Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★0

    Jul er jeg efterhånden ret ligeglad med, men nytår ser jeg altid frem til.

    Vild fest til den lyse morgen, med fjer i hatten osv. Ud over tømmermændene, hvad er der så ikke at kunne lide?

    Aranyhajú Nyárszépe 6-01-16 18:36

  • ★★★★0

    Movie1000

    Det var da deprimerende følelse. 

    Babo 6-01-16 19:05

  • ★★1

    Jul kan jeg godt lide, især efter vi har fået børn, men  jeg har aldrig forstået alt det nytårs gejl.

    I år kørte jeg hjem med den lille efter aftensmad og sad bare og gloede tv og gik i seng klokken 23.

    Min mand skal dog altid ude og fyre noget af.

    Tiany 6-01-16 20:22

  • ★★★★★★1

    Jeg kan godt lide jul, lidt afhængigt af hvilken del af familien vi fejrer den sammen med. Den bedste jul vi har haft i nogle år, var sammen med mine forældre, min søster, svoger og deres to unger. Stille og roligt, ikke alt for meget knald på børnene og bare masser af hygge. Før det, var det før min søster fik børn og vi kun var voksne tilstede.

    Nytår droppede jeg til gengæld efter år 2000. Alt for meget hype, alt for mange mennesker der skal drikke alt for meget sprut og sprænge hinandens fingre og/eller øjne af. Jeg har overvejet at holde nytår i mine forældres sommerhus sammen med et hold venner, hvor vi bare chiller ud i nogle dage, spiller brætspil og hvad vi ellers kan finde på.

    Zero Cool 6-01-16 20:31

  • ★★★★1

    Jul er jo familiehygge og især nu hvor man har børn, så er det bare så skønt også selvom vi manglede lige det sidste; sneen :)

    Nytår.....for 6 år siden fejrede jeg det i Århus med gutterne i byen, men typisk foretrækker jeg privat fest, hvor man ikke behøver at rende ind i million, milliard fulde mennesker.  

    Babo 6-01-16 20:53

  • ★★★★0

    Efter jeg blev for gammel til at rende i byen nytårsaften og ende med at hænge og savle over en øl (og nogle gange en pige) på en natklub kl. 04.00, har det været ganske hyggeligt at fejre nytår. De sidste 4-5 år har jeg spist sammen med en gammel veninde, hendes lille datter og nogle gange et par andre bekendte. Kl. 02-03 er jeg så taget videre til en anden privat fest og festet videre til kl. ca. 06.00. Den private fest har alle årene været hos enten min overbo eller min overbos overbo, så der er heldigvis kort hjem :)

    Juleaften foregår det ene år hos min mors side af familien med bl.a. to nevøer og det andet år hos min fars side med bl.a. min lille niece, så det er perfekt. Jeg har prøvet at holde jul uden børn , men det virker meningsløst.

    chandler75 6-01-16 21:06

  • ★★★★★★0

    Jeg gider ikke rigtig juleaften mere. Heller ikke min fødselsdag.

    Nytår har jeg altid godt kunne lide, men det er nok den nostalgiske del af mig.

    ----

    Jeg er folkeskolevikar lige pt, og i dag skulle jeg have en klasse i idræt. Jeg fandt ud af, at jeg kunne sætte min telefon til anlægget i deres hal, så jeg satte lidt Motorhead på, de kunne rende rundt til :) - der fik jeg dæleme lige et smil på læben! Men de ville hellere høre moderne pop-hip hop, så det smil forsvandt hurtigt igen...

    Guldager 6-01-16 21:45

  • ★★★★1

    Juleaften holdes som altid hos mine gamle, som er 89 og 83. Min mors sidste to søskende af en flok på seks, er døde indenfor de sidste to måneder, så det var en noget trist jul i år. Der gives kun gaver til "de små", så mad og hygge er heldigvis i højsædet.

    Nytårsaften gad jeg ikke en dyt i år, så jeg kørte min datter til pre-party, lavede god mad til de gamle og jeg selv og min datters kæreste, kørte ham til fest, holdt mig ædru og hentede datter og kæreste 01.30, hvorpå jeg gik i seng og var frisk dagen derpå. Jeg vil hellere feste på uspecificerede dage.

    Bruce 7-01-16 08:46

  • ★★★★★★0

    Vores jul de sidste 7 år, har været hjemme hos os. Ingen af vores søskene har børn, så det er naturligt at vi holder det. Alle tager noget af maden med, og hjælper til med at rydde af og rydde op. Vi er også mange. Begge forældrepar, søskene, og gerne et-to oldeforældrer. Så vi er gerne mellem 12-14 mand høj. Det lyder kaotisk, men vi har efterhånden tilpasset os, så det flyder nogenlunde.

    Nytår gider jeg ikke som noget vildt. I år var vi min søster og et vennepar. Nuvel vi blev da godt lakket til, men slet ikke i samme kategori som i gamle dage. (I år var der så også 5 små børn, hvilket øger volumen, men sænker "dansen på bordene!)

    Den eneste anke i år, var at den kvindelige del af venneparret, havde købt 5 store konfettirør, der blev fyret af inden maden, og som viste sig at indeholde store mængder farvestof, som ikke kan komme af vores lyse trægulv. Så nu har vi en permanent konfettifarvet stue... :/

    davenport 7-01-16 08:51

  • 1

    Jeg elsker jul og nytår og alt hvad der har med hygge og dejlig stemning at gøre :)
    Men det afhænger naturligvis af, hvem man er sammen med og hvordan.

    Jeg gider ikke de helt store arrangementer med fancy dress og dyre retter og vine - jeg er meget mere til at det er hyggeligt og intimt.

    Det er det samme med julegaver - jeg elsker at give og få gaver, men hos os går det ikke op i høje beløb og dyre ting, vi laver ofte gaver selv og finder små personlige ting - også i genbrug ;)

    Wimmie 7-01-16 10:35

  • ★★★★★★1

    R2-D2??? Fra genbrug??? ;D

    davenport 7-01-16 10:40

  • ★★★★★★0

    Personligt har jeg altid holdt ekstremt meget af julen. Den har altid været mig vigtigere end nytårsaften. Primært pga familien som er mig vigtig. Efter jeg nu selv er blevet far og har min egen familie, er julen mig om muligt endnu vigtigere. Husker den følelse af magi der var omkring julen i min egen barndom. Den ønsker jeg også mine børn skal nyde godt af og opleve hvis muligt. Det intime og nære samvær, julefilm, nisser, eventyret og fantasien og gaver, god mad og sange. Vi danser om juletræet og synger de gammelkendte salmer og sange, ville ikke undvære det for noget i verden. 

    Nytåret har jeg altid synes var lidt mere blandet. Nogle år sjove og andre mindre sjove. Det er i bund og grund blot en drukfest for mange og det gider jeg ærligt ikke længere. Da jeg var yngre var det måske lidt vigtigere at "fyre den af". I år var konen og jeg inviteret til stor fest med børn. Vi valgte dog at være hjemme, lave lidt god mad og gøre det til en hyggeaften foran Tv med lidt chips og dip, som vores "store" pige (hun er 2 år og små 5 måneder) var med til. Hun hyggede sig stort. Sprang rundt i sofaen, hen til mor som skulle have kys og kram og så til far:-) Det var skønt. Vores mindste pige nattede vi som vi plejede, da hun er for lille med sine 7 måneder, til at deltage synes vi. 

    Så må vi se hvordan vi holder nytår fremover. Julens traditioner bliver der ikke pillet ved, det er helt sikkert:-)

    T. Nielsen 7-01-16 11:41

  • ★★★★★★1

    Jeg har også sådan lidt, at det med gaver er noget kontroversielt noget. Det er på den ene side en umådelig forbrugsfest, men det er ikke helt det samme, hvis det kun er børnene der tilgodeses. Og her tænker jeg ud fra børnenes eget perspektiv. Det er jo dejligt at se, at de andre også får noget. Vi giver efter hvad vi formår, for vi ved at bedsteforældrene bruger ca. 1000,- pr. barn x 2. Og der er stor forskel. Min svigerfamilie tænker praktisk og kvalitativt, hvor mine (min mor!) tænker kvantitativt. Jo flere (ubrugelige) gaver, jo bedre. Vi fik den vendt lidt i år, men hun var lidt stødt over, at vi lidt dikterede hvad hun skulle gi dem. Men de har bare ikke brug for flere tuscher og bamser og den slags. Så hellere en eller to store ting. (De er i forvejen forvirrede over høsten. Og min store på syv er begyndt at holde styr på hvem der fik flest gaver = blev hun snydt?)

    davenport 7-01-16 12:27

  • ★★★★1

    Sådan skal det være Thomas :-)

    Bruce 7-01-16 13:02

  • ★★★★★★0

    Det er også min største anke, dette vanvittige gaveræs, hvor ens børn slet ikke kan følge med. Jeg foreslog efter sidste jul her, om vi ikke kunne samle penge, det behøvede ikke være store beløb, så børnene ikke blev "fodret" med 8-10 gaver hver eller flere. Men måske fin et par stykker kun. Selv om alle synes det lød som en god ide, er der dog ingen som alligevel ønsker at fuldføre den. Jeg kan såmænd godt forstå at bedsteforældre, fastre, mostre osv ønsker at give egen gave. Jeg nyder selv glæden ved at give. Problemet er bare at når børnene drukner i gaver som de gør, så forstår ikke ikke at værdsætte dem og flere af dem ender de ofte med stort set aldrig at bruge. F.eks gik min kones nevø mere op i at han havde fået flest gaver, mens han blev vred over når han ikke kunne få flere og andres gaver. Den slags er den trættende del af julen. Der lærer jeg gerne mine egne børn andre og mere menneskelige værdier, hvis muligt. 

    T. Nielsen 7-01-16 13:07

  • 0

    René - det er Michaels familie der giver de dyre gaver ;)

    Wimmie 7-01-16 16:06

  • 1

    Helt enig ang. børn og gaveræs. Nora på snart 2 var vildt glad da hun åbnede den første gave (en Anna-dukke fra "Frozen"), og i bund og grund behøvede hun ikke flere gaver den aften.
    Det er helt galt nogle gange med alle de gaver - heldigvis var der kun et par af tingene som jeg godt kunne have undværet på ungernes vegne.

    Wimmie 7-01-16 16:08

  • ★★★★★★1

    Jacob så ellers også ret lykkelig ud :D

    davenport 7-01-16 17:02

  • 1

    Jeg tror også, at det netop er gaveræset der har skævvredet mit eget syn på julen. Min mor har seks søskende og hver af dem har selv 3-4 børn (der er koldt på landet). Og da mine bedsteforældre levede, da var traditionen hvert år, at julen blev holdt hos dem og at alle deltog. Da jeg er nogenlunde jævnaldrende med alle mine fætre og kusiner, så er det ikke svært at forestille sig hvilket kaos det må have været. Det var et galehus. Skrig og larm, ingen hygge, bare forkælelse i hoved og røv. Selv som barn kunne jeg se, at der var noget helt galt med prioriteterne. Der var slet ikke tid eller plads til at danse om juletræet og det var ikke unormalt, at de voksne kom slæbende med 4-5 sorte affaldssække stopfyldte med gaver. Det var fuldstændig vanvittigt. Min kæreste har oplevet noget af det samme, blot i et noget mindre omfang, så vi har faktisk fravalgt gaver de seneste par år i håbet om, at ændre gavementaliteten i vores familier. Vi giver dog stadig til børn af den nærmeste familie. I år var vi kun voksne og jeg må give Rasmus ret i, at på trods af det ofte er børnene der skruer gaveniveauet op, så virkede det mere som en større familiemiddag med uddeling af lidt gaver. Ingen juletræsdans, ingen sange, intetsigende TV der kører i baggrunden, så kunne jeg godt fornemme, at der manglede noget.

    Bony 7-01-16 17:15

  • 0

    Jeg er her ikke så tit som dengang, men jeg synes aligevel jeg vil dele den her kortfilm med Ron Perlman og Thomas Jane. Ekstrem effektiv kort film, brutal og intens at overvære. 

    https://www.youtube.com/watch?v=bWpK0wsnitc

    Batsy 7-01-16 18:17

  • ★★★★★1

    Hehe det ses tydeligt, da vi nu har haft den film oppe et par gange før, men et genkig skader ikke.

    Elwood 7-01-16 22:12

  • 3

    Netop hjemvendt fra bacheloreksamen og afsluttede 3 1/2 års uddannelse med et fint 12-tal OG en behagelig eksamensoplevelse. Fed måde at runde af på. Ikke kun pga. tallet, men ligeså meget med at oplevelsen var god. Det giver mod på fremtiden.

    Collateral 8-01-16 11:34

  • ★★★★★★1

    Tillykke med det :) Rigtig godt gået!

    davenport 8-01-16 12:21

  • ★★★★★★0

    Flot:-) Tillykke med det.

    T. Nielsen 8-01-16 14:01

  • ★★★★★★0

    Jeg er i gang med at indtaste alle film, jeg har set på IMDB...det tager sgu lidt tid. Mangler 2000 endnu. Men mit mål er dog bare, at det skal gøres inden januar er omme.

    Guldager 8-01-16 14:36

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen