Trailer: Familien Bluth er tilbage: Se første trailer til femte sæson af "Arrested Development"

Den dysfunktionelle Bluth-famiie vender tilbage på Netflix 29. maj.

"Arrested Development" ("Familie på livstid") blev aflyst tilbage i 2005 efter tre sæsoner, men opnåede efterfølgende kultstatus og blev anset som en af nyere tids sjoveste komedieserier. Det fik streamingtjenesten Netflix til at opkøbe serien og lave en fjerde sæson i 2013, og nu er de klar med en længe ventet femte sæson.

I den nye sæson vender samtlige af hovedrollerne tilbage, og således kan man opleve de vanvittige familiemedlemmer på ny. Den ældste søn, Michael (Jason Bateman), skal endnu en gang holde styr på sin familie, som indebærer den alkoholiske mor Lucille (Jessica Walter), patriarken George Sr. (Jeffrey Tambor), de uduelige brødre Gob (Will Arnett) og Buster (Tony Hale), tabersønnen George-Michael (Michael Cera), søsteren Lindsay (Portia de Rossi) og hendes mand, fiasko-skuespilleren Tobias (David Cross), samt deres datter Maybe (Alia Shawkat).

Under optagelserne til fjerde sæson var flere af seriens hovedroller, såsom Jason Bateman, Will Arnett og Jeffrey Tambor, gået hen og blevet større skuespilstjerner, hvilket førte til travlere kalendere. Dette havde konsekvenser for at optage med alle skuespillerne på én gang, hvilket førte til en mere kompliceret og karakteradskilt fortælling, der adskilte sig fra de tre tidligere sæsoner. Det modtog en blandet reaktion fra seerne, men Netflix har bekræftet, at dette ikke bliver tilfældet for den femte sæson, som vender tilbage til sin normale fortællestruktur.

Skaberen Mitchell Hurwitz har igen været med til at skrive det hele, og ligeledes vender Ron Howard tilbage som seriens fortæller. Femte sæson af "Arrested Development" kan ses på Netflix fra 29. maj, og du kan se en trailer herunder:

Kommentarer

Familien Bluth er tilbage: Se første trailer til femte sæson af "Arrested Development"

  • 0

    Jeg er altid klar på noget mere Arrested Development, så jeg ser frem til denne.

    Whispering Horse14-05-18 21:16

  • 0

    tabersønnen George-Michael

    Du er lidt hård ved George-Michael her :)

    kamikazedk15-05-18 11:21

  • ★★0

    Du er lidt hård ved George-Michael her :)

    Du har nok ret, men er bare den perfekte "dømt til at tabe"-karakter. :)

    Mikkel Abel15-05-18 11:22

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen