Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • ★★★0

    Shadow of The Tomb Raider annoceret  til 14. September, det er Eidos Montreal der står bag denne gang, holdet bag de ret fantastiske nye Deus Ex spil (siger jeg som hardcore fan af det første spil) Human Revolution, og Mankind Divided, så jeg er spændt på, hvad de kan finde på med deres vision af spillet den her gang.

    Jeg har lige færdigspillet Mankind Divided og blev virkelig skuffet over den noget abrupte slutning, mens jeg var ret vild med gameplayet (ligesom jeg også var meget glad for Human Revolution), så jeg er også spændt på at se, hvad de gør med Tomb Raider'en.

    HonoDelLoce15-03-18 00:13

  • ★★★★★0

    Ja deres afslutninger er desværre ikke det bedste, men gameplayet ja det holder, så ku være intressant, hvis de havde et lidt andet bud på Tomb Raider selv om nogen ting sikkert vil gå igen det er jo afslutningen på en trilogi, men ja det blir spændende at se :)

    Elwood15-03-18 00:53

  • ★★★★★0

    Teaser leaked, Mayan Temple, we're going to Mexico.

    Ser ud til den blir vist før den nye Tomb Raider film nogen steder.

    Elwood15-03-18 01:20

  • ★★★★★0

    Sega Genesis spil på vej til ps4 og xbox:

    www.cinemablend.com/games/2387432/over-50-sega-genesis-titles-are-coming-to-ps4-and-xbox-one

    Lars!15-03-18 06:59

  • 0

    Jeg glæder mig enormt meget til Shadow of the Tomb Raider! De to første spil er virkelig gode, men jeg blev lidt træt af de sneklædte bjerge og skov områderne i 2'eren, så jeg glæder mig til at komme et helt andet sted hen.

    Superknys15-03-18 18:40

  • ★★★★★0

    Og nu kan teaseren officielt ses, mere reveal 27 April

    Men som sagt Mexico Mayan Temple, så det blir noget varmere klima.

    Elwood15-03-18 21:48

  • 0

    Det kunne godt tyde på at Microsoft gør klar til at smide en bombe til E3, med hensyn til eksklusive titler. Bare se Major Nelsons svar i denne Reddit tråd.

    imgur.com/a/Y1h8p

    Superknys16-03-18 07:21

  • ★★★★★0

    Det også hårdt tiltrængt, men de har vidst også været ude med checkhæftet og købe det developers rundt omkring, men ja lad os nu se.

    Elwood16-03-18 09:30

  • 0

    Hvis man, som jeg, bare ikke kan vente på Sea of Thieves, så burde det være muligt at spille nu, selvom det først officielt udkommer i aften til midnat. Jeg har ændret mit land og sprog til New Zealand i både Windows 10 og Windows Store og er ved at downloade det nu. Jeg melder lige om det virker også, når jeg har testet.

    Superknys19-03-18 17:11

  • ★★★0

    Jer der spiller PS4, spiller I med controller, eller mus og tastatur?

    MadMartigan21-03-18 20:53

  • ★★0

    Jeg spiller med controller - men jeg har så også gamet konsol hele mit liv, og sjældent gjort det på computer. :) 

    Mikkel Abel21-03-18 21:02

  • ★★★0

    Jeg spiller også med controller. Det er mest fordi... Det er nemt :D Jeg kan ligge tilbagelænet på sofaen, flytte rundt som jeg vil uden at tænke på bordplads.

    Jeg kiggede på et tidspunkt på mulighederne for at bruge mus og tastatur - især i forhold til FPS-spil. Men opgav hurtigt, da jeg indså, at jeg skulle have konen overbevist om at have mere teknik gemt et sted i stuen :D

    HonoDelLoce22-03-18 00:02

  • ★★★★★★0

    Jer der spiller PS4, spiller I med controller, eller mus og tastatur?

    Er det ikke ret begrænset hvor mange spil der faktisk understøtter det?

    Zero Cool22-03-18 00:21

  • ★★★0

    Jeg er mest vant til pc. Syntes stadig det er besværligt at sigte med den controller til ps4. I strategispil og lignende, der er oprindeligt er bygget til mus, kan jeg forestille mig at det er endnu mere bøvlet. Har dog undgået den slags titler på PS4 indtilvidere.
    Vidste slet ikke man kunne få mus og tastatur, men så kan jeg nok lige så godt sætte mig ved computeren.

    Det næste jeg skal have, bliver nok enten move eller aim controller til PSVR.

    Aranyhajú Nyárszépe22-03-18 06:57

  • ★★★0

    Mange Tak!

    Har lige erhvervet mig en PS 4 Pro, og tænkte på Diablo 3, og det kan jeg slet ikke forstille mig med en controller. Har selv spillet 1 & 2 meget for...., ja 20 år siden :D Jeg kan godt se det med mus og tastatur ved et stue bord, heller ikke er en idel siddestilling.

    Jeg troede egentlig at de fleste spil understøttede det.

    Grunden til købet, er sønnik på 7, og undertegnede, der er født i 1978 :/

    Spil jeg ellers skal igang med, bliver Uncharted 4, Witcher 3 og Horizon Zero Dawn. De 2 sidste titler er udelukkende, fra jer her inde :) Tak!

    MadMartigan22-03-18 07:16

  • ★★★★★0

    Diablo fungerer fantastisk med controller. Og det kommer fra en, der er opvokset med de første to, og spillede alt for mange timer af treeren da det udkom til PC. Der hvor jeg ofte har overvejet at smække mus og keyboard til, er udelukkende FPS, RTS, diverse strategi og adventurespil. Resten fungerer ligeså godt med controller. Vil endda kalde controller en fordel i third person spil.

    David Lund22-03-18 07:21

  • ★★★★★0

    Jer der spiller PS4, spiller I med controller, eller mus og tastatur?

    Jeg anede ikke man kunne spille med mus og tastatur o_0 

    Lars!22-03-18 08:16

  • ★★★★0

    Jeg kan godt huske, at det var en ting ved nogle af de tidligere modeller, men jeg vidste faktisk ikke, at man også kan få mus og tastatur til PS4.

    Så som det nok fremgår, så spiller jeg kun med controller. Dengang jeg droppede at spille på PC, så tog det lidt tid at vænne mig til at spil FPS med controller i stedet for mus, og hvis man er meget seriøs med at game, så kan jeg da sagtens forstå, at man foretrækker musen og tastaturet. Men jeg er totalt casual, så for mig gør det ikke den store forskel. 

    Det eneste, jeg nok har svært ved at forestille mig at spille med controller, er RTS, så det undgår jeg og har ingen anelse om, hvordan det fungerer på konsollen. 

    Jeg spiller selv mest RPG'er og forskellige horror- og adventurespil, og de fungerer alle fint med controller. 

    thomsen22-03-18 11:15

  • ★★★★★★0

    Uden at have prøvet det selv, da jeg ikke rigtigt har PS4-spil hvor det giver mening at bruge mus/tastatur, kan jeg ikke helt forestille mig at det spiller optimalt. En af de store fordele på PC er jo, at man kan indstille alt, fra følsomhed/dpi til keybindings og evt. macroer. Det er meget forskelligt hvordan folk bruger musen, fra dem der har en musmåtte der fylder hele bordet og kan lide at bevæge hele armen, til dem der kan lave en præcis 360 ved at bevæge musen få cm.

    Måske til visse former for RTS, men ikke FPS.

    Zero Cool22-03-18 11:33

  • ★★★★★0

    Hvis der endelig kommer RTS til konsol, så er de jo lavet til en controller, Jeg husker Halo RTS spillene som være ganske fine på Konsol styrings mæssigt, men RTS genren er ikke noget der er særlig stor markede for på Konsol.

    Elwood22-03-18 11:36

  • ★★★0

    Jeg vidste heller ikke helt det med keyboard og mus til PS4, men mine tvillinge nevøer på 12, spiller Fortnite, til den helt store guldmedalje. Dem og deres venner spiller alle Fortnite med keyboard og mus.

    MadMartigan22-03-18 11:43

  • ★★★★★0

    Hvis der endelig kommer RTS til konsol, så er de jo lavet til en controller, Jeg husker Halo RTS spillene som være ganske fine på Konsol styrings mæssigt, men RTS genren er ikke noget der er særlig stor markede for på Konsol.

    Really? Synes selv styringen er helt forfærdelig i Halo (Reach?) og ligeså i Tropico og Civilization.

    David Lund22-03-18 12:50

  • ★★★★★0

    Really? Synes selv styringen er helt forfærdelig i Halo (Reach?) og ligeså i Tropico og Civilization.

    Halo Wars det første styrede jeg ganske fint på Konsol, jeg siger ikke konsol er optimal, hence den mindre fokus på genren på Konsol. Også derfor folk studsede over en Halo Wars 2 da det blev annoceret :)

    Elwood22-03-18 13:14

  • ★★★★★0

    Ah, Wars ja! Kan ikke finde rundt i de titler. Ingen tvivl om, at det ville fungere bedre med mus og keyboard dog. Har dog aldrig brugt andet end controller til konsol, men jeg kender da en gut, der bruger mus og keyboard til sin Xbox One. Går stærkt ud fra at det også kan lade sig gøre med PS4.

    David Lund22-03-18 13:47

  • ★★★★★2

    Hell yes! As I stride through the Gates of Hell...

    Stride?

    Okay okay Roll Roll through the Gates of Hell, must you take the fun out of everything?

    You're about as fearsome as an Doorstop

    Is it a really evil looking doorstop?

    Endelig kom Curse of Monkey Island på GOG, spillet med en af af mine farvorit karakter, Murray The Demonic Skull. Som vores Helt Guybrush Threepwood støder på i sit eventyr.

    Har stadigvæk min originale udgave med æske og det, men det rart ikke og sku lave diverse tricks for at få det til at køre mere.

    Elwood23-03-18 21:48

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen