Lars von Triers "The House That Jack Built" åbner CPH PIX

Se også et par nye billeder fra filmen – bl.a. med Sofie Gråbøl.

Lars Von Trier er tilbage, og når Danmarks største spillefilmfestival, CPH PIX, for 10. gang indtager København, bliver det med hans længe ventede "The House That Jack Built" som åbningsfilm 26. september i Imperial i København.

Festivaldirektør Jacob Neiiendam udtaler i en pressemeddelelse: "Vi kunne ikke have ønsket os en bedre åbningsfilm. 'The House That Jack Built' var talk of town i Cannes, men ingen i København har haft mulighed for at opleve den endnu. Vi er stolte over, at Zentropa og Lars har valgt at premiere hos os og præsentere filmen for festivalens publikum, inden den får regulær biografpremiere 29. november."

"The House That Jack Built" har Matt Dillon i hovedrollen som den mislykkede arkitekt, enspænder og seriemorder Jack, hvis liv og mord vi følger over en periode på 12 år. Foruden Matt Dillon ses også bl.a. Bruno Ganz, Uma Thurman og danske Sofie Gråbøl.

Det fulde program offentliggøres 5. september. CPH PIX finder sted mellem 27. september og 10. oktober i København. Se også et par nye billeder fra filmen – bl.a. med Sofie Gråbøl:

Kommentarer

Lars von Triers "The House That Jack Built" åbner CPH PIX

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen