Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • 0

    Jeg glæder mig også til at genspille det :)

    Muldgraver26-03-18 09:28

  • ★★★★★0

    Spiderman PS4 ude 7. September :)

    Hands On, Game Informer har no surprise cover revealet af spillet i den her måned.

    We asked creative director Bryan Intihar if webs will stick to buildings. “They better if I want this game to sell at all,”

    I admit some hesitancy going into my gameplay time with Spider-Man after seeing the E3 2017 gameplay footage. Despite being open-world, the gameplay shown seemed to be on rails, and I feared most of the game would feel rigid in that way. Those fears washed away immediately after getting my hands on the game. Both the web-swinging and combat offer impressive levels of player improvisation. I put down the controller feeling like I had truly taken control of the character, and I am eager to hone my web-swinging skills and see what talented players are able to do with him in September.

    Damm jeg glæder mig, can't wait :)

    Elwood 4-04-18 23:21

  • ★★★0

    Jeg glæder mig også mægtigt meget til at prøve det af. Ikke uvæsentligt kom det også frem, at spillet ingen microtransactions har. Det gør mig helt glad indeni.

    HonoDelLoce 4-04-18 23:28

  • ★★★★★0

    Jep Rapid question er en fantatisk ting Game Informer gør :)

    og også pæn underholdende, med de små jab mod Insomniac selv :)

    Men Bryan Intihar har så også siddet på den anden side før game journalist 1up/EGM, så han kender "spillet" :)

    Elwood 4-04-18 23:45

  • 0

    Jeg har lige set lidt in game video fra Jurassic World spillet, som ser bedre ud end jeg havde forventet.

    Whispering Horse 4-04-18 23:47

  • 0

    Jeg glæder mig enormt til Spider-Man! Ud fra hvad man kan se af collectors Edition, så bliver jeg næsten nødt til at anskaffe mig den. Så må vi se om midlerne er til det til den tid.

    Superknys 5-04-18 00:11

  • ★★★★★0

    Skal blot ha spillet måske pretty Steelbook, men de crazy Collectors udgaver går jeg ikke så megt op i med spil mere. tager altid middle ground hvis jeg får lyst og ikke de crazy CE udgaver :)

    Elwood 5-04-18 00:13

  • ★★★★★0

    Game Informer Podcast, hvor de taler om Spiderman i starten

    Damm jeg glæder mig, webswingin lyder til at overgå Spiderman 2, og det er herlig indviklet med et omfattende system.

    Elwood 6-04-18 01:40

  • ★★★★0

    De første videoer fra Dark Souls: Remastered er blevet op på Youtube, og folk er ikke sådan vildt begejstrede. 

    Det bliver, som de fleste nok forventede omend ikke håbede, en temmelig straight remaster, dvs. ikke noget med at fixe spillets halvfærdige levels.

    Styringen bliver heller ikke opdateret, så hvis man kommer lige fra DS3 eller kun har spillet Bloodborne, fordi det var sidste måneds gratis spil på PS+, så skal man forberede sig på en noget anderledes spillestil: langsommere kampe og kun mulighed for at undvige i fire retninger, hvor man i resten af serien kan undvige frit i alle retninger.

    Til gengæld skulle frameraten være fixet, så spillet ikke længere hakker, når man når til Blight Town. Og så har man tilføjet et par småting: muligheden for at have seks spillere inde i samme verden på samme tid, samt muligheden for at bruge flere af en ting på én gang (så man ikke skal hoppe ind i inventory og vælge souls, for hver eneste man vil bruge, men kan nøjes med at gå ind én gang og bruge flere). 

    Den grafiske opdatering er nok det, folk er mest utilfredse med, for enkelte andre remasters (Silent Hill Collection fx), så er der godt nok tilføjet bedre lys og mere animation af omgivelserne, men samtidigt ser der ud til at være forsvundet detaljer i textures. 

    But who am I kidding? Jeg køber det jo nok alligevel på udgivelsesdagen. Om ikke andet så for at opleve spillet, mens serverne er fulde af andre spillere, der invaderer eller hjælper en. 

    thomsen 6-04-18 18:12

  • 0

    Jeg har lige set lidt klip fra Guacamelee! 2 og det ser fantastisk ud. Jeg har ikke spillet det første, men alene musikken er nok for mig til at jeg give den et skud. Det er herlig spilmusik.

    Whispering Horse 7-04-18 21:05

  • 0

    Jeg har lige set lidt klip fra Guacamelee! 2 og det ser fantastisk ud. Jeg har ikke spillet det første, men alene musikken er nok for mig til at jeg give den et skud. Det er herlig spilmusik.

    Du skal klart tage at få spillet det! Jeg hoppede på det, da det var en del af Game Pass og jeg nød hvert et sekund af det.

    Superknys 8-04-18 00:33

  • ★★★★★0

    Game Informer spiller Spiderman 2 efter og ha besøgt Insomniac, og damm det er crazy og se den forskel der er i fart i de to spil :)

    Og en lille bid, med lidt footage hvor Bryan Intihar fortæller om Webswinging sammen med Game Director

    Elwood 8-04-18 00:45

  • ★★★★0

    Prøvede lige sådan for sjov at starte en ny karakter i Bloodborne. Det lykkedes mig at komme til tredje boss, før jeg døde første gang. Det hjælper altså virkeligt, når man begynder at forstå mekanikken og kende parry-timingen på de forskellige monstre.

    Pt. har jeg dræbt et par bosser mere og er nået til Cairnhurst uden at level'e yderligere op. Så jeg ligger på level 39 nu. 

    Ja, jeg keder mig lidt ...

    Overvejede at købe Far Cry 5, fordi flere af mine online-buddies, spiller det. Men jeg kunne ikke finde det i butikkerne i Frederiksberg Centeret i går, så det blev ved tanken. 

    Og så er jeg lidt bekymret for, om jeg snart skal udskifte min PS4. Jeg læste på FB, at Insider (Johan) lige havde udskiftet sin, fordi den bl.a. led af en (åbenbart velkendt) fejl med eject-mekanismen, der er for følsom på første generation af konsollen og pludseligt kan finde på at smide skiven ud igen, uden at man har trykket.

    Min lider af det samme, så jeg har bl.a. måtte droppe at have min PS3 stående ovenpå, fordi det svage tryk på kabinettet er nok til i tide og utide at spytte skiven ud (eller starte maskinen, hvis den er slukket). 

    thomsen 8-04-18 13:07

  • ★★★★★0

    Lidt nørderi :) 

    Horizon Zero Dawn: A Game Design Post-Mortem

    Lars!11-04-18 17:41

  • ★★★★★0

    NoClip's kig på det kan også anbefales :)

    Elwood11-04-18 21:41

  • ★★★★0

    Kom gennem NG++ i Bloodborne. Jeg kan godt mærke, at sværhedsniveauet har fået et nøk opad. Der er enkelte bosser, som jeg tidligere har haft rimeligt nemt ved, så nu er meget svære.

    Men nu trænger jeg også til en pause fra BB. 

    Jeg prøvede at starte NG++ op på Dark Souls II, som er det sidste, jeg mangler, for at gafle platinum i det. Men det fængede ikke rigtigt, så jeg lader det ligge.

    Jeg startede så med at genspille The Last of Us i går. Det har stadigvæk en af de mest, hvis ikke DEN mest rørende prologer i noget spil, og jeg har ret meget lyst til at spille videre. 

    Men jeg tror egentligt, at jeg vil smutte ud og se, om jeg kan finde God of War i morgen. 

    Jeg har ikke spillet nogle af de tidligere. Men anmeldelserne er jo virkeligt gode, og det ser ud til, at det godt kunne være noget for mig, så jeg tror, at jeg tager chancen. 

    thomsen19-04-18 10:44

  • ★★★0

    Jeg er pt stadig hooked på GTA Online, især deres nye DLC. The Vespucci Job, synes det er spas og minder om gamle biljagt scener, en kører rundt i en Mini (Mr. Bean bil), og skal samle 15 checkpoints på tid, imens er der 1-3 modstandere i politibiler der skal stoppe vedkommende, ala Pac Man.

    Ellers spiller jeg også Game of Thrones Telltale series, mangler et afsnit og er ret vild med historien og man føler sig ansvarlig for sine valg, selvom valgene ikke ændrer meget alligevel. Bagefter regner jeg med at få afsluttet Uncharted 4 og endelig måske gå igang med The Last of us.

    MOVIE100020-04-18 14:35

  • 0

    Men jeg tror egentligt, at jeg vil smutte ud og se, om jeg kan finde God of War i morgen. 

    Nu du er så effen til From Softwares spil, vil du så ikke give et praj om GoW? Umiddelbart ser det ret lækkert ud, men jeg ved ikke helt, om jeg skal give efter for fristelsen...

    Muldgraver21-04-18 10:22

  • 0

    Jeg er godt halvanden time inde i God of War og hold da helt op et spil!

    Kampsystemet er lækkert, især når man tilbagekalder sin økse. Stemmeskuespillet er godt, historien er indtil videre fængende og musikken er virkelig med til at højne mange scener.

    Uden at spoile noget, kan jeg sige at kampen efter en time, er den vildeste superhelten kamp i noget spil. Det er en kamp jeg kommer til at vise venner, som bare har en lille smule interesse i spil, som et eksempel på hvad spil mediet kan. Holy shit!

    Superknys22-04-18 00:30

  • ★★★★0

    Nu du er så effen til From Softwares spil, vil du så ikke give et praj om GoW? Umiddelbart ser det ret lækkert ud, men jeg ved ikke helt, om jeg skal give efter for fristelsen...

    Første indtryk er virkeligt godt.

    Jeg skal blankt indrømme, at jeg er en smule irriteret på kampsystemet. Men det skyldes helt sikkert, at jeg har skamspillet From Softwares spil i lang tid og har brug for tid til at vænne mig til det nye. Jeg føler mig ofte overmandet af en gruppe fjender, hvor jeg i Bloodborne m.m. ville forsøge at lokke dem frem en efter en. 

    Når det er sagt, så er spillet som helhed nok lidt mindre kamporienteret, end jeg egentligt troede, at det ville være. Jeg synes egentligt mere, at det minder mig om Uncharted-serien med sin blanding af kamp, udforskning og små puzzles end Soulsborne. 

    Umiddelbart er jeg glad. 

    thomsen22-04-18 13:04

  • ★★★0

    God of War er et af de spil, jeg absolut ingen forbindelse har til - har aldrig spillet nogle af de gamle og følte absolut intet, da spillet blev annonceret eller gennem vist frem gennem trailers osv.

    Men hypen EFTER udgivelsen har godt nok sat spor i mig, og det er sådan set kun fordi, jeg endnu ikke er færdig med Far Cry 5, at jeg ikke allerede har kastede mig over GoW. Hold op, det lyder til at være godt :) 

    HonoDelLoce22-04-18 14:41

  • 0

    Mange tak, Thomsen! Spillet frister fortsat, især fordi din indvending mod kampsystemet ikke har med frustrerende styring at gøre.

    Jeg bør stadig først købe det, når det er kommet lidt ned i pris, men jeg er glad for din anbefaling :)

    Muldgraver22-04-18 14:48

  • ★★★★★0

    Hvad kan kampsystemet sammenlignes med? Jeg bliver nysgerrig nu. 

    Lars!22-04-18 14:58

  • 0

    God of War er et af de spil, jeg absolut ingen forbindelse har til - har aldrig spillet nogle af de gamle og følte absolut intet, da spillet blev annonceret eller gennem vist frem gennem trailers osv.

    Men hypen EFTER udgivelsen har godt nok sat spor i mig, og det er sådan set kun fordi, jeg endnu ikke er færdig med Far Cry 5, at jeg ikke allerede har kastede mig over GoW. Hold op, det lyder til at være godt :) 

    Jeg har heller aldrig haft noget forhold til de gamle spil, udover et par timer jeg brugte i 1'eren eller 2'eren og på ingen måde var imponeret over. Men det nye her er simpelthen så fantastisk synes jeg!

    Superknys22-04-18 16:03

  • ★★★★★0

    Jeg har heller ikke noget forhold til God of War-spillene, men al den positive omtale har da også gjort mig nysgerrig.

    Kruse22-04-18 16:39

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen