Brugeranmeldelse: Candyman (1992)

Hvor de første 30-40 minutter fungerer solidt, begynder det at smuldre mere og mere, des mere Candyman manifesterer sig.

Jeg er sådan lidt splittet med, hvad jeg skal mene om denne gyser. Så den første gang, da den kom frem, og fandt den ikke specielt god. I dag synes jeg den har sine momenter.

Den plages ikke så voldsomt af trængte klichéer, som måske flertallet af de mere tilgængelige gysere fra dengang, og det er en ganske flot og gennemført produktion rent teknisk.

I første halvdel er den endda ret skræmmende, og selve idéen med at tage en på mange måder klassisk horrorfortælling af den slags, man normalt har set i mere episke gysere, og lade den foregå i sin samtid i en ghetto, er egentlig god og da en smule original.

Men hvor de første 30-40 minutter fungerer solidt, begynder det at smuldre mere og mere, des mere Candyman manifesterer sig tydelige og tydeligere. Han er ganske enkelt næsten mere komisk end skræmmende, og som med så ofte før, når vi snakker om gys, så er det, der antydes og sætter vores egen fantasi i gang, en bedre psykologisk faktor til uhygge, end dét, der smides for direkte i ansigtet på os.

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

Candyman (1992)

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

Kommentarer

Candyman (1992)

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen