Forum - Forum-tråd: Popcorn Time-brugere har modtaget ubehageligt brev fra advokatfirma

Popcorn Time-brugere har modtaget ubehageligt brev fra advokatfirma

  • 0

    Der er en anden side til dette problem - malware og ransomware, som på pirat sites er mange og deres antal stiger, er nu sådan en tendens her denne trojanske (beskrivelse her) http://alkomat.dk/guide/vvv-fil-virus/. Når disse vira nå den kritiske masse af brugeren vil være meget omhyggelig med at vælge de licenserede produkter, da dette vil resultere i billigere end at betale for reparation af en PC eller en udskrift af deres data i tilfælde af ransomware.

    Somarjan 3-01-16 12:04

  • ★★★★0

    Min far modtog en bøde på 1500 kr. De kunne endda se hvilken film han så. Men det var kun for den ene film. Der var et nummer til advokaten og vi fik ringet. Det korte af det lange er; han var ikke nødsaget til at betale. 

    Babo 3-01-16 13:41

  • ★★★0

    TeslaCrypt går så vidt jeg ved efter computerspil (savegames) og kommer ind via et adobe flash exploit på en kompromitteret hjemmeside. Det har ikke nødvendigvis noget at gøre med noget man bevidst downloader.

    Jeg har endnu ikke set en virus blive installeret blot ved at kører en videofil. Det er jo klart, at hvis man downloader en video, som viser sig at være en eksekverbar fil, så skal man selvfølgelig ikke kører den. Forstår man ikke forskellen, bør man nok i det hele taget holde sig fra at downloade ting fra nettet.

    Uden at komme for meget i detaljer, så er der også forskel på hvor sikre de forskellige trackere er.

    Aranyhajú Nyárszépe 3-01-16 18:09

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen