Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★★0

    Jeg er ved at lave frikadeller med brun sovs og kartofler. Koger lidt af noget der hedder blomkålsblanding til.

    Aranyhajú Nyárszépe18-03-18 18:06

  • ★★★★★★0

    Har lige lært min datter at lave en 2-ægs-omelet. Det giver en god grobund, når hun om 47 år får lov til at flytte hjemmefra, og skal lave den billigste ret på kortet. Hun fik kun hjælp ifa instrukser, og måtte klare det selv. Men et godt resultat. Nu kan hun det. (Bare ikke uden en voksen endnu!)

    davenport18-03-18 21:55

  • ★★★0

    Jeg vil lave en gang biksemad med spejlæg og engelsk sovs. Der hører vel rødbedder til hvis det skal være rigtigt, men det springer jeg over idag.

    Aranyhajú Nyárszépe19-03-18 14:31

  • ★★★★★★0

    Bix kan være ret raffineret. Tror det er en sjællandsk specialitet, at man også servere bearnaise til. Jeg steger altid i HP sauce og engelsk, så det får den lidt eddikeagtige duft, og så rugbrød med koldt smør til. Faktisk, droooooolllllll....

    davenport19-03-18 16:49

  • ★★★★★★0

    Troede bearnaise til biks var en jysk ting :) - men godt er det!

    Guldager19-03-18 17:00

  • 0

    Det er også en af de retter som nydes i alle de nordiske lande og mestendels er ens. Jeg har dog ikke oplevet den med bearnaise her i Sverige. Ofte er der ingen sovs eller også anvendes der skysovs.

    Whispering Horse19-03-18 17:14

  • ★★★★★★0

    Jeg vil gerne indrømme noget: Jeg er helt syg med købe-bix. Selvom jeg godt ved at det mest er cirkusdyr og aske, så smager det bare for godt... Har altid hadet Findus for at fjerne "hest" fra produktet..

    davenport19-03-18 17:25

  • ★★★0

    Jeg har aldrig hørt om bearnaise til biksemad. Tror ikke vi bruger det her på Fyn ellers skal det være noget blandt de fine inde i Odense.

    Aranyhajú Nyárszépe20-03-18 06:52

  • ★★★★★★0

    Jeg har aldrig hørt om bearnaise til biksemad. Tror ikke vi bruger det her på Fyn ellers skal det være noget blandt de fine inde i Odense.

    Ha, det var på Fyn jeg stødte på det første gang:-D

    T. Nielsen20-03-18 10:16

  • ★★★★★★0

    I aften står på den asiatisk spidskålssalat med nudler til.

    Guldager20-03-18 10:49

  • 0

    Jeg har netop syltet et glas rødløg, da vi skal have hjemmelavet burger med kylling i aften. Hvis vi snakker de klassiske burgere, hvilke ingredienser bruger I så oftest? Hvilken mayo laver I og har I eventuelt nogle rigtig gode fif til burgerbollerne? The secret ingrediens, man bare må vide. :-)

    Og hvilken garniture laver I? Fritterede kartofler er altid et hit, men også lige lovlig klassisk. :-/

    Bony20-03-18 12:00

  • ★★★★★★0

    Jeg laver sjældent burgere. Sidst var det en vegetarburger med bøf af hvide bønner, grillet aubergine og squash samt avocadocreme og så trippelcooked fritter til.... 

    Guldager20-03-18 12:06

  • ★★★★★★0

    Jeg gider ikke alt det gourmetpis, når jeg skal spise burger. Så er der to slags: Okse eller Kyllingepaddie. Okse skal ha salat, tomat, Bacon i 3 lag, syltede agurker og noget købesnask af en spread. Helst den med blå låg fra Rema. Kylling med samme dressing og så iceberg. Brødet skal være store burgerboller og de skal varmes i ovnen i sølvpapir, så de stadig er bløde. Og så nogle løgringe til.

    davenport20-03-18 13:21

  • ★★★0

    Hvis jeg laver den klassiske burger, så har jeg prøvet nogle gange at røre en hjemmelavet bic mac dressing efter følgende opskrift: www.erdusulten.dk/hjemmelavet-big-mac-burger/opskrift/95Det syntes jeg er ganske godt.
    Kommer dog rigtigt mayonnaise i. Kan ikke forstå at man ødelægger det ved at komme light i.

    Hvis det skal være lidt anderledes, har jeg også prøvet et par gange at lave en Roethlisburger. Det er en rigtig sviner, men man sidder med hjertebanken og sveder bagefter.
    super-bowl.dk/roethlisburger

    Aranyhajú Nyárszépe20-03-18 15:11

  • ★★★★★★0

    Personligt elsker jeg Meatloaf Hamburger Supreme, som jeg engang fandt på BBQ PIT BOYS’ hjemmeside. Fuck det er godt!!!

    T. Nielsen20-03-18 16:59

  • 0

    Rigtig gode bud. Er især vild med opskrifter på dip. Der skal MASSER af dip til. Og generelt skal light produkter bare fases ud af køkkenet, for fedtprocenten er en helt essentiel faktor i min verden. Og så smager det ganske enkelt bare bedre, især almindelig mayo kontra light mayo.

    I dag står den på andebryst, pommes rösti toppet med flødeost og dyppelsen bliver bearnaise, fordi det har jeg lyst til i dag. Der bliver også dampet lidt grøntsager, men det er egentlig mest for fruen og knægtens skyld. :-D

    Bony21-03-18 17:43

  • ★★★★★★0

    Har lavet svensk pølseret med nogle fede frankfurtere jeg havde kogt for et par dage siden. Har sluppet lidt grøntsager med i retten, så de vinterblege zombier kan få lidt vitaminer. Lidt gulerod, porre og hvidløg. (De opdager det aldrig i den tykke sovs.) - Toppet med purløg, naturligvis.

    davenport21-03-18 18:42

  • ★★★0

    Har lige købt en Raclette, som skal testes her i Påsken med ungerne.

    Har aldrig prøvet den før, men det ligner noget ungerne vil syntes spas :D

    MadMartigan21-03-18 19:53

  • ★★★★0

    Re. burgere. For mig skal en burger være så simpel som mulig, men med masser af god kvalitet. En god hjemmelavet brioche eller kartoffel bolle, super kvalitet oksekød (gerne hjemmehakket), en smagsfuld ost, en god kryddermayo, lidt hjemmelavet ketchup og så lidt grønt. Det eneste krav til salat er, at der død og pine skal være rå løg i en ordentlig burger!

    dyg22-03-18 09:53

  • ★★★0

    Fuuk, huset stinker efter en omgang Raclette, men det blev godt:D

    Miniburgere (Sliders), kalvekød i strimler, asparges med bacon, kylling i tern, og grønt som selv kunne bestemme om man vil grille og frites fra ovnen.

    MadMartigan25-03-18 18:15

  • ★★★★★★0

    Jeg har sagt "NEJ!" til at eje en raclette igen.. Det sviner simpelthen for meget. Det må de nyde ovre ved min mor.

    Her kører vi forloren hare med en lækker vildtsovs på tyttebær. Det er sgu en god spise!

    davenport25-03-18 18:30

  • ★★★0

    Er det ikke ligesom det der Fondue, hvor man sidder fedter med nogle små stykker kød, grøntsager og lignende?
    Det er mange år siden jeg har prøvet det. Troede det var gået af mode.

    Aranyhajú Nyárszépe25-03-18 19:17

  • ★★★★★★0

    Jeg er ikke stor fan af hverken raclette eller fondue... Det tager for lang tid :)

    I dag stod den på sojamarineret oksekød med nudler og grønt. I morgen kommer svigerforældrene, så der skal mere klassisk mad på bordet. Tænker enten boller i karry eller en jægergryde... 

    Guldager25-03-18 19:47

  • ★★★★★★0

    Tænker enten boller i karry eller en jægergryde

    Jeg kom lige i tanke om, at jeg ikke har så meget tid, så det bliver boller i karry... 

    Guldager25-03-18 21:30

  • ★★★★★★0

    Boller i karry... Fy for satan! Det indeholder de to ting jeg afskyr mest = karry og ris. AD! Bare jeg skal smage det til, er jeg lige ved at brække mig...

    davenport25-03-18 23:10

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen