Lucasfilm annoncerer "Star Wars: Resistance"

Den animerede serie skal afløse den vellykkede "Star Wars: Rebels".

Dave Filoni, der stod bag de prisvindende "Star Wars"-animationsserier "The Clone Wars" og "Rebels", har flere rumeventyr i ærmet, og seneste skud på stammen får titlen "Star Wars: Resistance". Ideen til serien udspringer af Filonis store interesse for 2. verdenskrig i almindelighed samt fly og kamppiloter i særdeleshed. 

"Min bedstefar var pilot, og min onkel fløj og restaurerede fly, så det har haft stor indflydelse på mig. Der er en lang historie med high-speed racing i Star Wars, og jeg tror, at vi har indfanget den følelse af spænding i en anime-inspireret stil, hvilket er noget, som hele holdet har ønsket at gøre i lang tid," udtaler Filoni.

Den nye serie kommer til at finde sted i tiden op til "Star Wars: The Force Awakens", hvor publikum møder piloten Kazuda Xiono, der af selveste General Leia Organa bliver håndplukket til at udføre tophemmelige missioner for modstandsbevægelsen, som bekæmper Imperiets arvtager: The First Order.

"Star Wars: Resistance" kommer også til at byde på i forvejen kendte karakterer som robotten BB-8 samt oprørspiloten Poe Dameron og elite-stormtrooperen Phasma – med stemmer af Oscar Isaac og Gwendoline Christie, der spillede rollerne i både "The Force Awakens" og "Star Wars: The Last Jedi".

Den nye serie får premiere på Disney Channel i løbet af efteråret og vil på et senere tidspunkt også finde vej til Disney XD.

Kommentarer

Lucasfilm annoncerer "Star Wars: Resistance"

  • ★★1

    Min indre nørd glæder sig over udgivelsestidspunktet for nyheden: 11.38 ;) 

    Thomas Fenger28-04-18 11:48

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen