Moovy Exclusive: Moovy søger nye anmeldere og nyhedsfolk!

Har du lyst til at blive en del af et af Danmarks største filmsites – og går du rundt med en filmskribent i maven? Så se her!

Anmelder

Som anmelder får du mulighed for at gå til presseforestillinger om formiddagen på hverdage i København. Disse er naturligvis gratis, og du får mulighed for at se filmene før alle andre.

- Du kan anmelde 3-4 og gerne flere film om måneden (med forbehold for eksamensperioder, ferie osv.).

- Du vil gerne anmelde inden for forskellige genrer.

- Du kan udtrykke dig kreativt og levende – og har gerne lidt styr på grammatikken.

Hvis du er interesseret i at blive anmelder, så send en prøveanmeldelse (maks. 600 ord) til nicki@moovy.dk. Læs gerne et par af vores anmeldelser for at få en idé om deres opbygning. Skriv også gerne et par ord om dig selv og din erfaring.

Nyhedsskribent

Som nyhedsskribent kommer du til at skrive nyheder fra filmens verden. Du har tid og lyst til at levere 4-5 kortere nyheder om ugen. Der er ingen krav til geografisk placering. Hvis det lyder som noget for dig, så skriv et par linjer om dig selv og din motivation til rasmus@moovy.dk.

Arbejdet som anmelder og nyhedsskribent er ulønnet – alle på Moovy arbejder ulønnet. Du får dog en masse gode kolleger, erfaring med filmverdenen, sparing med en rutineret redaktion, visse frynsegoder og mulighed for at skrive på CV'et, at du har skrevet for ét af Danmarks største og mest ambitiøse filmsites.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Om Moovy

Moovy blev lanceret i 2015 af en række filmfans, der bl.a. tæller tidligere medejere og chefredaktører på sites som Filmz, FilmNet, On-Z og CinemaZone.

I 2017 havde vi 150.000 unikke brugere og 1,6 mio. sidevisninger. Moovy har et meget aktivt brugerforum med 28.700 forumindlæg i 2017. Vi har 20 faste skribenter og freelancere. Moovy TV's videoer er blevet set 1,75 mio. gange.

Kommentarer

Moovy søger nye anmeldere og nyhedsfolk!

  • 0

    fedt job bare en skam man ikke har penge nok til bio 3 4 gange om måned og man ikke er god til at bruge . og ,

    Earthrush15-03-18 13:56

  • ★★★★0

    fedt job bare en skam man ikke har penge nok til bio 3 4 gange om måned og man ikke er god til at bruge . og ,

    Presseforestillingerne er gratis.

    chandler7515-03-18 14:15

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen