• ★★★★0

Så blev Bayern mestre for 6 gang i træk med mulighed for tripple i år. Kan Jupp mon gentage succesen igen? Helt utrolig træner, ihvertfald i Bayern.

Babo 7-04-18 18:20

• ★★★★★0

Nååå, så ryster Barcelona fansene vist i bukserne. Roma fører med 2-0 og mangler kun et enkelt mål i at sende Barcelona ud af champions league.

Liverpool har udlignet til 1-1 og er på vej i semifinalen. :)

Edit : 2-1 til Liverpool og stort tillykke med semifinalen herfra. :)

• 0

De spillede faktisk også en rigtig god kamp i Barcelona og viser igen at de er et rigtigt godt hold.

Whispering Horse10-04-18 22:24

• 0

Og så en fantastisk stemning som altid i Roma.

• 0

Liverpool var svineheldige med citys annullerede scoring sidst i 1. halvleg. Ikke, at jeg klager over at de går videre, men det er ærgerligt, at dommeren laver sådan en kampafgørende brøler.

Popeye10-04-18 22:33

• ★★★★★0

Kæmpe sensation og Roma er i semifinalen. :D

Så fik jeg sgu 2 hold videre til semifinalen. :)

NightHawk10-04-18 22:37

• ★★★1

Jeg har det så svært med, når folk kalder det en kampafgørende brøler... Hvordan kan man påstå, at det er det?

HonoDelLoce10-04-18 22:39

• ★★★★0

Ud med Valverde. Kan ikke se anden løsning. De har længe haft heldet med sig og ikke været særlig skræmmende trods mange sejrer. Slut nu den aftale og få en træner, der kender til Barcas stil.

Babo10-04-18 22:40

• 0

Fortjent sejr til Roma i nogle fantastiske rammer. Og ikke mindst bemærkelsesværdigt at Manolas og De Rossi var to af målscorerne efter de begge to scorede selvmål i det første opgør. Jeg er dog ikke overrasket over at de kan vinde over Barcelona, men mere at de kan vinde med 3-0 og ikke lukke mål ind. Defensiv har alle tider været et problem for Roma, men det har de fået gjort noget ved samtidig med at de har bevaret deres stærke offensiv.

Whispering Horse10-04-18 22:43

• ★★★★★0

Helt enig. Jeg synes de blev decideret snydt i første halvleg på Camp Nou, hvor de skulle have haft to straffespark. Derudover fik Barcelona så to selvmål foræret, så 4-1 resultatet var temmelig misvisende. Heldigvis fik de hævn i dag og skønt med en stor overraskelse.

NightHawk10-04-18 22:44

• 0

Hvordan kan man ikke mene, at det er det?

Hvis City kunne gå til pause foran 2-0, ville de have en kæmpe psykologisk fordel i 2. halvleg. Nu fik de et slag i ansigtet og en følelse af en uretfærdig dommer der favoriserer modstanderen.

Popeye10-04-18 22:53

• ★★★★0

Man laver nu typisk et selvmål, fordi man er voldsomt presset i situationen, så jeg ser det ikke som en decideret ‘foræring’ mht Barca vs Roma kampen. Det er jo ikke fordi modstanderen bevidst vender sig mod eget mål og sparker den ind.

Babo10-04-18 22:59

• ★★★★0

Helt enig. Tre dommere står så tæt og alligevel begår de en kæmpe brøler. Så er det ikke nemt. Vanvittig og kostbar fejl. Med 2-0 tror jeg helt sikkert City havde vendt tingene.

Babo10-04-18 23:01

• ★★★★★0

Nej, det ved jeg godt. Men især det første selvmål som De Rossi scorer var jo dybt godnat og nærmest en regulær afslutning, som var han på Barcelonas hold. Så jo det var da bestemt en foræring. Det andet var de presset på så fair nok. Men overordnet set synes jeg 4-1 var helt misvisende.

NightHawk10-04-18 23:04

• ★★★★★0

Wow. To vanvittigt dejlige resultater. Tillykke til alle Roma- og Liverpool-fans herinde.

The Insider10-04-18 23:08

• ★★★★0

Det var også det bedste selvmål jeg har set længe :)

Babo10-04-18 23:12

• ★★★★★0

Hehe, det er jeg helt enig med dig i. :)

Men jeg sidder nu ikke og fryder mig over, at Barcelona er røget ud eller noget. Synes blot det er helt vildt, at Roma kan lave så flot et comeback.

NightHawk10-04-18 23:36

• ★★★1

Men "kampafgørende" indikerer, at havde det mål fået lov at tælle, så var det afgjort. Og det var det da langt fra. Hvis Liverpool havde scoret blot et mål efter, så skulle City stadig score 3 mere... Ligesom det heller ikke var afgørende i det henseende, at City ikke gik videre på grund af målet. De skulle stadig score et mere (bare for at få forlænget) og det formåede de jo under alle omstændigheder ikke.

Selvfølgelig havde det været en anden kamp, havde målet fået lov at stå. Og selvfølgelig var det en fejl. Men afgørende var det overhovedet ikke i min bog. For med Liverpools offensiv var det hele tiden sandsynligt, at de ville få scoret. Og så er det ene mål ikke afgørende. City endte altså med at mangle 4 mål...

HonoDelLoce11-04-18 00:59

• 0

Romas præsident Jim Pallotta valgte i øvrigt efter kampen, akkompagneret med de mange fans, at tage en dukkert i en af Roms antikke springvand, ved Piazza del Popolo. Ren La Dolce Vita eller næsten.  Det er herlige billeder og i øvrigt er det også ulovligt, men han var også hurtig til at love at han naturligvis nok skal betale bøden og mere til da han donerer €230,000  til at fixe den. Mon ikke han overlever det.

Whispering Horse11-04-18 18:36

• ★★★★★0

Haha, hvor fedt! :) Jeg er ikke Roma fan, men det er nu herligt at se alligevel. :)

NightHawk11-04-18 20:43