Trailer: HBO blænder op for ny serie med Benedict Cumberbatch

"Sherlock"-stjernen spiller den altoverskyggende hovedrolle i "Patrick Melrose".

Den britiske skuespiller Benedict Cumberbatch er tilbage i biograferne som den magtfulde Dr. Strange, når "Avengers: Infinity War" lander senere denne måned. Men allerede i næste måned venter der mere nyt med Cumberbatch.

HBO Nordic har således annonceret, at det seneste tv-projekt med Cumberbatch i hovedrollen får premiere på tjenesten 14. maj. Det drejer sig om "Patrick Melrose" – en tv-serie i fem afsnit med "Sherlock"-stjernen i den altoverskyggende titelrolle. På amerikansk tv vises miniserien på kanalen Showtime, og HBO Nordic har altså nu sørget for, at vi også herhjemme kan se frem til at være i selskab med Cumberbatchs Melrose.

Dramaserien, der er baseret på den semibiografiske roman-føljeton af Edward St Aubyn, følger titelkarakteren fra børnemishandling over heroinafhængighed til rehabilitering. Hvert afsnit af tv-serien er baseret på en af Aubyns bøger, og første episode begynder med en ung Patrick Melrose på vej til New York for at hente sin fars aske. Senere drejer historien også omkring Frankrig, ligesom man får et indblik i Melroses unge år og hans aparte forældre.

Hugo Weaving ("The Matrix") spiller Melroses dominerende far, mens Jennifer Jason Leigh ("The Hateful Eight") portrætterer moderen, der efter et liv under ægtefællens sadistiske kontrol nu ønsker at få hjælp til at begå selvmord. Den nye serie byder desuden på bl.a. Anna Madeley ("The Crown"), Jessica Raine ("Fortitude"), Blythe Danner ("Meet the Parents"), Allison Williams ("Get Out"), Holliday Grainger ("Tulipanfeber") og Indira Varma ("Game of Thrones"). Tyske Edward Berger ("Spionen", "The Terror") har instrueret alle fem dramatiske episoder.

Herunder kan du få en lille forsmag på serien:

Kommentarer

HBO blænder op for ny serie med Benedict Cumberbatch

  • ★★★★★★0

    Jennifer Jason Leigh... Hun gør mig altid så træt. Man kan se at hun ikke har et brugbart centralnervesystem, da hendes mundvige ikke formår at rejse sig. Det er direkte trist!

    davenport17-04-18 17:28

  • 0

    Jennifer Jason Leigh har en gave mht. at gøre folk trætte. Det kan også være en fordel i nogle sammenhænge.

    Benedict Cumberbatch virker til at overspille den her. Intet nyt i det.

    Bobby Long17-04-18 20:46

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen