Trailer: Actionfyldt trailer til den superhelteagtige "Robin Hood"

Taron Egerton er langt fra de klassiske portrætter af den fredløse helt i filmen, der minder om en fusion mellem "Assassin's Creed" og "Captain America".

Legenden om Robin Hood er allerede blevet portrætteret i et utal af film og serier, men nu får historien om den retskafne patriot noget af en actionspækket opdatering, som det fremgår af traileren herunder, der på det nærmeste leder tankerne hen på Marvels superhelteunivers.

Taron Egerton, der især er kendt fra "Kingsman"-spionfilmene, spiller titelrollen, og han får blandt andet selskab af Jamie Foxx i rollen som Lille John, mens Eve Hewson ("Spionernes bro") spiller Robins store kærlighed, Lady Marion. De får endvidere følgeskab af Ben Mendelsohn ("Ready Player One") i rollen som Sheriffen af Nottingham, alt imens Jamie Dornan ("Fifty Shades of Grey") og Tim Minchin ("Californication") giver den i rollerne som hhv. Will Scarlet og Broder Tuck.

"Robin Hood", der bliver en origin-historie, hvor Robin tager kampen op mod Englands korrupte magthavere, har Otto Bathurst ("Peaky Blinders") i instruktørstolen, og filmen bliver produceret af ingen ringere end Leonardo DiCaprio.

Det tempofyldte eventyr rammer biograferne til november.

Kommentarer

Actionfyldt trailer til den superhelteagtige "Robin Hood"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen