Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★★★★0

    Så lærte jeg et nyt ord: refraktærperiode ....

    davenport 3-01-16 14:31

  • ★★★★★★0

    Jeg er lige startet på min sygeperiode på jobbet. Jeg har sygemeldt mig i to måneder pga. stress - problemer med hukommelsen, søvnproblemer og samtidig lader det til, at de problemer jeg har haft med ryggen over det sidste halve års tid, har været mere psykiske end fysiske.

    Så 2016 skal starte med at få det bedre og gerne få et nyt job, da jeg ikke er i tvivl om, at problemerne starter derfra.

    Zero Cool 5-01-16 00:22

  • ★★★★0

    God bedring Bruno! Håber udsigten til at skifte arbejdspladsen ud hjælper på det hele.

    Jeg var selv inde i en halvond spiral på min sidste konsulent-udstationering for mit gamle job, men jeg spildte heldigvis kun to måneder på den udstationering inden jeg smuttede helt fra tilværelsen som konsulent. Nu sidder jeg som fast mand på et team, hvor folk brænder for det de laver, og det har det givet mig lysten til at arbejde tilbage! En motivation, som ikke rigtigt har været der de sidste 3 år.

    Og at vi har en SNES med Atomic Bomberman på mit kontor gør heller ikke tilværelsen mere sur :)

    dyg 5-01-16 08:25

  • ★★★★★★0

    Ja også pøj pøj herfra gamle dreng.

    T. Nielsen 5-01-16 09:18

  • ★★0

    Er jeg den eneste, der bliver skuffet hvis Deadpool viser sig at være en dårlig film...

    Tiany 5-01-16 12:11

  • ★★★★★★0

    Jo tak, d'herrer.

    Tiany, helt sikkert ikke. Der har været så meget hype om den film, siden dendér "prøvefilm" ramte nettet i sin tid, at folk finder fakler og høtyve frem, hvis den viser sig at være lort.

    Zero Cool 5-01-16 12:18

  • ★★★★★★1

    Ja, Bruno. Pas på dig selv, det er sgu sjældent andre gør det. Har selv været gennem det, og det er noget pis!

    Jeg har lige fået hul på min jobsøgning igen. Der har været så meget at tænke på på det sidste, at min motivation har været i bund. Nu har jeg lyst igen, og håber det kan kaste noget af sig. Føler lidt at jeg i dag har taget et skridt. De søger en formidlingschef på biblioteket, som jeg har søgt. Det lyder som et job jeg kan bestride, men det er jo desværre ikke op til mig. Tror de næste dage bliver sat af til noget seriøs jobsøgning :)

    davenport 5-01-16 12:41

  • ★★★★★0

    Ønsker dig også god bedring, Bruno. Stress skal tages meget, meget alvorligt. Mange fysiske plager kan spores tilbage til stress og forventninger og mangel på medfølelse med sig selv. Jeg er gift med en psykolog, som virkelig har åbnet mine øjne for, hvor vigtig psyken er for, hvordan vi har det fysisk. Så ta' endelig godt vare på dig selv. Brug også gerne penge på en psykolog, der forstår sig på den slags - det er ofte det værd. 

    Lars! 5-01-16 15:17

  • ★★★★★★0

    Jo tak, jeg har desværre ikke penge til en psykolog, fordi jeg lige har brugt alle mine penge hos tandlægen. Utroligt at man frivilligt giver penge for at få ondt i munden.

    Zero Cool 5-01-16 16:00

  • ★★★★★★0

    Bare sælg en konsol og nogle af dine Star Wars LDer ;D

    davenport 5-01-16 17:25

  • ★★★★★0

    Ja, har du ikke 5 computere og 3 Xbox'er eller sådan noget? ;) 

    Lars! 5-01-16 17:59

  • ★★★★★★0

    Jeg har ingen LaserDisc og ingen konsoller der er mange penge værd. :) Og kun to computere, en Xbox 360 og en PS2.

    Zero Cool 5-01-16 18:10

  • ★★★★★★0

    Eller, jeg har en bærbar der er 15-17 år gammel. Hvis den er antik, kan den være noget værd. :p

    Zero Cool 5-01-16 18:11

  • ★★★★★★0

    Man kan jo altid afsætte en nyre ;)

    davenport 5-01-16 19:26

  • ★★0

    God bedring Bruno. 

    Har selv haft det skidt på jobbet det sidste stykke tid, så jeg har lige startet nyt job igår som jeg tror bliver rigtig spændende og udfordrende job stadigvæk i Novo :)

    Wangsgaard 5-01-16 20:40

  • 0

    God bedring Bruno :)

    Jeg er virkelig virkelig glad for mit uddannelsesskift - jeg trives og for første gang i mit liv glæder jeg mig ligefrem til at komme afsted om morgenen.
    Sidst jeg var i praktik kunne jeg sidde i bilen på parkeringspladsen med hjertebanken og småkvalme (ok, jeg var også gravid men alligevel), og bare have lyst til at køre hjem igen.

    Så det er bestemt vigtigt at passe på sig selv og lytte til sin krop.

    Wimmie 6-01-16 08:11

  • ★★★★0

    God bedring Bruno.

    Har selv "været der" og det var faneme ikke sjovt, da det faldt sammen med en diskusprolaps. Men reflektionerne efter og et "gennemsyn" af livsførelse og en personlig erkendelse af, hvad der reelt betyder noget i livet for mig, har efterfølgende styrket. 

    Mine råd er, at du stille og roligt får stresssymptomerne på afstand. Få først og fremmest din søvn og så anbefaler jeg lange gåture. Tag f.eks. ind til København og se byen. Vad rundt på kastellet i sneen med en kaffe. Prøv at kom lidt væk fra rutinerne. Jeg fik selv nogle psykologtimer. Efter den første time sad vi de efterfølgende og snakkede film. En psykolog kan hjælpe, men ofte kan man godt selv finde ind til roden af problemerne selv ved lidt hjælp til selvhjælp :)

    Bruce 6-01-16 09:42

  • ★★★★★★0

    Jo tak :)

    Jeg er så småt begyndt at på "arbejde" dem ud af kroppen. Jeg har genoptaget mit abonnement i Fitness World og har planer om at komme lidt mere ud, når jeg får mig en fornuftig jakke om et par dage.

    Jeg har ret godt styr på hvorfor det er kommet så langt og årsagen er tilstede på jobbet. I forbindelse med vores fyringsrunde, bad jeg om at blive opsagt og håbede på, at med forklaringen om stress-symptomer, hvilket har stået på siden sidste forår, at man var åben for at fritstille mig i opsigelsesperioden, så jeg kunne komme på ret køl igen. Det blev der dog ikke noget af og jeg kan høre fra andre derinde, at det har været en virkelig skidt omgang, hvor man er løbet fra mundtlige aftaler, der blevet lavet før fyringsrunden og har sparket psykisk og fysisk svage folk ud, bl.a. en med hjerteproblemer, som dog fik sin opsigelse annulleret efter hjerteforeningen gik ind i sagen.

    Det har ikke ligefrem tilføjet noget positivt til stemningen derinde, som i forvejen ikke er i top.

    Zero Cool 6-01-16 10:45

  • ★★★★0

    Det lyder virkelig ækelt Bruno :( Sørgeligt at den slags behandling af mennesker stadig eksisterer på arbejdspladser.

    Bruce 6-01-16 11:19

  • ★★★★★0

    Skal vi starte en ny trend på twitter? #godbedringbruno

    Lars! 6-01-16 12:16

  • ★★★★★★0

    Haha, ellers tak. :D

    Zero Cool 6-01-16 12:20

  • 3

    Så er julen og nytåret overstået og jeg håber, at I alle kom godt ind i det nye år. Julen og nytåret siger mig ikke det store og har aldrig rigtig gjort det. Jeg havde derfor dækket mig ind med vagter på apoteket stort set alle dage og var frivillig på et plejecenter nytårsaften. Det var godt nok en spøjs oplevelse, men en stor og også berigende oplevelse. Det var dog også en udfordring til mig selv, da jeg er elendig til at smalltalke og altid har været det. Så jeg fik i høj grad rykket mine grænser den aften. Super fedt! :) Sidste år var vi ude og spise kun os to, men jeg havde længe gået og spekuleret over hvor dumt det egentlig var at betale så meget ekstra for at spise ude, så jeg fik lyst til at lave noget HELT andet i år. Vores omgangskreds har alle år kørt det op til det helt store. Kæmpe gourmetmenu; 1200-1300 kroners budget pr. person, dyre vine, nytårshatte (jeg hader nytårshatte) og så får den ellers bare alt hvad den kan trække. Det siger mig ikke en skid, så ligeså stille har vi trukket os ud af alt det gøgleri og har kun været os de seneste par år. De seneste to år har vi spillet Mario Kart efter kl. 24.00 og begge år har fruen givet mig kæmpe prygl i det spil. Måske jeg skulle overveje at starte en ny tradition, evt. at spille et spil jeg rent faktisk kan vinde i..? :)

    Jeg forestiller mig dog lidt, at julen får større betydning for mig når vi engang får børn og vi påbegynder vore egne traditioner. Men som jeg har det lige nu, så kunne det være hvilken som helst anden dag eller anledning. Det føltes som weekend. En dejlig lang én.

    Bony 6-01-16 16:38

  • ★★★★★★0

    Fedt!!!!

    Og ja, børn forandrer alt.

    davenport 6-01-16 16:44

  • ★★★0

    Er heller ikke selv vild med jul, nytår og min fødselsdag, vil helst bare have de dage overstået og se dem som almindelige dage med nogle gode film.

    MOVIE1000 6-01-16 17:54

  • ★★★★★0

    Har lige afleveret bilen til ja der, hvor de afleveres, når de er færdige, så nu er jeg billøs.

    Elwood 6-01-16 18:01

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen