Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★★★★★0

    Vi skal ha en god ribbensteg. Sætter den altid ind ved 90 grader i 3 timer og smadrer den med 200 grader til den er sprød. Det er sgu en god spise, og så dufter det dejligt.

    davenport30-03-18 15:51

  • ★★★★★★0

    Her står den på andesteg with the works.

    T. Nielsen30-03-18 16:01

  • ★★★★★★0

    Rent juletema, her i påsken :D

    davenport30-03-18 16:11

  • ★★★★★★0

    Det må man sige:-D 

    T. Nielsen30-03-18 16:15

  • ★★★★0

    Har de sidste dage fået andebryst i vandbad, stegt af på pande, og en hjemmelavet hvid pizza på bagesten, tynd og sprød bund, mascarpone, kartofler, rosmarin,  olivenolie og parmesan.

    dyg30-03-18 17:38

  • ★★★★★★0

    Jeg har en bolognese over, der nu har simret i ca. 3 timer, og den får lige en time mere. Det er med meget finthakket Bacon, blendet gulerod, selleri og løg og selvfølgelig kød, tomater, tomatpure, timian og laurbærblade samt bouillon.

    Lige om lidt skal jeg ud at lave en ordentlig tyk bechamelsauce fyldt med rigeligt parmesan...det skal nok blive en god lasagne :)

    Guldager 1-04-18 15:52

  • ★★★★★0

    Hvor meget væske starter du ud med, og hvor ofte tilføjer du væske, når sådan en bolognese står og simrer i 3-4 timer?

    Kruse 1-04-18 16:44

  • ★★★★★★0

    Ca 1 liter væske i alt  og jeg tilføjer ikke væske... Men det er også under låg, den simrer. Det er til Ca 1 kg kød. 

    Guldager 1-04-18 20:35

  • ★★★0

    Hemmelighed ved en god bolognese er grøntsager og massere af det. Mindst dobbelt så meget af det i forhold til kød.

    Det er vigtigt at grøntsagerne og kødet har samme konsistens. Ikke noget med store rustikke klumper. På den måde fusionere det hele sammen. 

    Der er selvfølgelig væske i grøntsagerne. Det sauteres man ud til at starte med.
    Man kommer også lidt blendede tomater i og selvfølgelig vin.

    Aranyhajú Nyárszépe 2-04-18 10:09

  • ★★★★★★1

    I dag blev det til vegetaar-jambalaya...kidneybønner, grøn peber, bladselleri, tomater, løg, hvidløg, jalapenos kogt med ris, bouillon, røget paprika og timian og så i ovnen. Drysset med tabasco bagefter - det burde egentlig været noget chipotle, men det har ingen butikker i nærheden.

    Guldager 4-04-18 21:19

  • ★★★★★★0

    Forklar lige hvordan du drysser med Tabasco??? :D

    davenport 5-04-18 08:03

  • ★★★★★★0

    Hehe, så drypper da :) - og så spiser jeg nogle piller bagefter, fordi jeg får ondt i maven af stærk mad...og salt mad...og chokolade...og for varmt mad...og for meget mad...og syrligt mad...og cola...

    Guldager 5-04-18 08:36

  • ★★★★★★0

    Så vil jeg prøve at lokke hjemmelavet grillmad i ungerne. Det bliver til en omgang ønskebrønd med indbagte rejer og blæksprutter og nogle brasede kartofler til. Så har jeg lavet 2 slags mayo, en aîoli og en tartarsovs som den der er i filet-o-fish. Så må vi se om det slår den lasagne i går, som jeg smed ud. Den kunne de ikke lide, fordi den smagte "for italiensk"...

    davenport13-04-18 17:10

  • 0

    Du er jo tæt på at være den perfekte kone/kæreste....

    Popeye13-04-18 17:16

  • ★★★★★★0

    Kaldte du mig lige kælling???

    davenport13-04-18 17:33

  • ★★★★★★0

    I dag står den på barbecueburger...ret klassisk:

    Burger, barbecuesovs, karamelliserede løg, tomat, agurk og cheddar..."jamen, hvor er salaten?", spørger I. Den glemte jeg at købe, og gider ikke handle igen :)

    Dertil nogle ovnfritter.

    Guldager14-04-18 16:57

  • ★★★★★★0

    Laver klassisk flæskesteg. Sovsen er tyk som maling. Det skal nok blive godt. Stegen kom ind 14.30 ved 90 grader, og er så blevet stegt af.

    davenport15-04-18 17:14

  • 1

    Jeg håber virkelig, din familie værdsætter din madlavning, Davenport! Jeg bliver simpelthen altid så sulten, når jeg læser dine retter... :D

    Muldgraver15-04-18 19:35

  • ★★★★★★0

    :) Hvis du engang kommer forbi Sdr. Røvhul, skal jeg nok gi en omgang foder ;)

    davenport15-04-18 20:59

  • ★★★★★★0

    Jeg kan kun tilslutte mig Muldgraver og tilføje at jeg ofte finder inspiration til at prøve tingene lidt anderledes end jeg ellers måske plejer.

    T. Nielsen15-04-18 21:26

  • ★★★★★★0

    Kunne være jeg skulle lave en backyard cook out og så kunne vi æde kød og drikke (Muldgravers) bajere? :D

    davenport15-04-18 21:29

  • ★★★★★★0

    Kunne være jeg skulle lave en backyard cook out og så kunne vi æde kød og drikke (Muldgravers) bajere? :D

    Haha det ville være stort:-D

    T. Nielsen15-04-18 21:33

  • 0

    Kunne være jeg skulle lave en backyard cook out og så kunne vi æde kød og drikke (Muldgravers) bajere? :D

    Det lyder alletiders, og det er jo lige før, jeg skulle ønske mig at bo i Sdr. Røvhul nu :O

    Jeg har dog for nylig sagt op i Kihoskh, så bajerne bliver fra Brugsen.

    Muldgraver16-04-18 07:03

  • ★★★★★★0

    Der var nogen sidste salgsdag-pølser i Fakta, nogle Merguez  som er nordafrikanske chilikrydrede oksepølser. Så dem købte jeg og lavede en couscous-salat og harissa til. Harissaen blev lidt tandløs, men pølserne var eddermame gode! 

    Guldager16-04-18 19:08

  • ★★★0

    Der var nogen sidste salgsdag-pølser i Fakta, nogle Merguez  som er nordafrikanske chilikrydrede oksepølser. Så dem købte jeg og lavede en couscous-salat og harissa til. Harissaen blev lidt tandløs, men pølserne var eddermame gode! 

    Hehe, bliver aldrig så opfindsom. Bare i en salat, er der 3 ord jeg aldrig havde hørt før.

    men thumbs up for brugen af “eddermame” :)

    MadMartigan16-04-18 20:16

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen