The Witcher, som jeg begyndte på sidste år. Jeg behøver vist ikke købe flere spil lige foreløbig. 

    Lars!14-03-18 17:00

  • ★★★★★0

    Jeg spiller et par timer om ugen og er lige kommet op på level 5 i The Witcher, som jeg begyndte på sidste år. Jeg behøver vist ikke købe flere spil lige foreløbig. 

    Hehe men muligheden er der, så kan man jo altid samle tingene op på senere tidspunkt :)

    Elwood14-03-18 17:14

  • 0

    Shadow of The Tomb Raider annoceret  til 14. September, det er Eidos Montreal der står bag denne gang, holdet bag de ret fantastiske nye Deus Ex spil (siger jeg som hardcore fan af det første spil) Human Revolution, og Mankind Divided, så jeg er spændt på, hvad de kan finde på med deres vision af spillet den her gang.

    Jeg glæder mig enormt til at se spillet!

    Superknys14-03-18 18:04

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen