Trailer: Ny actionfyldt trailer til "Sicario: Day of the Soldado"

Efterfølgeren til 2015's "Sicario" er lige på trapperne, men indtil da kan vi slå ventetiden ihjel med endnu en actionfyldt trailer til "Sicario: Day of the Soldado".

Denis Villeneuves "Sicario" var en af 2015's mest intense film, hvor spændningen blev trukket pinefuldt langt ud, indtil den eksploderede i korte og brutale actionscener. Det hele var godt hjulpet på vej af en kæmpe portion talent på alle filmens fronter, der udover den canadiske instruktør talte et skarpt manuskript af Taylor Sheridan og flotte skuespillerpræstationer fra Benicio Del Toro, Emily Blunt og Josh Brolin samt en af nyere tids mere intense soundtracks af den nu afdøde komponist Jóhann Jóhannsson.

Den legendariske Roger Deakins var sågar inde over med en fantastisk billedside.

Det er stadig Taylor Sheridan, som står bag manuskriptet med Del Toro og Brolin i hovedrollerne, men derudover ser filmen ud til at have et større fokus på action i forhold til sin forgænger, hvor Villeneuve tog sig god tid.

Efterfølgeren er instrueret af Stefano Sollima, som har instrueret den italienske mafia-serie "Gomorrah", og får premiere i de danske biografer 19. juli.

Kommentarer

Ny actionfyldt trailer til "Sicario: Day of the Soldado"

  • ★★★★1

    Ligner bare en regulær actionflick og synes de virkelig den scene med Del Toro til sidst på gaden, er cool? Nåh, den kan virkelig kun overraske mig positivt. Jeg lader det lidt være op til anmeldelserne. Lige nu er det et nej i bio. 

    Babo28-05-18 13:11

  • 0

    Jeg bliver mere og mere hyped

    Bobby Long28-05-18 18:19

  • ★★★★★★0

    Ligner en rå actionfilm, af den type det er svært ikke at blive revet med af. Synes dog, kun bedømt ud fra traileren, at den ser ud som har den mistet den kant af gadenær realisme, som gav den første så intens spænding og gjorde den lidt skræmmende. Det ser dog langt bedre ud end jeg havde frygtet. 

    T. Nielsen28-05-18 20:48

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen