Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • ★★★★★0

    Tak for svar, hr thomsen. Tror jeg sætter i gang om et par uger.

    David Lund 3-05-18 16:41

  • ★★★★★0

    - Arthur is the only playable character

    Thank you! der blev jeg lige xtra glad for Red Dead Redemption 2

    Ny info fra andre artikler nu.

    gtaforums.com/topic/908955-rdr2-press-previews-coming-today-at-2pm-utc/

    Elwood 3-05-18 18:00

  • 0

    Har næsten gennemført Shovel Knight endnu engang, hvorefter jeg skal have spillet de to ekspansions. Men manner, Shovel Knight, sikket helt igennem herligt spil <3

    Muldgraver 4-05-18 10:38

  • ★★★0

    Har nogen herinde prøvet Beyond two souls? 

    Overvejer at bruge min 14 dages gratis +plus account så jeg kan få Rayman og Beyond two souls. Og kan jeg fx vente en uge før måneden er omme så jeg også får næste måneds tilbud med for +plus medlemmer?

    MOVIE1000 8-05-18 22:39

  • ★★★★★0

    Beyond Two Souls er fint. Ikke nær så godt som Heavy Rain, men klart værd at køre igennem en enkelt gang. Når du er plus medlem, kan du hente de plus spil, der er der for tiden. Så ja, det kan du godt. Men du kan kun spille dem, så længe du er plus medlem. Når medlemskabet slutter, går den ikke længere. Ligeså snart du er plus medlem igen, kan du så spille alle de plus spil, du førhen har hentet.

    David Lund 8-05-18 22:41

  • ★★0

    Har nogen herinde prøvet Beyond two souls? 

    Overvejer at bruge min 14 dages gratis +plus account så jeg kan få Rayman og Beyond two souls. Og kan jeg fx vente en uge før måneden er omme så jeg også får næste måneds tilbud med for +plus medlemmer?

    Så vidt jeg ved kan du kun spille de spil, du har erhvervet gennem +medlemskab, så længe dit medlemskab rent faktisk er aktivt. Jeg brugte i sin tid min 14 dages gratis og hentede Little Big Planet 3 - havde ikke adgang til spillet efter de 14 dage og dermed mit abonnement var ophørt.

    Derudover har jeg ikke spillet Beyond Two Souls - men har det liggende og glæder mig til det. Elskede Heavy Rain. :)

    Mikkel Abel 8-05-18 22:43

  • ★★★0

    ah okay rart at vide at man ikke kan spille dem uden plus. Så man skal have spillet Heavy Rain inden eller er det bare samme selskab?

    MOVIE1000 8-05-18 22:49

  • ★★0

    ah okay rart at vide at man ikke kan spille dem uden plus. Så man skal have spillet Heavy Rain inden eller er det bare samme selskab?

    Bare samme selskab og kreative udvikler bag (David Cage). Derudover har de ikke noget med hinanden at gøre, udover noget gameplay og lignende. De kan spilles helt uafhængigt af hinanden.

    Mikkel Abel 8-05-18 22:51

  • ★★★0

    Okay cool, tak for hurtige svar :) Tror jeg bruger min 14 dages gratis prøveperiode sidst på måneden også må jeg lige få købt plus når det er på tilbud, synes jeg ser det på tilbud rimelig tit.

    MOVIE1000 8-05-18 22:55

  • ★★★★★0

    Jeg var knap så begejstret for Heavy Rain med hensyn til historien, fordi de vil lave et "twist" på historien som ingen mening gir ren gameplay og karakter mæssigt, det er kun med for at være et twist, her mente jeg David Cage tog sig lige lovlig stor frihed.Og så var Stemmeskuespillerne ikke derfra, hvor de sku lyde som om de var især ret tydeligt ved FBI agenten, hvis accent var hel malplaceret, det virker dog til tingene blev bedre med Beyond two souls på det plan, men det var ret tydeligt i Heavy Rain at høre.

    Men med alt det sagt er det intressant nok at se, hvad manden finder på.

    Elwood 8-05-18 23:04

  • ★★★★★0

    Der er issues med David Cages spil, ja. Mest af alt, at han insisterer på, at der skal være flashbacks med børn i alle spillene, og af en eller anden årsag, vælger han europæiske stemmeskuespillere til dem hver gang, så det lyder helt forkert. Men Heavy Rain er awesome! Fahrenheit og Beyond Two Souls er sgu også helt ok.

    David Lund 9-05-18 06:36

  • 0

    Åbningen i fahrenheit er helt eminent. Første gang jeg spillede det må jeg erkende at jeg gik lidt i panik, da man ikke bare har alt den tid man vil have og bare bliver kastet direkte ind i sekvensen. 

    Whispering Horse 9-05-18 09:15

  • 0

    Jeg er åbenbart en af de få, der fandt Beyond Two Souls bedre end Heavy Rain. Af en eller anden årsag, havde jeg rigtig svært ved at engagere mig i historien i HR, som tog flere år at gennemføre. Men begge er bestemt værd at spille.

    Popeye 9-05-18 17:27

  • ★★★★★0

    Historien i HR tager sig også rimelig store friheder for at lave et twist.

    Jeg har vidst nævnt det før, men jeg har det meget svær med twistet med at Origami Killeren er Scott Shelby, i spillet bruger man tid som ham på at opklare hvem morderen er, man høre hans tanker, og de handler om at finde Origami Killeren, som så til sidst reveales er ham selv, for mig at se gav det ingen mening da hans tanker og handlinger han gør kun er for at narre spilleren, og ikke har noget narrativt formål andet end at vildlede det ikke engang noget med han lider af hukommelsestab eller har split personality, det ku ha forklaret en del, nej han har hele tiden vidst at han var morderen, men det sker så på bekostning af historien som ingen sammenhæng har, når man spiller spillet igen med den viden.

    Elwood 9-05-18 18:17

  • ★★★★★0

    Åbningen i fahrenheit er helt eminent. Første gang jeg spillede det må jeg erkende at jeg gik lidt i panik, da man ikke bare har alt den tid man vil have og bare bliver kastet direkte ind i sekvensen. 

    Fahrenheit er fantastisk og jeg spillede demo'en mange gange, det bare synd sidste act ødelægger det hele lidt da der går rent 

    Matrix, og det virker som om den del var lidt rushet.

    Elwood 9-05-18 18:19

  • ★★★★0

    Call of Cthulhu har fået en officiel hjemmeside (husker i hvert fald ikke, at de havde det før), og der er kommet et "to be announced"-skilt, som efter sigende skal afsløre den officielle udgivelsesdato. Mon ikke den bliver låst fast på E3?

    Jeg er umiddelbart spændt. Ser ud til, at det kunne være lige noget for mig. Angiveligt vil det ikke indeholde kamp som sådan, men handler udelukkende om at udforske (a la det klassiske pen-and-paper-rollespil). 

    thomsen10-05-18 17:34

  • ★★★★★0

    This year, four of Sony's own titles will feature prominently in the show, with Shawn Layden, chairman of Worldwide Studios, saying that we'll get a deep dive with the "big four" — Death Stranding, Ghost of Tsushima, Spider-Man, and The Last of Us Part 2. I think everyone will be thrilled to see it, and we're taking kind of a different angle on how we're bringing it out."

    Diffrent Angle mit gæt er det blir noget med specifik del af teamet kommer ud og fortæller om en ting mens det vises.

    Sony har altid været gode til at give deres hold opmærksomhed, så det er umiddelbart eneste måde jeg kan forstille mig de viser det frem lidt anderledes.

    Elwood11-05-18 22:07

  • ★★★★★0

    Sony lavede ændrede det sådan at man i Uncharted 4 ku slå button mashing fra, så de sekvenser blot bestod i at holde en knap nede i stedet for, det kan mange self. ha glæde af, hvis man ikke kan li dem, men det var primært et svar på problematikken omkring folk måske ikke så mange kræfter eller motorik i deres fingre.

    Microsoft har med rette fået meget kritik over deres mangel på nye first party spil, men i år introducere de så en ny ting, som ikke tilføje nye spil, men gir flere folk muligheden for at ku spille igen selv om de har Disabilities af forskellige grad, og der score de da hvertfald lige en del point, ved den gruppe af folk, og også andre self. fordi man blir glad over at de gir de folk mulighed for igen og nyde den fritids ting, de har været frarøvet i lang tid, som vi andre blot har taget for givet.

    Xbox Adaptive Controller

    Elwood17-05-18 08:57

  • 0

    Xbox Adaptive Controller

    Det er jo helt vildt fedt!

    Microsoft er i det hele taget blevet noget mere forbrugervenlige i løbet af den seneste konsolgeneration - deres bagudkompabilitet og multiplatforminitiativ er også bemærkelsesværdige.

    Muldgraver17-05-18 09:37

  • ★★★★★0

    Jeps, hvis bare de også ville rette fokus på nogle nye First party games, men ja den her controller er hel klart en de score en del point på :)

    Elwood17-05-18 10:10

  • ★★★★★★0

    I nat døde John Bain aka TotalBiscuit efter en rigtig lang kamp med kræft. I 2014 opdagede han, at han havde kræft og sandsynligvis kun havde få måneder tilbage at leve i, men gennem en helt ekstraordinær kamp, endte han med at leve yderligere 4 år.

    For dem der ikke kender ham, var han en YouTuber og streamer, som først fik opmærksomhed i forbindelse med World of Warcraft, men senere rykkede videre til gaming generelt, hvor han bl.a. lavede førstehåndsindtryk af spil, var dybt inde i StarCraft-scenen og gjorde en kæmpe indsats for integritet i gaming-journalistik, samt for indieudviklere - flere af disse har direkte har givet TB kredit for at være med til at give et stort bump i antal salg, når han havde lavet en video om deres spil, jeg mener endda at Warframe-udviklerne har udtalt, at spillets overlevelse var pga. TB.

    Det er lidt underligt, at man (jeg) bliver ramt af en persons død, når man aldrig har mødt vedkommende, men YouTubere og streamere er jo en helt anden slags medie, hvor man i højere grad kommer ind på kroppen af de mennesker, som producerer materialet.

    Uanset hvad, har vi gamere mistet en person, som i dén grad kæmpede for os forbrugere og aldrig var bange for at råbe "bullshit", når et spilfirma lavede noget der ikke var helt fint i kanten.

    Zero Cool25-05-18 11:36

  • 0

    På de seneste Cooptional lød han også meget plaget af smerter... men han holdt godt ud.

    God opsummering af hans YouTube-karriere og betydning for gamer-kulturen.

    Muldgraver25-05-18 12:08

  • ★★★★★2

    Jeg elskede hans WTF is reviews, fordi han gik ind i det tekniske med menu'er, og brokkede sig højlydt, når et spil ikke havde en ordentlig FOV setting :)

    Synes også det her fra hans Kone siger meget om hvem han var som person.

    GennaBain@
    Do you know what’s strange but kind of lovely? During the hepatic coma he was slipping into several hours before passing, TB was still reviewing and talking about @FortniteGame in his sleep.

    Elwood25-05-18 12:19

  • ★★★0

    Så blev jeg endelig færdig med Uncharted serien, det tog mig også 9-10 måneder, ikke fordi spillene har kedet mig, tværtimod, men har bare haft så meget fokus på GTA. Uncharted 4 er helt sikkert min favorit, den kører en lidt anderledes form for spænding og handling nu når man har knyttet sig så tæt til Nathan Drake og co. Og de detaljer der er fik mig hele tiden til at undersøge hver enkel krog i spillet. Min yndlings sekvens i hele serien er helt sikkert fra Uncharted 3, hvor man skal flygte ud af et brændende hus, den måde branden formerede sig på og voksede fra start til man kommer ud virkede så realistisk.

    Det næste spil jeg ville have startet på idag var Hitman, men pga. 6 gb installation og derefter 8 gb opdatering, faldt jeg i søvn. Jeg er igang med et lille projekt i GTA og ved ikke om jeg poster det herinde eller om jeg laver en tråd for sig selv. 

    MOVIE100030-05-18 18:10

  • ★★★★0

    Endte (surprise!) selvfølgelig med at købe Dark Souls Remastered på udgivelsesdagen. Det er stadigvæk en god oplevelse - også selvom det kun er nogle måneder siden, at jeg gennemførte det sidst. 

    Styringen er stadigvæk en smule mere klodset i forhold til 3'eren, men man lærer hurtigt at leve med det. Grafikken er en smule forbedret, uden på nogen måde at være prangende, men fordelene ved at købe det er først og fremmest, at man kan spille på sin PS4 og ikke behøver at finde PS3'en frem, og så at der er et væld af andre spillere online nu, så man får den fulde oplevelse med masser af muligheder for at få hjælp fra andre, blive invaderet eller selv invadere andres spil. Det giver hel ny dimension til spillet i forhold til den for det meste ret ensomme oplevelse at spille det nu på PS3. 

    thomsen31-05-18 09:54

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen