Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • ★★★★★★0

    Thomsen, har du bemærket en bedre framerate, som i, kører spillet bedre på PS4 end på PS3? Jeg har aldrig spillet nogle af Souls-spillene, men overvejer at starte med det første i den remasterede udgave.

    Zero Cool31-05-18 09:56

  • ★★★★0

    Teaser-trailer for Fallout 76

    Rygterne siger, at det bliver online-baseret på et eller andet plan. Bethesda kommer med mere til deres showcase på E3. 

    thomsen31-05-18 09:57

  • ★★★★1

    Thomsen, har du bemærket en bedre framerate, som i, kører spillet bedre på PS4 end på PS3? Jeg har aldrig spillet nogle af Souls-spillene, men overvejer at starte med det første i den remasterede udgave.

    Det kører stort set flydende nu. "Stort set" fordi jeg har oplevet et par enkelte nedgange i frames, hvilket dog også kan skyldes, at min PS4 er begyndt at opføre sig mærkeligt. 

    Især det frygtede Blighttown, en by af træ i en sø af gift, var næsten ulideligt at spille før, fordi frameraten droppede ned til ingenting hele tiden. Nu kører det umiddelbart fuldstændigt glidende. 

    PC-ejere har jo været vant til det pga. de brugerskabte mods til den gamle PC-udgave, men det er fedt at opleve på konsol også. 

    Jeg kan klart anbefale at starte med det første, også selvom det altså tydeligt har en del år på bagen både grafisk og styringsmæssigt. 

    Jeg gik jo selv den omvendte vej og startede med Bloodborne, blev bidt af det og fortsatte med Dark Souls 3, som lignede det mest, så videre til Dark Souls 2 og så endeligt Dark Souls og Demon's Souls på PS3. 

    Da jeg endeligt nåede til det første Dark Souls, fik jeg en aha-oplevelse, fordi man her får hele baggrundshistorien. Etteren og treeren hænger ret meget sammen og foregår mange af de samme steder, blot i forskellige tidsaldre, og From Soft er jo kendt/ berygtet for deres minimalistiske tilgang til historiefortælling, så jeg forstod ærligt talt ikke så meget af, hvad der egentligt foregik i historien, dengang jeg spillede treeren.

    Sig endeligt til, hvis du kaster dig over konsoludgaverne af nogle af dem. Jeg er klart frisk på noget co-op, hvis det er. 

    thomsen31-05-18 10:12

  • ★★★0

    Var lige ude i bilka igår og fik fat i XCOM 2 og Raid: World war 2 til PS4 10 kr pr stk, kender dem ikke men til den pris skal de da prøves.

    MOVIE1000 1-06-18 11:18

  • ★★★★★★0

    XCOM2 er virkelig godt, det har jeg satme brugt mange timer på, bare på PC.

    Zero Cool 1-06-18 11:55

  • 0

    XCOM2 er gratis med Playstation Plus i Juni måned, hvis man skulle være interesseret :) 

    Laksegaffel 1-06-18 12:40

  • ★★★0

    XCOM2 er gratis med Playstation Plus i Juni måned, hvis man skulle være interesseret :) 

    !-_-!

    MOVIE1000 1-06-18 14:06

  • ★★★★★★0

    Denne uges Co-Optional Podcast hvor de mindes TotalBiscuit.

    www.youtube.com/watch

    Zero Cool 1-06-18 14:44

  • ★★★★★1

    !-_-!

    10 KR OUT THE WINDOW!

    David Lund 1-06-18 16:06

  • ★★★0

    10 KR OUT THE WINDOW!

    Nej det var ikke så meget den rådne 10er, jeg kan jo stadig gå ned og bytte :p men mere at jeg lige har lavet mit Plus abonnement igår.

    MOVIE1000 1-06-18 17:37

  • ★★★★★1

    Mario Tennis Aces har en demo i den her weekend, med online, og singleplayer i form af vs CPU, selve spillet vil ha en fuld adventure mode.

    Men der er mulighed for at prøve det i den her weekend til Switch, og det er pæn sjov faktisk, og faktisk ganske dyb med hensyn til gameplayet, så hvis du har Switch er det en lille anbefaling at tjekke demo'en ud i den her weekend men du kan.

    Og dagens anden anbefaling Yoku's Island Express, som best kan beskrives som et mix af Pinball, og et adventure mode/platformen, drøn charmerende spil :)

    Elwood 2-06-18 13:06

  • 0

    Mario Tennis Aces var nu ret sjovt :)

    Muldgraver 4-06-18 07:25

  • ★★★★★0

    Fik gennemført Yoku's Island Express i den her weekend, der stadigvæk masser af sidequest og secrets, men for pokker et charmerende spil og Pinball delen er mesterligt mixet ind i det hele :)

    Elwood 4-06-18 08:20

  • ★★★★★0

    Mario Tennis Aces var nu ret sjovt :)

    Og det udkommer jo heldigvis i den her måned :)

    Og så er der jo Dontnod's nye spil Vampyr, som jeg er ret spændt på, da de håndtere tror jeg jeg kan sige rimelig skråsikker det her med choices mere elegant end David Cage, og hans not so subtle budskaber.

    Elwood 4-06-18 08:28

  • 1

    Og så er der jo Dontnod's nye spil Vampyr, som jeg er ret spændt på, da de håndtere tror jeg jeg kan sige rimelig skråsikker det her med choices mere elegant end David Cage, og hans not so subtle budskaber.

    Vampyr skal jeg også holde godt øje med. Jeg er i gang med at genlæse From Hell og blandingen af rablende sort magi og blodritualer og Campbells brutale streg giver simpelthen bogen en af de mest modbydelige stemninger, jeg har oplevet. Det er lige før, det er for meget - faktisk er det nogle gange så for meget, at jeg får lidt ondt i maven. Så hvis Vampyr kan få lidt af den atmosfære i spillet, tilsat nogle gode mysterier og et fantastisk plot og et velsmurt kampsystem, kan det altså blive ret godt.

    David Cage derimod... en charlatan man helst ikke skal give for meget opmærksomhed.

    Muldgraver 4-06-18 08:43

  • ★★★★★0

    David Cage derimod... en charlatan man helst ikke skal give for meget opmærksomhed.

    Like a CarCrash, I know it's bad you I just can't look away.

    Ang. Dontnod, vi må blot vente og se men...

    Vampyr is a game torn between character and combat

    Elwood 4-06-18 08:49

  • 0

    Ang. Dontnod, vi må blot vente og se men...

    Vampyr is a game torn between character and combat

    Uff, det lyder jo ikke helt godt... Men måske det færdige spil udfolder sig yderligere. Ellers burde de måske simpelthen skulle have haft yderligere et år eller to til udvikling. Men det er jo heller ikke sikkert (og på besynderlig vis helt fair), at de har samme intentioner om spilindhold, som jeg kunne tænke mig.

    Uanset, jeg håber flere fanger ideerne og udfolder dem dybere inde i vanviddet, måske også i andre omgivelser, der burde være rigeligt med lokaliteter og tider at tage af.

    Første spekulation: Hvilken grafik ville være god til et spil som Vampyr? Den realistiske og brune palette virker umiddelbart ret fint, men så skal man jo bruge alt for mange penge på at lave grafik, som i stedet kunne være brugt på mekanikker og historie...

    Muldgraver 4-06-18 09:15

  • ★★★★★0

    Jeg er også ok spændt på Vampyr. Her er et udpluk fra en diskussion, blandt folk der har fået early access til spillet:

    www.resetera.com/threads/vampyr-ot-drink-responsibly.46483/page-4

    Lyder umiddelbart lovende da de største issues er med bugs og crashes, der forhåbentligt bliver klaret med spillets day one patch. Hvis anmeldelserne bare er lidt blandede, er jeg fint tilfreds, da det altid har været sådan med Dontnods produktioner.

    David Lund 4-06-18 09:43

  • 0

    Et herligt eksempel på, hvorfor jeg så godt kan lide speedrunning. Granskningen, dedikationen og evnen til at punktere sig selv i tiden så mekanisk er simpelthen fascinerende. Ligesom enhver anden imponerende oparbejdelse af fysisk præstation, naturligvis.

    Fællesskabet i miljøet er også meget opmuntrende.

    Muldgraver 4-06-18 09:47

  • 0

    Vampyr-anmeldelse. Spillet lyder lidt anderledes, end jeg havde kunnet håbe på, men stadig som et temmelig fedt design - især måden man skal konsekvensberegne styrke/XP vs. sociale miljøer, samt omfanget af NPC'er og hvor sammenflettede deres betydning er.

    Muldgraver 6-06-18 08:31

  • ★★★★★1

    Jeg går i gang med det en af de næste par dage. Havde håbet på mindre fokus på combat, men det selv det, ser sgu meget sjovt ud i de klip, jeg har set. Og så har jeg langt om længe fået købt Divinity: Original Sin, så Vampyr bliver lidt opvarmning til det spil. Regner med at elske det helt ekstremt, og sikkert hoppe på toeren om et års tid.

    David Lund 6-06-18 08:51

  • 0

    Jeg går i gang med det en af de næste par dage.

    Du må meget gerne give en tilbagemelding, især på kampsystemet :)

    Muldgraver 6-06-18 09:25

  • ★★★★★1

    Du må meget gerne give en tilbagemelding, især på kampsystemet :)

    Yessir!

    David Lund 6-06-18 09:28

  • ★★★★★1

    Jeg er nu 4 timer inde i Vampyr. Førstehåndsindtrykket er, at det er en smule rodet. Man bliver introduceret til en masse mechanics i kampsystemet, men finder lynhurtigt ud af, at det egentligt bare er nemmest at hakke løs tre-fire gange og evade lynhurtigt. Mest af alt tror jeg, at spillet gerne vil læne sig op af Bloodborne, men fjenderne er sjældent særligt svære, fordi man regner dem hurtigt ud. Selvom kampene er ret trivielle, er jeg dog ikke begyndt at direkte kede mig endnu. Der har været et par chok, der har fungeret fint i forbindelse med disse, og spillets boss fights er trods lav sværhedsgrad med til at spice det lidt op.

    Det er dog selve historien, og de valg man skal tage med de mange karakterer, der hæver spillet over middelmådighed. Konsekvenserne af mine valg, har jeg ikke oplevet endnu, men glæder mig til, at de udfolder sig. Jeg er nok enig med de fleste anmeldere i 7/10 karakteren. Jeg hygger mig fint med spillet, men det er ikke ligefrem det spil, jeg havde forventet hverken i lyset af udviklerne eller fra de første udtalelser. Mest af alt er det et klassisk action RPG med hack n slash lignende tendenser i kampsystemet.

    David Lund 7-06-18 12:16

  • ★★0

    Ærgerligt at Vampyr ikke blev bedre end hvad der lader til at være konsensus omkring. :)

    Jeg har lige gennemført Hitman: First Season. Super fint spil, omend noget kort, men der kommer selvfølgelig flere senere. Kaster mig nok over challenges senere, så jeg kan få udforsket banerne yderligere. For hvor de har skruet ned for antal missioner, så har de da skruet op for størrelse og valg af muligheder.

    Nu har jeg kastet mig over The Evil Within 2. Var virkelig glad for det første - den første time her i toeren har været meget cinematisk, men nu lader det til at spillet for alvor går i gang og synes det lover godt i fin tråd med det originale. 

    Mikkel Abel 7-06-18 12:34

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen