Will Smith: Det var forfærdeligt at opdage, at min karakter var død

Da traileren til den nye "Independence Day: Resurgence" udkom, bemærkede flere fans af den oprindelige film fra 1996, at noget væsentligt manglede: Will Smith. I en viral kampagne i forbindelse med den nye film blev det afsløret, at piloten Steven Hiller (Will Smith), som er med til at redde menneskeheden, døde i et flystyrt i 2007.

I virkeligheden var det naturligvis Will Smith selv, der valgte ikke at medvirke i fortsættelsen. Efter floppet "After Earth" har skuespilleren sporet sin karriere ind mod film, der er lidt anderledes end dem, han tidligere har været associeret med ("Focus", "Concussion" og "Suicide Squad"), og dette betød bl.a. et ret kalkuleret afslag til "Independence Day: Resurgence", selvom den første film spillede en vigtig rolle for hans karriere.

"Traileren ser virkelig fed ud. Jeg kommer til at sidde med tårer i øjnene, når filmen kommer ud. Men det var forfærdeligt at opdage, at min karakter var død."

"Independence Day: Resurgence" har premiere i danske biografer 23. juni. 

På billedet herunder fra Warof1996.com kan man se det øjeblik, hvor Steven Hillers fly eksploderer.

Kommentarer

Will Smith: Det var forfærdeligt at opdage, at min karakter var død

  • 1

    Tja sådan er det at være grådig :) Så dør man inden den næste film kommer hehe

    Geekalot 4-01-16 19:28

  • ★★★★★0

    Hvem var grådig? Steven Hiller? 

    Lars! 4-01-16 20:02

  • ★★★★★★1

    Det er nok også meget smart for ham at trække sin karriere i en anden retning, ikke mindste fordi han nærmest var umulig at betale i en periode.

    Zero Cool 4-01-16 21:29

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen