Trailer: The boogeyman is back - første trailer til "Halloween"!

Michael Myers flænser sig tilbage på det store lærred til efteråret.

Massemorderen Michael Myers er nu klar til igen at sprede skræk og rædsel i den lille amerikanske by Haddonfield. Blumhouse Productions har således sluppet traileren løs til den nye "Halloween"-film, og du kan se den nedenfor.

Jamie Lee Curtis spiller hovedrollen som Laurie Strode i gyserfilmen – en rolle, skuespillerinden første gang gav liv til i John Carpenters originale "Halloween" tilbage i 1978. I denne ombæring er der tale om en direkte fortsættelse til originalen, og det kommende projekt ignorerer dermed alle efterfølgerne, der i løbet af årene fulgte i kølvandet på klassikeren.

Filmens rolleliste tæller desuden Judy Greer ("Abernes planet: Opgøret"), Will Patton ("Falling Skies") samt den unge skuespillerinde Andi Matichak – og derudover bærer Nick Castle minsandten igen den kridhvide, udtryksløse maske som psykopaten Myers, akkurat som han gjorde det i den originale gyserklassiker.

Instruktør David Gordon Green ("Joe") styrer projektet, ligesom han har været med til at skrive filmens manuskript, som er blevet til i samarbejde med makkeren Danny McBride. Musikken står skrækmesteren John Carpenter, som i sin tid også lavede soundtracket til den oprindelige film, for, og man kan derfor godt se frem til et genhør med det nu ikoniske lydspor.

"Halloween" får dansk biografpremiere 18. oktober.

Kommentarer

The boogeyman is back - første trailer til "Halloween"!

  • ★★★★★0

    Jeg synes stadig, at det er noget mærkeligt halløj bare sådan at ignorere de øvrige film med Jamie Lee Curtis. Selvfølgelig havde de så måtte tænke alternativt i forhold til at få Laurie Strode med igen med tanke på "Halloween - Ressurection", men det kunne vel godt have lykkedes at finde på en løsning, selv om den sikkert havde været langt ude i hampen. Det gjorde man netop også angående "Halloween - H2O", blot i forbindelse med Michael Myers.

    Nå, men bortset fra det så synes jeg, at den nye "Halloween" film ser ganske fornuftigt ud. God creepy stemning og et par scener, særligt fængsels-scenen, der viser en instruktør med ambitioner om at lave en gyserfilm, der ikke bare kører på automatpilot. 

    NightHawk 8-06-18 20:14

  • ★★★0

    Jeg ved sgu ikke, der var en del scener de har taget fra de andre halloween film, og selvom det ser fedt ud skuffer det alligevel lidt, især at Laurie er blevet en gammel bad ass, troede jeg de ville tage det i en mere dramatisk vej end H20 men istedet er det blevet til en actiongyser :/ jeg glæder mig stadig som altid til mere Halloween men forventningerne er sat en del ned.

    MOVIE1000 8-06-18 22:37

  • ★★★★★0

    Jeg synes at det ser fedt ud, og jeg er glad format de ignorerer alle fortsættelserne. 

    Kruse 8-06-18 22:46

  • ★★★★0

    Jamie Lee Curtis nu som GUN-Granny. ÆV!

    Holder mig, til hendes sorte kjole og senere mac-10 i 'Livsfarlig løgn' = MILF før det blev online! ;-D

    igen: Jason, freddy? & Michael virker ikke i min/denne syge hjerne, falder simpelthen i søvn, os' tilbage i rent-a-vhs-box-dagene. 

    Gasivodo 9-06-18 01:38

  • ★★★0

    Mine forventninger har heldigvis fået et lille boost, efter de mange hypede/positive meldinger fra folk der var til deres comic con panel, hvor især et klip skulle være ret fed, spændende og uforudsigelig.

    MOVIE100024-07-18 12:07

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen