Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★0

    Sidder lige og prøver at bedømme, om det er Lynch selv, der står og ryster med et kamera i slutningen af denne lille "teaser" til Twin Peaks:

    http://www.theverge.com/2015/12/18/10618886/twin-peaks-teaser-showtime-2017

    HonoDelLoce19-12-15 21:13

  • ★★★★★★0

    Jeg vil gerne nominerer de gode folk på Nordisk Film, for at have fremstillet en app, til kun 49,- i md, der holder min Oberst fanget oppe i soveværelset! Her kan hun udleve sin passion for de gamle, latterlige, karikerede danske film, hvor ALLE covers er Disch Spasser der ler, og nogle andre der tumler rundt.

    Nu har jeg min stue for mig selv! For kun 49,- md! Den bliver svær at slå!!!

    davenport20-12-15 23:41

  • ★★★★★★0

    Skal ud at købe julegaver nu. Det har jeg det fint med, men skal også kun købe 3.

    • Til min fars moster
    • Til min mor
    • Til svigerforældrene

    Jeg har aftalt med både min bror og kone, at vi ikke giver hinanden gaver.

    Guldager21-12-15 09:39

  • ★★★★★★0

    Så er jeg til min tredje og sidste julefrokost i streg. I dag og i går er uden alkohol, men er godt nok træt af mange mennesker og meget meget mad. Heldigvis har det ikke været traditionelt mad i går og forgårs. Masser af fisk og forskellige varme retter. I dag er normalt kedeligt julefrokostmad, og det gider jeg sgu ikke rigtig mere af.

    Guldager27-12-15 15:21

  • ★★★★★★0

    Vi har endelig overstået vores. Det var vidst også rigeligt for ungerne!! (Og de voksne, for den sags skyld!)

    Vi har lige spist et stykke toast med leverpostej/ makrel. Dejligt at slippe for sild og snaps til morgenmad. Nu er der kun en tilbage, hvor nogle venner kommer d. 29. og har det hele med, så der skal bare stilles an. Ja, og så nytårsaften, med helt traditionelt mad. (Glaseret hamborgryg, grønkål, kartofler, kålpølser.)

    davenport27-12-15 15:31

  • 0

    Her er det "værste" juleræs heldigvis også overstået og ungerne er trætte...men forældrene endnu mere ;)

    Mangler dog 2 julefrokoster endnu - men først i januar ;)

    Om lidt over en måned står den på flytning; vi har fået et dejligt rækkehus i Kolding, så nu rykker vi teltpælene op og drager ned i nærheden af Helmer og Davenport ;)
    Det bliver dejligt med mere plads...dog desværre ikke julefrokost-plads...

    Wimmie28-12-15 12:41

  • ★★★★1

    @Wimse - Fedt med huset, tillykke!

    Juleræset er næsten helt overstået her, vi mangler blot at bytte en enkelt gave eller to. Nytårsaften bliver fejret i fred og ro i Stockholm sammen med kæresten.

    Jeg er også allerede tilbage på kontoret, men det har jeg det også fint med. Det nye job er virkeligt fedt, og jeg kæmper for at tilegne mig nok viden til at kunne begynde at føle mig produktiv.

    Men i morgen skrider jeg tidligt, da jeg TFA skal ses for tredje gang, denne gang i IMAX.

    dyg28-12-15 13:11

  • ★★★★★★1

    Wimmie - ja, så er i kun et stenkast væk! Det bliver i helt sikkert glade for. Det er et fantastisk område, og der er jo alt hvad man skal bruge, uden faktisk at tage til Kolding. Du kan endda leje dig ind i den tidligere Brugs i Bjert, og sidde og tegne folk om lørdagen, hvis du har lyst ;D

    davenport28-12-15 13:22

  • ★★★★★★2

    Jeg har i øvrigt fundet ud af, at det lokale festlokale er sat ned til kun 700 kr. i leje for en hel weekend. Jeg skal lige checke om man faktisk må overnatte der, fordi så kunne det være oplagt at lave en omgang Moovy-fest der.

    Zero Cool28-12-15 14:52

  • ★★★★★★0

    RIP Lemmy! 

    Guldager29-12-15 07:58

  • ★★★★★★0

    Tror han skulle prise sig lykkelig for at nå de 70! ;)

    davenport29-12-15 09:19

  • ★★★★★0

    Jeg er ved at udvide mit ordforråd: http://www.heptune.com/poopword.html 

    Lars!29-12-15 09:54

  • ★★★★★★0

    Ha ha - "Indvolds-skulptur" :D

    davenport29-12-15 10:36

  • ★★★★★★0

    Lemmy is gone, the legend lives on, his legacy is Rock'n'Roll at it's finest! 

    T. Nielsen29-12-15 10:45

  • ★★★★★★0

    Meget rørende mindeord fra Sepultura, iøvrigt.

    davenport29-12-15 10:49

  • 0

    Dyg > Tak :D
    Det er stadig leje, men det er virkelig lækkert - nybygget og dejligt rummeligt.

    Rene> Hehe, ja det kunne da være en mulighed :D :D

    I hvert fald et hyggeligt område derude ;)

    Wimmie30-12-15 20:50

  • ★★★★★★0

    Er pt i gang med at pakke alle mine film ud og sætte dem i system (det tager tid, særligt da det er begrænset hvor meget tid jeg har (vil tage!) til det, da jeg hellere prioriterer at bruge tiden på familien.

    Nå, men før i tiden stillede jeg dem i rækkefølge efter årstal og indenfor årene alfabetisk. Jeg fik denne gang lyst til at sætte dem anderledes op. Så de sættes efter genre (det er indimellem svært skal jeg hilse og sige:) med undtagelser. F.eks har jeg valgt at holde alle Criterion samlet. Det samme med Arrow og MoC. Bokse har jeg ligeledes sat for sig selv, samt Tv-serier og koncerter/musikdokumentarer. Jeg har også, som anden prioritet sat John Wayne's film sammen, Eastwood's og enkelte andre jeg har mange med. Kunne have prioriteret instruktører også, men har fravalgt dette i denne omgang. Det er stort set kun mine BD'er jeg sætter op. Jeg har stadig mange dvd'er, men det forbliver (desværre) stablet sammen i et skab. Har simpelthen ikke plads. Solgte godt nok små 2000 dvd' er for et par år siden, pga manglende plads og børn på vej. Men selv om vi siden er flyttet og jeg har fået meget mere plads, er det stadig ikke nok med flere tusind film (plus bøger, tegneserier, cd'er). Nuvel, tjente jeg kassen, kunne jeg sikkert indrette mit filmrum og medieteket så der var plads, men har ikke pengene til at fuldføre dette. 

    Men altså, nu sidder jeg og tænker: I dag ville vi næppe ret ofte regne monsterfilm som en undergenre af gyser/horrorgenren ville vi? Film som Jackson's King Kong eller den nye Godzilla er der ikke meget gys over. Men synes at mindes at den originale King Kong var at regne for en slags gys i gamle dage? Hvad siger i? Eller film som Alien, det er da gys. Men skal den stå der eller under sci-fic? Små spekulationer som jeg hygger mig med:-) 

    T. Nielsen 2-01-16 09:06

  • ★★★★★★1

    Det er præcis på grund af sådanne spekulationer, at jeg blot har det alfabetisk :) - der vil altid være nogle crossovers, som man bare ikke kan placere helt rigtigt. Hvis jeg havde et rum til film kun, ville jeg nok dele ind efter instruktør, hvor nogen af de instruktører, jeg har alt med, kunne få deres egen hylde(Scorsese, Spike Lee, Ingmar Bergman, David Lynch, David Cronenberg, Kubrick, Coen-brødrende, Jarmusch, Van Sant, Guy Maddin, Kurosawa og et par flere)

    Alien vil jeg sætte under sci-fi.

    Hvis du har mange monsterfilm, vil jeg nok lave det til en sektion for sig selv

    Guldager 2-01-16 12:09

  • ★★1

    Sætter altid mine efter år, og så boxset for sig selv. Det er også nemmest at finde den film man lige skal bruge, når de står efter år!

    MadMartigan 2-01-16 12:51

  • ★★★★1

    Jeg har altid sat mine efter instruktør. Det skaber dog lidt problemer med boxsets, men dér bliver det efter den instruktør, der har stået bag den mest markante film i serien (ikke overraskende som regel den første).

    Det er dog ikke altid, jeg kan huske instruktøren bag en film, jeg vil se, og så må jeg jeg først ty til IMDb, før jeg kan få gravet den frem :)

    chandler75 2-01-16 12:54

  • ★★★★★★0

    Hvordan har du så placeret eventuelle efterfølgere Skeloboy? Da jeg satte film efter år/alfabetisk, valgte jeg at de stod sammen med originalen? 

    Mht instruktører, er det også muligt jeg gør dette på et tidspunkt. Lige nu hygger jeg mig blot med det andet. 

    T. Nielsen 2-01-16 12:57

  • ★★★★★★0

    De står 100% alfabetisk, så hvis efterfølgende ikke starter med det som sin forgænger, så står de ikke ved siden af hinanden. 48 Hrs. og Another 48 Hrs. står således ikke ved siden af hinanden...eller Attack of the Killer Tomatoes og Return of the Killer Tomatoes står også et stykke fra hinanden.

    Og Rocky Balboa står hylderne, mens Rocky-boksen står ovenpå(hvor jeg har alle bokssæt).

    Men jeg laver lige en ny tråd...en vis-mig-din-samling-tråd(når jeg lige har taget et par billeder).

    Guldager 2-01-16 13:16

  • ★★★★★★0

    Tjek:-)

    T. Nielsen 2-01-16 13:17

  • ★★★0

    Flyttet til:

    http://www.moovy.dk/forum/bland-selv/Vis-mig-din-samling

    gi-jones 3-01-16 00:12

  • ★★★★★★0

    Mit er delt op i film, filmbokse og tv-serier. Filmene er sat i alfabetisk rækkefølge, mens serierne er delt mellem animation, sci-fi og andet. Sci-fi fylder en del, da jeg næsten har en hel reol udelukkende med Star Trek, Stargate, Battlestar Galactica mv.

    Zero Cool 3-01-16 00:10

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen