Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★0

    IMDb har jo i lang tid været standarden for hvordan man registrere film. Desvære kan man ikke importere film til IMDb, men man kan eksportere dem som csv. Mange af de andre filmtjenester tillader at man importer sine film fra IMDb.

    Aranyhajú Nyárszépe 8-01-16 16:19

  • ★★★★★★0

    Jeg har aldrig registreret film på IMDB før, har brugt mit eget excel-ark. Så derfor skal jeg starte helt forfra :)

    Jeg har godt set, at Letterboxd og ICM tillader import, men er det ikke kun, hvis man betaler for det?

    Guldager 8-01-16 16:24

  • ★★★★0

    Imdb er genialt til at holde styr på filmene og databasen rummer jo alt. For små to år siden begyndte jeg at smide alle mine titler der men jeg har sikkert også tabte nogle i processen. 

    Kan også anbefale Watch-listen Skelo. Genialt værktøj. 

    Babo 8-01-16 18:19

  • ★★★★★★0

    Det var ellers meningen, at jeg skulle have været inde og se Hell & Back i dag, i forbindelse med den nye animationsfestival i København, men så glemte jeg selvfølgelig mit rejsekort. Så det var valget mellem at betale 120 kr. for at komme frem og tilbage på billet, komme cirka en halv time for sent til filmen eller at springe filmen over - det blev det sidste.

    Zero Cool 8-01-16 19:11

  • ★★★0

    Nu er jeg selv betalende bruger af ICM, så jeg kan jo ikke teste det. Er dog ret sikker på at man kan importer IMDb ratings som gratis bruger. Mener det er eksporter man ikke kan som standard.

    Aranyhajú Nyárszépe 8-01-16 20:22

  • ★★★★★★0

    Babo - hvad er Watch-listen?

    Kisbye - ok, cool. Jeg har ikke bestemt mig for, om jeg skal bruge Letterboxd eller ICM. Tror det ender med ingen, for er ikke interesseret i communityet

    Guldager 9-01-16 10:31

  • ★★★★0

    Skelo:

    Det er en fane, når du er logget ind på imdb, som du kan trykke på og automatisk liste en given film til "ønskelisten" (eller must-see, om man vil) over de film, du gerne vil se. På den måde kan du nemt holde styr på alle titlerne, du får anbefalet eller som du selv støder på, som på et tidspunkt skal ses. Lige pt. har jeg listet 81 titler, som jeg er interesseret i :) Når du så har set en given film fra listen, er det en god ide at slette titlen. På den måde vil din liste altid være, ja opdateret. Hent imdb app, det er virkelig nemt at gøre den slags via mobil, hvis du pludselig falder i snak med nogle venner, som anbefaler gode film. 

    Babo 9-01-16 11:10

  • ★★★0

    Jeg har 770 film på min IMDb Watchlist, så det har taget lidt overhånd :)

    Det nemmere at komme på film man gerne vil se, end faktisk at få dem set.

    Aranyhajú Nyárszépe 9-01-16 13:56

  • ★★★★0

    Man kan sikkert liste 1000 film, men personligt forsøger jeg at holde mig indenfor realistiske rammer og vælger kun dem, jeg virkelig føler, kan være noget værd og gå målrettet efter dem. 

    Babo 9-01-16 14:23

  • ★★★★★★0

    Jeg er ikke så glad for watchlister...jeg kan lynhurtigt smide et par hundrede film på sådan en.

    Kisbye: jeg mangler som sagt at smide 2000 film på IMDB, men jeg har rated 45 af filmene på din watchliste :)

    Guldager 9-01-16 14:24

  • ★★★0

    Klokken 21 iaften på DR3 Sherlock - Den Afskyelige Brud

    Kan bare ikke få armene ned, så denne besked er tastet i bedste Egon Olsen stil, nemlig med næsen.

    MOVIE100010-01-16 15:04

  • ★★★★★★0

    Så blev jeg endelig færdig med at taste alle film ind på IMDB...og lave en top250-liste. Nu mangler jeg bare noget at bruge det til... :)

    Guldager10-01-16 21:12

  • ★★★★0

    Hvor mange styks blev det så til? :) 

    Babo10-01-16 21:21

  • ★★★★★★0

    Jeg var lidt i tvivl om, om jeg skulle rate tv-serier, men det gjorde jeg. Så blev jeg i tvivl om, om jeg skulle rate børnetime og så'n...det gjorde jeg ikke :)

    Jeg er også i tvivl om, om jeg skal rate kortfilm. Problemet med kortfilm er, at jeg ikke kan rate alle dem, jeg har set, for jeg kan ikke huske alle dem(jeg har igennem Odense Internationale Film Festival set ca. mellem 2500-3000 kortfilm siden 2007), jeg har set, og så bliver det jo ikke sådan rigtig perfekt liste...meeenn det kunne være, jeg bare skulle gøre det alligevel.

    Anyway, det var et langt svar til et simpelt spørgsmål: 3152 ratings.

    Guldager10-01-16 21:26

  • ★★★★2

    Jeg er lige kommet ind på kontoret, og er på kanten af gråd. Bowie har været helt speciel for mig de sidste 25-28 år, lige siden jeg for første gang hørte ham sammen med Freddie på 'Under Pressure'.

    Hvil i fred, Thin White Duke!

    dyg11-01-16 08:11

  • ★★★★0

    Skelo

    Jeg har valgt at rate både dokumentarer, serier og kortfilm. Hvorfor ikke. 

    Babo11-01-16 08:15

  • ★★★★★★1

    FUCK har også lige læst at Bowie er død......! 

    T. Nielsen11-01-16 08:37

  • ★★1

    T. Nielsen:

    Ja, jeg troede ikke mine egne øjne, da jeg så overskriften her til morgen. Det viser sig, at han i al privathed har gået med en kræftsygdom i 18 måneder. Sørgeligt.

    BN11-01-16 09:28

  • ★★★★★0

    Ku det blive den her gang Leo drengen får en Oscar eller? Golden Globe vandt han i Drama.

    Og her er de andre vinder.

    klikfri liste

    WTF Best song Writings on the wall!?

    this is their idea of a joke?

    Men fuldt fortjent med Christian Slater i Mr. Robot.

    Elwood11-01-16 09:35

  • ★★★★★★1

    Heller ikke jeg BN, men læste godt efterfølgende historien. En musikalsk legende, som des mere jeg har lyttet til musikken (mest den fra 70'erne) har opdaget hvilken enorm indflydelse han har haft. Det kan nærmest kun underdrives!

    T. Nielsen11-01-16 09:32

  • ★★★★★★0

    Er lige vågnet, og har lige fået det at vide, så er også lidt i chok...

    Babo: jeg begyndte også på det, og så må jeg bare erkende, at jeg umuligt kan få alle ca 2700 kortfilm på :) - nogen af dem er nok ikke på IMDB alligevel.

    Guldager11-01-16 10:25

  • ★★★★★1

    Jeg snakkede om spoof genren, og dens fald, eller hvad man vil kalde det, for noget tid siden i forb. med trailer til 50 shades of black.

    Nu ser jeg så traileren for Steve og Nancy Carrel's nye projekt de har skrevet, Angie Tribeca der får premiere på Søndag, inspiration ses tydelig, og Steve Carrel har heller ikke lagt skjul på at Naked Gun har været en af inspirationerne, så jeg er spændt på og se, hvad det er for noget, visuel comedy er der, det er mere dialogen jeg er spændt på, de to ting var det som gjorde Naked gun fantastatisk.

    Trailer til den nye serie.

    Elwood12-01-16 09:47

  • ★★★★★★0

    Er en af forskellene ikke også, at de ældre(og tilsyneladende også Angie Tribeca) har en humoristisk drejning på genrernes konventioner, mens moderne spoof film nærmest kopierer scener fra andre film på en (ofte u)sjov måde?

    I Naked Gun har de tænkt: hvordan er en politifilm, og hvordan kan vi gøre lidt grin med det?

    I Epic Movie og Vampire Sucks har de tænkt: hvordan kan vi tage denne specifikke scene fra denne film og gøre sjov? 

    Guldager12-01-16 10:19

  • ★★★★★★0

    Skeloboy, ikke engang en specifik scene fra en film, men en specifik scene fra en trailer. Jeg har ofte haft indtrykket af, at de bare har set 10 forskellige trailere, besluttet sig for at lave sjove scener ud fra dem og derefter plotte dem sammen til en eller anden form for film.

    Zero Cool12-01-16 10:25

  • ★★★★★0

    "Er en af forskellene ikke også, at de ældre(og tilsyneladende også Angie Tribeca) har en humoristisk drejning på genrernes konventioner, mens moderne spoof film nærmest kopierer scener fra andre film på en (ofte u)sjov måde?"

    Jeg kommer netop også ind på præcis de ting i mit indlæg jeg skrev.

    Nå kan åbenbart ikke linke til den tråd, så her er hele teksten igen.

    Sælger de her film stadigvæk eller, synes virkelig det er direkte pinligt, hvor lidt arbejde de lægger i de her ting, skifter hovedpersonen ud med en Black guy, og straks så kan alle de racistiske og black jokes tages i brug. Der er bare intet arbejde lagt i dem, spoof genren som sådan var mere en 80 og 90'er ting for mig, Scary movie den første ku jeg egentlig godt li, den var "forholdsvis" afdæmpet, de efterfølgende var ikke, og det er samme formel der bruges nu her, der er en tjekliste, ok har vi en joke fra den og den film tjek tjek.

    Zuckerbrødrene er heller ikke hvad de har været, hvis da ikke det kun er den ene af dem som stadigvæk roder med den her genre, men back in the days med Top Secret, Hot shoot's og min personlig farvorit The Naked gun filmene, var humoren så meget bedre, Naked Gun gør grin med key moments fra bestemte film, men altid så det ikke går over gevind, nyere spoofs bruger stadigvæk key moments, men går hel amok med eksekveringen.

    De gamle spoof film gjorde også noget jeg ikke synes jeg ser meget af i dag, nemlig og gøre grin med bestemte typer af film eller scener. Der er f.eks. forhørsscenen på havnen, hvor Frank Drebin ender emd og stå og bruge den samme pengeseddel hele tiden til og betale en informer for oplysninger, de laver bare en drejning på den som er hel absurd, men som stadigvæk holder  sig indefor scenens styrke, som er dialogen, og det er den som de får til og blive sjov. Scenen hvor den sjove OJ Simpson (altså før han blev dømt som morder) ender med og skade sig selv fuldstændig ved et drug bust eller hvad det er nede på havnen, den scene får mig til og grine hver gang.

    Dialogen er knivskarp skrevet, skyldes især Leslie Nielsen perfektet levering af dem, og især hans voice over, er virkelig en geni streg.

    Jeg ser bare slet ikke samme detikation i genren i dag, skyldes sikkert dårlige manuskripter, og ja skuespiller, der ikke kan leve sig ind i rollerne, det sjove ved Frank Drebin er han jo er stortset komplet idiot, han er bare ikke selv klar over det, han tror helt og aldeles på han er den bedste, men alle omkring ham gir hele tiden undrene blikke, og blir fanget off guard af de ting han siger.

    Kan godt være det blot er mig som har den her opfattelse, men den jeg egentlig prøvede og sige var blot, hold kæft den her film ser ringe ud! :)

    Elwood12-01-16 10:36

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen