Netflix annoncerer 2. sæson af den danske post-apokalyptiske "The Rain"

Regnen vender tilbage...

Netflix har fornyet streamingtjenestens første danske originale serie, den post-apokalyptiske "The Rain", med en sæson 2.

Kelly Luegenbiehl, Netflix' vicedirektør for internationalt originalt indhold, siger i en pressemeddelelse:

"Vi glæder os til at samarbejde med de talentfulde skuespillere og skabere af sæson 1 i endnu en sæson. 'The Rain' fortæller en menneskelig historie, som man nemt kan relatere til, og serien berører universelle temaer, som alle kan identificere sig med. Det faktum, at sæson 1 er nået ud til seere over hele verden, beviser endnu en gang, at stærke historier kan krydse grænser."

Jannik Tai Mosholt, hovedforfatter og idémand bag "The Rain", udtaler i samme pressemeddelelse:

"Vi er meget taknemmelige for seriens succes og den overvældende positive respons, vi har fået fra seerne. Vi er meget begejstrede for, at det er blevet muligt at lave sæson 2 af 'The Rain'. Vi har stadig mange historier at fortælle om karaktererne og meget mere at udforske i 'The Rain'-universet. Og vi kan ikke vente med, at alle skal se det."

"The Rain" er skabt af Jannik Tai Mosholt ("Borgen", "Rita"), Esben Toft Jacobsen og Christian Potalivo ("Dicte"). Blandt skuespillerne finder man bl.a. Alba August og Mikkel Boe Følsgaard.

Kommentarer

Netflix annoncerer 2. sæson af den danske post-apokalyptiske "The Rain"

  • 0

    Jeg så halvandet afsnit og så kunne jeg simpelthen ikke mere. Skuespillet var simpelthen bare ikke godt nok, desværre. Jeg så ellers frem til den.

    Superknys31-05-18 16:04

  • 0

    Jeg så halvandet afsnit og så kunne jeg simpelthen ikke mere. Skuespillet var simpelthen bare ikke godt nok, desværre. Jeg så ellers frem til den.

    Det er godt holdt ud. Jeg nåede kun 20 minutter ind i første afsnit. Så kunne ikke klare mere elendig skuespil den dag :(

    Nagash 1-06-18 00:04

  • ★★★★0

    JØSSES! Må NU tydeligvis være oppe i min gyde.. monstro en 4+ afsnit test er tid? 

    Igen, kan lide: Earth Girls Are Easy(1988)

    Gasivodo 1-06-18 01:37

  • ★★★0

    Dialogen halter en del. Effekterne er fine nok, men der er ikke så meget af det. Man ser lige københavn i et enkelt afsnit ellers foregår det meste af serien i de svenske skove.
    Det er så også en ting der irritere mig. Hvor originalt dansk er det, når halvdelen foregår på svensk i de svenske skove. Hovedrolleindehaveren er også halvt svensk.

    Syntes det bliver bedre mod slutningen af sæsonen, men der er en del at arbejde på. Der er så meget bedre på markedet.


    Aranyhajú Nyárszépe 1-06-18 07:42

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen