Forum - Forum-tråd: Netflix-tråden

Netflix-tråden

  • ★★★★★0

    "Wild Tales", som var nomineret for bedste udenlandske film ved sidste års Oscar-uddeling, ligger også på Canadas Netflix.

    Kruse 1-01-16 19:47

  • ★★★★0

    Ah, fandt ud af mit problem med Electric Boogaloo. Havde glemt at genindtaste unblocks DNS-adresser på den bærbare efter at have fjernet dem for at få den til at spille med mine forældres net. D'oh!

    thomsen 3-01-16 00:30

  • ★★★0

    Ifbm Unblock.us har jeg været rigtigt glad for det her lille program til hurtigt at skifte mellem allerede indtastede DNS-servere:

    http://www.sordum.org/7952/dns-jumper-v2-0/

    Men husk nu ikke at logge ind på noget vigtigt imens du bruger Unblock's DNS!

    gi-jones 3-01-16 09:51

  • ★★★★★0

    Guardians of the Galaxy, wuhuu! :) 

    Lars! 4-01-16 12:25

  • 1

    Lige set Making a Murderer, den satte godt nok lidt tankerne igang. Ikke helt sikker det hele foregår helt fair derovre i the states :(

    Geekalot 4-01-16 19:32

  • ★★★★★★0

    https://media.netflix.com/en/press-releases/netflix-is-now-available-around-the-world

    Så er Netflix lanceret i stort set hele verden.

    Zero Cool 6-01-16 20:57

  • ★★★0

    Jeg er ikke sikker på jeg helt forstår den nyhed.

    Betyder det ikke bare, at der er nogle flere lande der kan tage et begrænset udbud af hvad der ellers ligger. Primært deres egen-produktioner?

    De skriver noget om sprog. En ting jeg godt kunne tænke mig, var muligheden for at vælge engelske undertekster på den danske netflix, men jeg får kun muligheden for de nordiske sprog. Eller for den sags skyld engelsk på for eksempel den brasilianske. Jeg kommer til kort, når jeg forsøger at se en spansk film og der kun er portugisiske undertekster.

    Aranyhajú Nyárszépe 6-01-16 21:15

  • ★★★★★★0

    Jeg er ikke helt sikker på, at jeg forstår hvad du mener. :)

    Netflix lanceres i mere end 130 lande (siger de i nyheden), som ikke har haft adgang til Netflix i forvejen. Hvad de får adgang til at se, vil ganske sikkert være baseret på hvad der er gældende for de lande der havde Netflix i forvejen, altså at de får adgang til alle Netflix' egne produktioner, samt et-eller-andet udvalg af serier og film fra andre producenter og distributører. Hvad det bliver, er afhængigt af aftalerne i de enkelte lande/regioner.

    Jeg tror ikke du skal regne med, at du får et større udvalg af undertekster. Hvis jeg ikke tager helt fejl, er der en eller anden form for licens/rettighed tilknyttet produktionen af undertekster, så Netflix kan ikke bare et sæt undertekster og tilbyde dem overalt i verden, med mindre de selv har produceret dem. Jeg tvivler stærkt på, at de ændrer på det.

    Zero Cool 6-01-16 21:25

  • ★★★★★0

    Jeg var på ferie i Spanien forrige år, og jeg var virkelig skuffet, da jeg ikke kom ind på netflix fra ferielejligheden. Men det kan man så nu. 

    Lars! 7-01-16 09:38

  • ★★★★★0

    Brad Birds "Tomorrowland" ligger nu på Canadas Netflix.

    Kruse 7-01-16 11:33

  • ★★★0

    Spanien har været på Netflix siden 20 oktober.

    Aranyhajú Nyárszépe 7-01-16 11:50

  • ★★0

    Nice Kruse ;)

    Wangsgaard 7-01-16 16:59

  • ★★★★★0

    Den ganske fremragende thriller '71 eller Bag fjendens linjer, som den hed i Danmark, kan nu ses på Canadas Netflix.

    Kruse 8-01-16 19:28

  • ★★★★★★1

    https://www.reddit.com/r/movies/comments/40ecbj/xpost_from_rnetflix_ive_gathered_netflixs_secret/

    Jeg har ikke selv afprøvet det, men en eller anden gut har lavet et Chrome plug-in, så man let kan søge de "hemmelige" Netflix-kategorier.

    Zero Cool11-01-16 02:15

  • ★★★★★0

    "Kurt Cobain: Montage of Heck" er dukket op på UK Netflix.

    Kruse11-01-16 05:59

  • ★★★2

    Jeg er seriøst skuffet over at ingen har kommenteret på at jeg genså Alexander :(

    gi-jones12-01-16 19:08

  • 1

    for folk griner endnu :D

    Geekalot12-01-16 22:30

  • ★★★★★★0

    http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/netflix-lukker-smuthul-slut-med-de-nyeste-film/5909813

    Ved ikke om det har nogen værdi for jer brugere?

    T. Nielsen14-01-16 23:52

  • ★★★★★★0

    Gælder det kun den amerikanske del, eller er det world wide?

    davenport15-01-16 10:08

  • ★★★★★★0

    Det måtte jo ske på et eller andet tidspunkt. Spørgsmålet er jo bare hvordan de har tænkt sig at gøre det.

    Det er helt umuligt at lukke for brugen af VPN- og DNS-tjenester, fordi spærrer man for én, hopper folk bare videre til den næste. Hvis Netflix virkelig vil løse det, er det jo i virkeligheden super-simpelt:

    1. Bor man i Danmark og bruger den danske Netflix, kan man kun bruge danske betalingskort til sit abonnement, den løsning bruger Hulu.
    2. Netflix ved præcis hvilket indhold man tilgår og hvor det er til rådighed - bor man i Danmark og tilgår noget der ikke er til rådighed på den danske Netflix, så er det en let sag at sende brugerne en advarsel og hvis det fortsætter, derefter at lukke kontoen og spærre for emailadresse/betalingskort, så det er besværligt at oprette sig igen.

    Zero Cool15-01-16 10:30

  • ★★★★★★0

    Spørgsmålet er vel hvor langt NF vil gå. De får jo deres penge uanset. Men så sparer jeg da de 25 kr. til UnBlockUS... :/

    davenport15-01-16 10:36

  • ★★★★★0

    Jeg bruger kun norsk netflix (som har samme udvalg som DK, stort set), og jeg mangler aldrig noget at se. Jeg kan dog godt forstå, at hvis man ønsker at se fortrinsvis nye film, så er det ikke vejen.

    Lars!15-01-16 11:49

  • ★★★0

    At man kan se indhold i de andre lande, er en bevist funktion til når man er ude og rejse. Det er jo også tydeligt at det ikke er Netflix, men rettighedshaverne der ønsker at blokere. Det har også været min opfattelse at Netflix selv ikke har noget imod at vi omgår geoblocking. De ved godt, at de vil miste kunder på det.

    Unblock Us har ikke meldt det store ud, men skriver kort at de er klar over udmeldelsen og de vil foretage justeringer hvis deres service bliver omfattet. Firmaer som dem bygger næsten hele deres forretning på muligheden for omgå Netflixs Geoblocking, så mon ikke de vil gøre hvad de kan for at omgå det i fremtiden.

    Netflix indrømmer også selv at det kan blive en svær kamp at vinde. For et par dage siden udtalte Netflix chief product officer Neil Hunt følgende til The Globe and Mail:

     “Since the goal of the proxy guys is to hide the source it’s not obvious how to make that work well. It’s likely to always be a cat-and-mouse game. [We] continue to rely on blacklists of VPN exit points maintained by companies that make it their job. Once [VPN providers] are on the blacklist, it’s trivial for them to move to a new IP address and evade.”

    Aranyhajú Nyárszépe15-01-16 13:06

  • ★★★★★★0

    Så i bund og grund har Netflix ikke planer om at løse problemet, bare lade som om, at de gør noget.

    Som jeg skrev ovenfor, er det jo helt umuligt at spærre for DNS- og VPN-tjenester, ikke mindst fordi en stor del af dem bruges til ganske lovlige formål, som ikke har noget med Netflix at gøre.

    Zero Cool15-01-16 13:09

  • ★★★0

    Jeg er også ret ligeglad med nye film, jeg ser for det meste kun film der er et par år gamle. Det handler om at jeg har adgang til mere indhold, hvis jeg skifter mellem landene.

    Ofte er det sådan, at jeg ved hvad film jeg gerne vil se og så bruger jeg en service som Moreflicks, til at se hvor den eventuelt ligger.

    Aranyhajú Nyárszépe15-01-16 13:10

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen