Forum - Forum-tråd: What we saw

What we saw

  • ★★★★★2

    Justice League Dark (2017)

    www.youtube.com/watch

    Jay Olina og Ernie Altbacker byder op til en herlig animeret omgang melankolsk og munter dødedans i denne dystre, ofte meget makabre, og fortryllende magiske pendant til Marvels live-action film om Dr. Strange, baseret på DC’s tegneserie af samme navn, om et mildt sagt kulørt sammensat hold af helte og deres noget specielle måde at forsøge at redde verden på.

    Da en række bizarre hændelser og makabre mord finder sted i både Gotham City, Metropolis og Washington DC, vikles det rutinerede superhele-team Justice League ind i et morderisk spil, som Wonder Woman og Superman fornemmer højst sandsynligt er fremprovokeret af magiske kræfter. Batman er dog mere skeptisk anlagt og vælger i stedet at gå sine egne veje, men kynikeren bliver hurtigt overbevist om det modsatte, da han tilbage på Wayne Manor modtager en kryptisk besked fra den astrale genganger-superhelt Deadman om at kontakte magikeren, eksorcisten og charlatanen John Constantine, der er i besiddelse af et magisk objekt ved navn Dreamstone, som han erhvervede sig under et drabeligt kortspil i Las vegas mod tre monstre og Jason Blood, også bedre kendt som den temmelig temperamentsfulde men underfundigt poetiske kriger-dæmon Etrigan.

    Med Deadman som guide får Batman undervejs følgeskab af Constatines ex-kæreste, i skikkelse af den smækre tryllekunstner og magiker Zatanna, og sammen drager trioen nu mod hans skjulested House of Mystery for at bede om hjælp til at opklare de overnaturlige angreb på menneskeheden. Efter et kort visit hos en af Constantins gamle venner og en hårdtslående duel mod et ildelugtende monster, får det umage team yderligere assistance af både den iltre og sværdsvingende Etrigan, samt moder naturs ultimative beskytter Swamp Thing, hvilket fører dem på kollisionskurs med en oldgammel fjende i grum skikkelse af troldmanden Felix Faust, der har forskanset sig i sin indtil videre uindtagelige fæstning. Lige som alt synes at falde på plads, kommer der dog hurtigt skår i glæden igen, da Constantine til teamets store skuffelse erfarer af truslen langt fra er overstået, og at de nu må yde deres allerbedste, hvis de skal forhindre planeten i at falde i kløerne på en psykopatisk og postapokalistisk elskende superskurk fra fortiden.

    Man kan ikke ligefrem påstå, at Jay Olina og co. har for få jern i ilden i denne forrygende, tempofyldte og vildt underholdende R-ratede omgang kulørt superhelte-ramasjang. Men selv trods en forholdsvis kort spilletid på 75 minutter lykkedes det alligevel på imponerende vis at komme godt og detaljeret rundt om de forskellige karakterer ligesom, at der også bliver gjort fornem plads til de vidt forskellige karaktertræks udfoldelser uden, at det på nogen måde, modsat en film som “Suicide Squad”, føles hverken forhastet eller overdrevet hektisk redigeret. Der bliver sågar undervejs de mange løjer plads til en længere origins-historie om dæmonen Etrigan, hvilket jeg synes var alle tiders, da det tilfældigvis var den karakter, som jeg kendte mindst til. Skønt det at plottet er oppe og ringe på det helt store magiske og overnaturlige plan, er store dele af handlingen eksekveret som en god gammeldags detektiv-rammefortælling, hvilket derfor gør at en, atypisk for denne del af DC universet, superhelt og mere jordnær type helt som Batman jo ret beset er, alligevel passer perfekt ind i den farverige handling og ligeledes fungerer i elegant underspillet symbiose med resten af hans nye hold af muntre magikere, galgenhumistiske gengangere og syrede filosofiske monstre.

    “Justice League Dark” er som sagt en R-rated animationsfilm (den kun anden af slagsen i DC Animted regi), hvilket periodevis bestemt også kan ses i filmens dystre og makabre stemning, som den tredelte introsekvens er et skræmmende godt eksempel på. Dette er dog heldigvis ikke ensbetydende med, at resten af handlingen er plaget af en overdreven og tungsindig tone fyldt med ulidelig weltsmertz, som man har set det i de nyeste live-action film fra DC/Warner. For Jay Olina sørger nemlig kækt for at give de spraglede blodudgydelser og det voksent orienterede plot noget tiltrængt humoristisk modspil i form af nogle herlige dobbelttydige replikker og en knastør underspillet sarkastisk tone, som især John Constantine og Batman excellerer i undervejs, mens Deadman giver den gas på mere traditionel vis som den klassiske comic relief. Hvad stemmerne angår er det i særdeleshed genialt, at DC har fået Matt Ryan med ombord dette animerede eventyr, da han både i sin egen live-action serie og i “Arrow”, samt “Legends of Tomorrow” serierne, har gjort den herlig rappe-i-replikken karakter John Constantine til sin helt egen og underfundigt charmerende størrelse. Men også Jason O’Mara gør det forrygende godt som Batman og gør “Batman - The Animated Series” legenden Kevin Conroy stor ære.

    Jeg kunne godt have savnet lidt flere scener med Swamp Thing, og det afsluttende opgør følger ret beset også en ganske traditionel dog medrivende opskrift. Men bortset fra det, var jeg virkelig godt underholdt af et yderst velskrevet og intelligent manuskript, et hold fremragende vokal-præstationer og ikke mindst en stemningsfuld, farverigt fornøjelig og gåsehudsfremkalde elegant animation.

    8/10

    NightHawk19-05-18 18:23

  • ★★★★★0

    Batman and Harley Quinn (2017)

    www.youtube.com/watch

    Nu skal vi helt over i en anden boldgade, for at sige det mildt, med Sam Liu og Batman-veteranen Bruce Timms nostalgisk skrevne, men samtidigt rablende vandvittige syretrip af en animationsfilm, der er lige dele varmblodet hyldest til de to gamle og legendariske animerede Batman-serier, men også lige dele totalt uhæmmet og absurd gakket superhelte-parodi for fuld udblæsning.

    Med assistance fra sin tidligere makker Nightwing og oplysninger fra den militære organisation A.R.G.U.S. kommer Batman på sporet af superskurken Poison Ivy og hendes grotesk udseende medhjælper Floronic Man der, ud over at have kidnappet biologen Dr. Goldbloom, også har stjålet tegningerne til et biologisk dommedagsvåben skabt af den forhenværende forsker Alec Holland, også bedre kendt som planternes beskytter Swamp Thing. For at kunne lokalisere skurkenes opholdsted må Batman, på opfordring af sin makker, noget modvilligt forsøge at opstøve Jokerens ex-kæreste og Poison Ivys bedste veninde i skikkelse af den sociopatiske sexbombe Harley Quinn, der er gået under jorden siden sin sidste prøveløsladelse, og sender Nightwing af sted for overtale hende til et samarbejde om at udveksle oplysninger. Efter et brutalt og voldeligt forspil der siger spar to, nær den bar Harley i al hemmelighed har arbejdet på, ender de to modstandere i hed omfavnelse og takket været Nightwings evner som lagengymnast, lader Harley sig lokke af det smigrende tilbud om at redde verden.

    Da den gakkede tøs er voldsomt uberegnelig og lider af stærke humørsvinger, er Batman dog ikke lige nede med at tage hende med videre på slæb, men acceptere mavesurt opfordringen, da Harley kender til en særlig klub for håndlangere, hvor hun kan få fat på adressen til Poison Ivy. Et par shownumre og et godt gammeldags værtshusslagsmål senere, arriverer trioen endelig til skurkenes base, hvor Harley forgæves konfrontere Poison Ivy i forsøget på at få hende til at indse, hvor vanvittig en plan hun har gang i og at den potentielt kan være lig med jordens undergang. Lige som der synes at være hul igennem til fornuften, afbrydes helte-trioen af den monstrøse fanatiker Floronic Man, der ikke har i sinde at lade dem forpurre den biodynamiske revolution, han så inderligt drømmer om bliver en realitet, hvilket sender det tossede team ud på en endnu farligere mission og jagt efter de to skurke i Louisianas uforudsigelige sumpområder for at stoppe deres øko-venlige syretrip.

    Det er bestemt ingen underdrivelse at påstå, at Bruce Tim i den grad har drukket af natpotten i denne grotesk morsomme og vidunderligt skæve blanding af hyldest og parodi, hvor referencer til både de politisk ukorrekte 80’ere og 90’erne blandes i en skøn forstyrret forening med kulørte indslag fra den gamle Batman tv-serie fra 60’erne. Det absurd herlige sammensurium kickstartes allerede i filmens spøjst animerede men kække introsekvens, der mest af alt minder om “Den Lyserøde Panter”, der har slået pjalterne sammen med stilen fra “Samurai Jack”, inden dørene til den tæt på totale galskab åbnes på vid gab i et ofte svært latterkrampe-fremkaldende manuskript, der er fræk som en slagterhund og grænsesøgende lummert i sin provokerende anything-goes-attitude. Det er for at sige det mildt ikke en tilgang til materialet, som alle fans har brudt sig om og nogen er endda gået til så groteske overdrivelser som at påstå, at “Batman and Harley Quinn” ligefrem har ødelagt deres barndom. Det er på ingen måde en holdning, som jeg deler, selv som kæmpe fan af “Batman - The Animated Series”. Især ikke når Bruce Tim med så stor kreativ opfindsomhed slår gækken løs og tilmed gør det via et charmerende og kærligt glimt i øjet og tungen helt bevidst, men aldrig nedladende, ude i kinden.

    Ja, “Batman and Harley Quinn” er et rent overflødighedshorn af humoristiske små og store detaljer i alle afskygninger, og det kræver nok mindst et par gensyn for at fange dem alle. Tre scener man dog utvivlsomt vil huske i første hug, og som jeg morede mig gevaldigt over, var Nightwing og Harley Quinns kinky bondage sexscene, som efterfølgende nærmest bliver en running joke i filmen. Der udover er der en helt fantastisk skrevet scene, hvor Batman diskuterer med Booster Gold over samtaleanlægget i batmobilen, mens Nightwing laver håndtegn. Og så er der scenerne på værtshuset/danse-klubben, hvor de mange komiske referencer til 60’erne nærmest står i kø, inden den store finale i Lousianna hvor der bydes på en klukkende morsom gæsteoptræden og et klimaks, der er ligeså langt ude i hampen som Harley Quinns sindsforvirrede tanker. Bag alle de kulørte løjer og popkulturelle hoftesving gemmer der sig dog også et ganske interessant plot, hvor det lykkedes Bruce Tim både at gøre skurkenes dommedagsplaner samtidsrelevante og deres motiver, hvor syret det end måtte lyde, til at besidde en eftertænksom form for logisk rationale over sig.

    Ud over den megen detaljerigdom er det også en sand fornøjelse at have både Kevin Conroy og Loren Lester med ombord igen som stemmerne bag hhv. Batman og Nightwing fra de gamle serier. Og som Harley Quinn gør debutanten Melissa Rauch et fremragende arbejde, der fremturer med alle karakterens gakkede rutiner qua en flyvsk og manisk charmerende new yorker/queens accent, der alt lagt sammen udgør et helt igennem bizart men skæppeskønt og hylende morsomt kapitel til Batman universet.

    9/10

    NightHawk19-05-18 18:25

  • ★★★★★★1

    Med tanke på hvor vild jeg var med The Dark Knight Returns som tegnefilm, giver din anmeldelse, Nighthawk, mig nu vildt lyst til at se denne.

    T. Nielsen19-05-18 18:28

  • ★★★★★★0

    Hov, der kom en mere:) Jeg skrev til JLD. 

    T. Nielsen19-05-18 18:29

  • ★★★★★1

    Med tanke på hvor vild jeg var med The Dark Knight Returns som tegnefilm, giver din anmeldelse, Nighthawk, mig nu vildt lyst til at se denne.

    Hov, der kom en mere:) Jeg skrev til JLD. 

    Jeg kan varmt anbefale at give begge film en chance. Jeg synes de på hver deres måde var forrygende god underholdning. :)

    NightHawk19-05-18 18:34

  • ★★★★★★1

    Det vil jeg bestemt gøre og tak for anbefalingerne.

    T. Nielsen19-05-18 18:50

  • ★★★★★1

    Det vil jeg bestemt gøre og tak for anbefalingerne.

    Det var så lidt. :) Og god fornøjelse med dem. :)

    NightHawk19-05-18 19:04

  • 1

    De første 7 afsnit af Six Feet Under har været mere end fænomenale - klar anbefaling herfra. Jeg er dog spændt på, om niveauet kan holdes i 6 sæsoner.

    Muldgraver20-05-18 08:38

  • ★★★★★★0

    De første 7 afsnit af Six Feet Under har været mere end fænomenale - klar anbefaling herfra. Jeg er dog spændt på, om niveauet kan holdes i 6 sæsoner.

    Jeg så for flere år siden første sæson og den var virkelig fremragende. Jeg havde desværre ikke mulighed for at se videre dengang.

    T. Nielsen20-05-18 08:47

  • ★★★★★★0

    Legion (Sæson 1)

     

    Anderledes, lettere skræmmende og sine steder egentlig interessant kig på det univers som X-Men filmene også foregår i. Første afsnit er helt forrygende, både narrativt og visuelt.

    Serien når desværre ikke helt samme højder igen i resten af sæsonen, som føles ret svingende, dog altid på den gode side, og hvor den seriøse tone lidt ofte tager sig selv rigeligt alvorligt, udi scener der tangerer en gang selvhøjtideligt vrøvl.

    Historien og dens forsøg på begavet at gøre sin tilskuer konfus, virker tillige lidt postuleret. Fornemmelsen af at der trædes vande, uden at den bliver så dybsindig tematisk/psykologisk som først antaget rammer.

    Men sætter man sig ud over dette, så bydes der såmænd på forrygende god underholdning i store dele af denne første sæson. Desuden er Dan Stevens virkelig fremragende i hovedrollen.

     

    Bedømmelse: 7/10

    T. Nielsen20-05-18 09:05

  • ★★★★★★0

    Moonlight (2016)

     

    Overraskende udramatisk og neddæmpet social realistisk film, om at være sort, homoseksuel og fra et hårdt/belastet og fattig område i Florida.

    Historien er trods dens alvor og tragik, egentlig på mange måder også en varm fortælling om at vokse op og de udfordringer og livsbetingelser dette medfører, når man vokser op som socialt belastet og omsorgssvigtet, men også hvad det gør at man møder den person/rollemodel i sit liv, der måske ender med at være den, der en dag gør at man bryder sit mønster.

    På den måde er der egentlig en masse på spil, uden at det viftes med de store armbevægelser som sådanne film ellers ofte gør. Det kan man rose den for. Jeg savnede dog flere scener hvor der var lidt mere fremdrift i fortællingen, også uden at de behøvede dramatisere historien mere. Jeg var i hvert fald aldrig helt oppe og ringe. Men måske skyldes det også, at jeg ikke fandt filmens hovedperson sønderlig interessant.

     

    Bedømmelse: 7/10

    T. Nielsen20-05-18 08:58

  • ★★★★★0

    De første 7 afsnit af Six Feet Under har været mere end fænomenale - klar anbefaling herfra. Jeg er dog spændt på, om niveauet kan holdes i 6 sæsoner.

    Som alle andre serier holdes niveauet ikke 100% hele vejen igennem. Med det sagt er serien klart i min top 3 of all time, så bundniveauet er relativt højt.

    David Lund20-05-18 09:04

  • ★★★★0

    Enig mht Legion. Go’ underholdning, men står lidt på tynde ben, så jeg står sandsynligvis af efter første sæson. 

    Babo20-05-18 09:07

  • ★★★★0

    The Return (2003)

    Andrei Zvyagintsev. Det er et navn jeg har noteret mig. Jeg bliver mere og mere imponeret over denne herres formåen. Det var måske ‘The Masquito Coast’ på russisk, gjort rigtigt. En film uden større armbevægelser, hvilket formentlig er den bedste måde at formidle en historie som denne på. Alle roller udføres med stort nærvær og autenticitet. 8/10

    Babo20-05-18 09:09

  • ★★★★★★0

    Enig mht Legion. Go’ underholdning, men står lidt på tynde ben, så jeg står sandsynligvis af efter første sæson. 

    Nu må vi se. Måske jeg ser videre, når det er muligt. Dan Stevens var ret fed i rollen, så om ikke andet for at tjekke ham ud. Men den er absolut ikke et must her heller.

    T. Nielsen20-05-18 09:18

  • ★★★★0

    De første 7 afsnit af Six Feet Under har været mere end fænomenale - klar anbefaling herfra. Jeg er dog spændt på, om niveauet kan holdes i 6 sæsoner.

    Som David også nævner, er der udsving - det er især ikke alle figurer, der bliver introduceret, der er lige interessante -  men niveauet er generelt rigtig højt. Bare vent til allersidste afsnit, der er helt perfekt...

    Jeg ligger for hele serien på 9/10.

    chandler7520-05-18 10:13

  • ★★★★★★1

    Gone with the Wind (1939)

     

    Set og bedømt med nutidens briller, uden at forholde sig til den tid filmen blev lavet i, kan man godt påstå at ”Gone With The Wind” er dateret.

    Den romantiserer muligvis det gamle ”syden” i USA og datidens kultur med deres ridderlighed, slaveplantager og levevis. De sorte er muligvis også stereotyper og man får muligvis også tegnet et rigeligt pænt billede af datidens slaveri. Skuespillet er desuden voldsomt teatralsk.

    Når det er sagt, har jeg aldrig selv haft de store problemer med at sætte mig selv ind i den historiske kontekst en film er lavet i og nyde den for dens kvaliteter, uanset. Sådan er det også med denne fantastisk fortælling om krig og kærlighed, et mesterværk af en storfilm og en af filmhistoriens store kærlighedsfortællinger, som ofte mere er en rendyrket tragedie.

    Alt spiller så gennemført og fremragende sammen, at det er svært ikke at lade sig betage og forføre. Den ene mere ikoniske og visuelt imponerende scene afløser den anden, mens filmens personer står tegnet skarpt. Særligt indfanges man af filmens to hovedpersoner, der på sin vis er to alen af et stykke, med alligevel med forskelle.

    De har begge et lidt kynisk og egocentrisk syn på tingene, bryder med normerne og forarger. Scarlett er den mere drømmende, måske fanget lidt af sin opvækst af hvad der er god skik. Rhett Butler lidt mere pragmatisk. Sammen slår de gnister og man fornemmer den kærlighed der (muligvis) konstant gemmer sig bag facaden af twist og spot. Psykologisk og kunstnerisk er det eminent skrevet og eksekveret. Både Clark Gable og Vivien Leigh er i øvrigt perfekt castet.

    Historien der udspiller sig over flere år afvikles ligeledes brillant og godt, også via godt skuespil, sine mange ikoniske scener og så er den helt fabelagtigt understøttet af Max Steiner’s musik, der ikke kan kaldes andet end mesterlig. Det er noget af det smukkeste jeg har hørt på film.

    Filmens slutscene skal også fremhæves, som en af de måske bedste nogensinde set. Men alt i alt er ”Gone With The Wind stor, fængende og også rørende filmkunst, der har påvirket mig forskelligt alt efter min alder og som også er vokset for hvert syn. Denne gang fik historien, den del med Rhett’s og Scarlett’s datter, virkelig skovlen under mig på en måde som den ikke har gjort før.

     

    Bedømmelse: 10/10

    T. Nielsen20-05-18 10:33

  • 0

    Det er ikke så tit, at jeg får skrevet om mine filmoplevelser her på Moovy, men jeg vil da lige smide en anbefaling efter denne lidt oversete film.

    Drengen og verden (O Menino e o Mundo) (2013)

    Filmen blev i 2016 nomineret til en Oscar for bedste animerede film, men tabte til Pixars "Inderst inde".

    Filmens handling er enkel og klassisk - en lille dreng bor sammen med sin mor og far. En dag bliver faren nødt til at forlade familien for at drage til storbyen og søge arbejde. Drengen har det svært med "tabet" af sin far og beslutter sig derfor for at drage ud i verden og finde ham. Dette bliver mødet med en verden, der er meget ulig den verden han kommer fra. Denne verden er nemlig fyldt med industri, ensomhed, afslag og et lurende oprør.

    Denne brasilianske animationfilm (uden dialog) er fyldt med fantastiske og kreative billeder og dejlig musik, der gør det svært at tage øjnene fra skærmen. Selvom selve handlingen ikke er særlig original, så virker filmen alligevel frisk og fornyende i sin tilgang.

    Der er et par scener, som kunne være kortet lidt ned, men filmen bliver alligevel aldrig kedelig, da der er masser at se på, og filmens slutning er hjerteskærende og rørende.

    9/10

    Herrguth20-05-18 10:40

  • ★★★0

    Som David også nævner, er der udsving - det er især ikke alle figurer, der bliver introduceret, der er lige interessante -  men niveauet er generelt rigtig højt. Bare vent til allersidste afsnit, der er helt perfekt...

    Jeg ligger for hele serien på 9/10.

    Enig, jeg kan ikke komme på en bedre slutning for en serie.

    MOVIE100020-05-18 10:54

  • ★★★★★0

    Jeg stemmer i med de andre angående “Six Feet Under”. Fantastisk serie med et højt niveau gennem hele serien, selvom at der selvfølgelig er mindre udfald hist og her.

    Kruse20-05-18 11:04

  • ★★★★★1

    De første 7 afsnit af Six Feet Under har været mere end fænomenale - klar anbefaling herfra. Jeg er dog spændt på, om niveauet kan holdes i 6 sæsoner.

    Der må jeg smide lidt malurt i bægeret, for det gør serien desværre ikke. Der er nemlig kun lavet 5 sæsoner. ;) 

    Men jeg er helt enig med dig og alle andre i at "Six Feet Under", trods nogle få kvalitetsmæssige udsving, er en fremragende serie. Jeg har den på en 4. plads over mine all time yndlings-serier. :) 

    NightHawk20-05-18 11:36

  • ★★★★★★0

    Jeg har den på en 4. plads over mine all time yndlings-serier. :) 

    Nu bliver jeg jo nød til at høre dig, hvilken der ligger på listen ellers:-D

    T. Nielsen20-05-18 11:42

  • ★★★★1

    Gone with the Wind (1939)

     

    Set og bedømt med nutidens briller, uden at forholde sig til den tid filmen blev lavet i, kan man godt påstå at ”Gone With The Wind” er dateret.

    Den romantiserer muligvis det gamle ”syden” i USA og datidens kultur med deres ridderlighed, slaveplantager og levevis. De sorte er muligvis også stereotyper og man får muligvis også tegnet et rigeligt pænt billede af datidens slaveri. Skuespillet er desuden voldsomt teatralsk.

    Når det er sagt, har jeg aldrig selv haft de store problemer med at sætte mig selv ind i den historiske kontekst en film er lavet i og nyde den for dens kvaliteter, uanset. Sådan er det også med denne fantastisk fortælling om krig og kærlighed, et mesterværk af en storfilm og en af filmhistoriens store kærlighedsfortællinger, som ofte mere er en rendyrket tragedie.

    Alt spiller så gennemført og fremragende sammen, at det er svært ikke at lade sig betage og forføre. Den ene mere ikoniske og visuelt imponerende scene afløser den anden, mens filmens personer står tegnet skarpt. Særligt indfanges man af filmens to hovedpersoner, der på sin vis er to alen af et stykke, med alligevel med forskelle.

    De har begge et lidt kynisk og egocentrisk syn på tingene, bryder med normerne og forarger. Scarlett er den mere drømmende, måske fanget lidt af sin opvækst af hvad der er god skik. Rhett Butler lidt mere pragmatisk. Sammen slår de gnister og man fornemmer den kærlighed der (muligvis) konstant gemmer sig bag facaden af twist og spot. Psykologisk og kunstnerisk er det eminent skrevet og eksekveret. Både Clark Gable og Vivien Leigh er i øvrigt perfekt castet.

    Historien der udspiller sig over flere år afvikles ligeledes brillant og godt, også via godt skuespil, sine mange ikoniske scener og så er den helt fabelagtigt understøttet af Max Steiner’s musik, der ikke kan kaldes andet end mesterlig. Det er noget af det smukkeste jeg har hørt på film.

    Filmens slutscene skal også fremhæves, som en af de måske bedste nogensinde set. Men alt i alt er ”Gone With The Wind stor, fængende og også rørende filmkunst, der har påvirket mig forskelligt alt efter min alder og som også er vokset for hvert syn. Denne gang fik historien, den del med Rhett’s og Scarlett’s datter, virkelig skovlen under mig på en måde som den ikke har gjort før.

     

    Bedømmelse: 10/10

    Dejlig anmeldelse af en fantastisk film. Og ja, det er en grum sidste halvdel og den slutscene er bare alle foregående fire timer værd.

    Bruce20-05-18 12:33

  • ★★★★★★0

    Dejlig anmeldelse af en fantastisk film. Og ja, det er en grum sidste halvdel og den slutscene er bare alle foregående fire timer værd.

    Tusind tak:)

    T. Nielsen20-05-18 12:34

  • ★★★★★0

    Nu bliver jeg jo nød til at høre dig, hvilken der ligger på listen ellers:-D

    Min top 50 af favorit tv-serier, hvor top 10 er mine absolutte yndlings-serier. :)

    1. Buffy - The Vampire Slayer 
    2. Angel 
    3. Queer As Folk - US version 
    4. Six Feet Under 
    5. Breaking Bad 
    6. The Wire 
    7. Twin Peaks 
    8. Millennium (Lance Henriksen)
    9. The Sopranos 
    10. The X-Files 
    11. The Young Pope 
    12. Being Human - UK version 
    13. My So-Called Life 
    14. Firefly 
    15. Game of Thrones 
    16. Justified
    17. Mad Men 
    18. Homeland 
    19. Freaks and Geaks 
    20. Deadwood 
    21. True Detective 
    22. Doctor Who 
    23. Supernatural 
    24. Better Call Saul 
    25. Thirtysomething 
    26. Broen 
    27. Battlestar Galactica - 2004
    28. Medium 
    29. Alias 
    30. Moonlighting 
    31. Penny Dreadfull 
    32. Misfits 
    33. The Prisoner - 1967 
    34. Stranger Things 
    35. A Touch of Frost
    36. Chuck 
    37. Dark Angel 
    38. Angels in America 
    39. Robin of Sherwood 
    40. Anne of Green Gables - 1985 
    41. The L Word 
    42. Torchwood 
    43. Band of Brothers 
    44. Rejseholdet 
    45. Wallander (Krister Henrikson)
    46. The Walking Dead 
    47. True Blood 
    48. North & South 
    49. The Fall 
    50. Legends Of Tomorrow 

    NightHawk20-05-18 12:41

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen