Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • ★★★★★1

    This is awesome! amazing, Think I'm gonna c.... wait why are their Ninjas in here cutting onions? :) Elsker det spil og dets univers, Sorry Coco, men de var der først. For dælen det her rammer min nostalgi string so freaking hard!

    Glottis er en af mine farvorit sidekarakter udover Murray The Demonic Skull

    Grim Fandango Live read by original cast.with Jack Black as guest

    Elwood14-06-18 14:30

  • 0

    Jeg har lige set lidt gameplay af Spiderman og det ser meget sjovt ud. Det er nemt at se at det er et Insomnia spil og meget af det de brugte i Infamous har de overført til Spiderman. Ting som kort og umiddelbart også styringen ser det ud til. Noget af det der fungerede rigtig godt i Infamous var måden man hurtigt kunne bevæge sig over hustagene med brug af strøm og alene det at droppe fra 100. etage fungerede imponerende godt, især for en med højdeskræk. Jeg fik et sug i maven hver gang jeg gjorde det. På samme ser det ud til at formået at gøre det samme i Spiderman, bare med spiderweb i stedet for.

    Jeg håber bare at det ikke bliver ligeså forudsigeligt og repeterende som jeg synes Infamous lider af. Det var meget af det samme som i længden blev trættende. Og så håber jeg også at man ikke kun kommer til at spiller som Spiderman men også Peter Parker. Det synes jeg tidligere de har indikeret at man kommer til.

    Enig, jeg får også et sug i maven når han svinger sig gennem byen, det ser voldsomt fedt ud! Jeg er meget spændt på at se mere generelt fra spillet og ikke "bare" så meget action. Det er forresten bekræftet at man både spiller som Spider-Man og Peter Parker, men også som Mary Jane. Miles Morales er også bekræftet til at have en ret stor rolle i spillet.

    Og så er det ikke Insomniac Games der har lavet Infamous, men Sucker Punch :) Måden man kommer rundt på i spillet minder meget om Infamous, det er jeg enig i, men også meget om Insomniacs tidligere spil, Sunset Overdrive.

    Superknys14-06-18 17:11

  • ★★★★★0

    Efter og ha hørt på lidt over en times snak ca. fra Austin Walker og Patrick Klepek fra Waypoint, har jeg meget svært ved at vente på Cyberpunk 2077 dammm! det lyder fedt, CD Projekt Red's vision lyder hel igennem fantastisk med den demo som de fremviste for spilpressen.

    1. person view i stedet for 3. person so what, jeg stoler 100% på CdProjekt Red's vision, og de er så åben og ærlige om deres spil, og deres grund til de valg som de laver.

    Ville self. gerne se den famøse demo alle snakker så meget om, men jeg er også med på at de heller vil vise det mere finpudset frem for den almene befolkning, hvilket blot gør mig endnu glader når jeg høre at spillet allerede nu her ser hel forrygende med minimal framedip osv. selv om de undskyldte på forhånd

    Elwood14-06-18 22:46

  • ★★★★★★0

    Hvis man lige står og mangler en Xbox One X, så er der tilbud hos CDON: 2777 kr.

    Zero Cool21-06-18 13:34

  • 0

    Hvis nogen er interesseret, så har jeg en kode til Middle-Earth: Shadow of War Xbox One til salg. Jeg fik den med en One S jeg var i Gamestop og hente i går, men jeg kommer ikke til at spille det. Det kan blive din for 150 kr :) Jeg har en 1 måneds Game Pass kode jeg kan smide oveni handlen. Den kan man dog kun bruge, hvis ikke man har haft Game Pass i forvejen.

    Superknys24-06-18 09:53

  • ★★1

    The Evil Within 2 var en super fin opfølger - med "open world"-elementet føltes det som en god blanding af Resident Evil og Silent Hill. Jeg havde dog nogle problemer med selve historien, men ellers et rigtig godt spil.


    Er hoppet videre til God of War, som jeg allerede er helt oppe at køre over. Første bosskamp og de actionsekvenser der.... shiiiiiiiit.


    Bagefter bliver det Dark Souls: Remastered og Dark Souls 3.

    Mikkel Abel24-06-18 10:11

  • ★★★★0

    Jeg skal helt sikkert have nappet The Evil Within 2, når der kommer et godt tilbud.

    Jeg kan godt lide etteren, selvom jeg måske også synes, at det er lidt for meget "Resident Evil forsøger at være Silent Hill 2"-agtig i sin historie. Men nok til at jeg har lyst til at spille to'eren.

    Jeg er ved at gøre min anden gennemspilning af DS:R færdig i et forsøg på at nakke platinum.

    Desværre dummede jeg mig det værste sted - ved dobbeltbossen Smough & Ornstein. Man skal bruge deres "sjæl" til at bytte til et våben. Hvilken sjæl, man får, afhænger af, hvem man dræber først/ sidst. Men man skal bruge begge, hvis man skal have et bestemt trofæ. Desværre kom jeg til at dræbe dem i samme rækkefølge begge gange, så jeg må på den igen! Jeg kan ikke engang tillade mig at tilkalde hjælp fra andre, for hvis de dræber den forkerte først, skal jeg gennem en fjerde gang! 

    Lige nu er jeg ved at have behov for en lille pause fra soulsborne-spillene. Så jeg overvejer at (gen-)spille Sleeping Dogs, som jeg har liggende digitalt, efter at jeg købte det for under en 50'er på PSN Store sidste år. Jeg har spillet det på PS3, men har ikke prøvet PS4-udgaven endnu.

    Af en eller anden grund har jeg også drømt i nat, at jeg spillede Friday the 13th. Så det tænker jeg meget på at købe nu. 

    thomsen24-06-18 11:54

  • ★★★★★0

    Ja du kan roligt gå i gang med det nu eller senere da der ikke vil komme nyt content til det på grund af Legal battle med dem der har Friday 13th licensen.

    Elwood24-06-18 15:55

  • ★★★★0

    Så fik jeg sgu lige nakket Platinum til Dark Souls: Remastered også! 

    Det gik hurtigere, end jeg troede, at det ville - især fordi jeg, som jeg skrev ovenover, dummede mig ved en af de værste/ hårdeste (dobbelt) bosser i spillet og var nødt til at kæmpe mod ham/ dem en tredje gang. 

    Det tog mig ca. 14 dage at nedlægge ham i NG+ på PS3 tilbage i januar. P

    å PS4 "snød" jeg i første omgang og hentede assistance ind, fordi jeg simpelthen ikke orkede det. Men altså med det resultat, at jeg måtte ud i en omkamp og denne gang uden at hente hjælp udefra for at være sikker på, at alt blev gjort i den rigtige rækkefølge.

    Til min egen overraskelse tog det kun tre forsøg! 

    Nu er jeg begyndt på Sleeping Dogs, som stadigvæk er rigtigt fedt! Kampsystemet er langt sjovere end GTA, og jeg husker også hele spillet som en bedre oplevelse en GTA IV. 

    Det er selvfølgelig en remaster af en slags, og der må man bare erkende, at tingene altså har rykket sig noget, siden det udkom. På de få år virker cutscenes og ansigtsanimation lige pludselig håbløst gammeldags. 

    Men hey, who cares, når man kan rende rundt i Hong Kongs gyder og lave kung-fu, og spise porkbuns til man revner?

    thomsen26-06-18 13:12

  • ★★★★★0

    Lumines Remastered til Switch, og andre konsoller udkommer i dag Yaaa :)

    Elwood26-06-18 13:21

  • ★★★0

    Har lige gennemført Uncharted 4 igen. Efter The Last of Us 2 demoen fik jeg pludselig lyst til at spille U4 igen. Det er stadig en rigtig god afslutning på Nathan Drake historien og det har nogle fantastiske set pieces. 

    Det er en solid 9/10. 

    Essal29-06-18 22:21

  • ★★★1

    Troede som så mange andre at GTA VI ville komme til næste år, da der pt bliver ved med at poppe en form for announcement i GTA Online, men det viste sig bare at være en hacker. På en måde synes jeg det var ret sjovt fra hackerens side :)

    MOVIE1000 2-07-18 18:23

  • ★★★★★0

    Troede som så mange andre at GTA VI ville komme til næste år, da der pt bliver ved med at poppe en form for announcement i GTA Online, men det viste sig bare at være en hacker. På en måde synes jeg det var ret sjovt fra hackerens side :)

    No Way det ville ske på den måde RDR 2 udkommer jo slutning af året agtig, og et reveal af Det næste GTA ville ske på samme måde som altid med Rockstar først en annoucement af en teaser med dato og så en teaser osv. De gør det på præcis samme måde, hver gang og det fungere for dem så ingen grund til at ændre dette. 

    Elwood 2-07-18 19:11

  • ★★★0

    Fedt Heavy Rain er en af månedens spil, er snart færdig med Beyond two souls, som jeg er kørt lidt død i, sidst jeg spillede var det nogle ret lange og kedelige kapitler (hvor hun er hjemløs inde i byen og hvor hun hænger ud på en indianer gård). Men nu når Heavy Rain er månedens spil, skynder jeg mig at spille Beyond Two Souls færdigt.

    MOVIE1000 4-07-18 15:09

  • ★★★★★0

    Heavy Rain er fedt nok, men jeg kan dælme ikke tilgive David Cage's lidt for kreative frihed blot for at ku opnå en bestemt ting, men det opdager du sikkert også selv, havd er når du har gennemført det :)

    Games Done Quick speedrunner Mario Odyssey

    NicroVeda får det hele til at se så nemt ud damm

    Især hans Cappy skills er crazy.

    Elwood 6-07-18 09:52

  • 0

    Games Done Quick speedrunner Mario Odyssey

    NicroVeda får det hele til at se så nemt ud damm

    Især hans Cappy skills er crazy.

    Imponerende kontrol og overblik.

    Og kudos til Nintendo for at lave spil, som er så flotte at se på, når de bliver speedrun'et.

    Muldgraver 9-07-18 08:48

  • ★★★★★0

    Elsker at se Speedruns af spil når jeg lige har gennemført dem, mine farvoritter er dog klart, dem hvor udviklerne selv kigger med, det er så sjovt at se deres reaktion, når speedrunnerne breaker deres spil komplet :)

    Elwood 9-07-18 10:22

  • 0

    Elsker at se Speedruns af spil når jeg lige har gennemført dem, mine farvoritter er dog klart, dem hvor udviklerne selv kigger med, det er så sjovt at se deres reaktion, når speedrunnerne breaker deres spil komplet :)

    Enig!

    Har du et par gode eksempler, hvor udviklerne kigger med?

    Muldgraver 9-07-18 13:50

  • ★★★★★0

    Enig!

    Har du et par gode eksempler, hvor udviklerne kigger med?

    Reddit er din ven :)

    En af mine personlige farvoritter er Battleblock Theater, hvor de er med via. Skype, de kommer med en del gode reaktioner :)

    Elwood 9-07-18 14:47

  • 0

    Nice, mange tak!

    Jeg er desværre ikke så bekendt med Reddit :)

    Muldgraver 9-07-18 16:15

  • ★★★★★0

    Nice, mange tak!

    Jeg er desværre ikke så bekendt med Reddit :)

    Jeg bruger det heller ikke så meget selv, men det dukker altid op i søgninger :)

    Og det var så lidt god fornøjelse.

    Elwood 9-07-18 18:04

  • ★★★0

    Enig!

    Har du et par gode eksempler, hvor udviklerne kigger med?

    Ellers så har Double Fine, udviklerne af f.eks. Psychonauts og Brütal Legend, lavet den her video hvor en speedrunner spiller Psychonauts mens store dele af studiet følger med inklusiv Tim Schafer som var spillets instruktør.

    www.youtube.com/watch 

    Essal 9-07-18 18:52

  • 0

    Jeg fik købt og gennemført (hoved- og sidehistorierne i) God of War og det har været en fantastisk rejse; som narrativ og spilmekanik. Ikke at der altid er den største sammenhæng mellem de to, men man kan næsten ikke forestille sig afvigelser i spil af denne kaliber og der var utvivlsomt overensstemmelse nok til en velfungerende afbildning af Kratos' karakter og følelser; hans fastlåsthed og opgøret til fordel for sønnens sunde udvikling.

    Øksen (kampens væsen) er jo en stor del af Kratos' identitet og denne video er en fin analyse af, hvorfor øksen fungerer så godt. Ærgerligt at Mark Brown misser pointen med Atreus som våben, der nu ikke blot er en forlængelse af Kratos arm, men også helt bogstavelig hans natur. Atreus styres af Kratos/spilleren, men jo mere Atreus kæmper, jo mere udvikler han sig og jo mere selvstændig og initiativrig bliver han. Den helt store konflikt mellem Kratos og Atreus er også virkelig interessant i den henseende - og slutningen bliver jo bare desto mere rørende, opmuntrende og elegant af tumulten og udviklingen undervejs.

    Men altså stadig en fin video af Mark Brown :)

    Muldgraver12-07-18 12:35

  • ★★★★★0

    Jep er også ganske glad for hans video'er, med hensyn til God Of War skiftet med Atreus sker lige lovligt pludselig følte jeg, og det har writerne bag spillet også indrømmet, men ja stadigvæk en fin historie.

    Elsker Kratos forsøg på at fortælle historier undervejs i spillet, der skal ha en dybere mening, der grinte jeg en del.

    Elwood12-07-18 14:59

  • 0

    Jep er også ganske glad for hans video'er, med hensyn til God Of War skiftet med Atreus sker lige lovligt pludselig følte jeg, og det har writerne bag spillet også indrømmet, men ja stadigvæk en fin historie.

    Elsker Kratos forsøg på at fortælle historier undervejs i spillet, der skal ha en dybere mening, der grinte jeg en del.

    Der er virkelig meget at holde af i spillet. Helt enig det morsomme med Kratos' historieforsøg - jeg var også ret glad for Mimer og det man hele tiden får med fra ham. Ærgrer mig efterfølgende lidt over, jeg udforskede så meget, før jeg gik frem i hovedhistorien.

    Konflikten er ganske vist brat, men der er jo også noget besættelse over det. Men det er da godt at forfatterne har indrømmet, det gik lidt stærkt :D

    Muldgraver12-07-18 17:05

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen