Brugeranmeldelse: Deadpool (2016)

Jeg må indrømme, at jeg ikke umiddelbart synes, det løftede den noget særligt at se silikonebryster og blodige lemlæstelser i slow-motion.

En helt OK overnaturlig selvtægts-/hævnfilm med masse humor, hvor jeg dog fornemmede, at en god del af den gik henover hovedet på mig, og jeg må også indrømme, at lattermusklerne aldrig helt kom i gang – det var mere en slags "tøhø, det var da kreativt fundet på" blandet med fornøjelsen af at forstå et par af referencerne, ikke mindst til "Wolverine"-filmen.

Der var også mange deciderede flade jokes, for eksempel hans ligegyldige snak om "Taken"-filmene. De, jeg så filmen med, lod dog til at more sig kosteligt.

Derudover synes jeg, filmen er ganske fornuftigt skruet sammen som fortælling, og det gør mig intet, at der ikke var de store overraskelser. Måden, der bliver hoppet frem og tilbage i tid på, fungerer også, så der er en god pace, og man undgår alligevel at blive forvirret. Ryan Reynolds gør det fremragende, og Ed Skrein var også helt OK. Morena Baccarin gjorde det fint, men hendes karakter var lidt kedelig.

Der har været meget snak om dens rating, og at den beviser, at "superheltefilm kan fungere som R-rated film". Jeg må indrømme, at jeg ikke umiddelbart synes, det løftede den noget særligt at se silikonebryster og blodige lemlæstelser i slow-motion, selvom jeg måske kan regne ud, at det har en vis fascination for teenagere (det var vel også derfor, man så "Fredag d. 13. part 7", da man selv var 13). De har smurt tykkere på, end jeg føler var nødvendigt eller godt.

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

Deadpool (2016)

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

Kommentarer

Deadpool (2016)

  • 0

    Mht. R-ratingen på Deadpool er jeg heller ikke sikker på, hvorfor det skulle være så revolutionerende inden for tegneseriefilm. Der har jo været sådanne film med mere intenst indhold før, deriblandt Watchmen, 300 og Blade, bare for at nævne nogle stykker. Måske anses Deadpool for at være mere "mainstream" end førnævnte, men som sagt er jeg ikke sikker. Der er dog mange, der mener, at filmens succes bidrog til, at Logan blev lavet som R-rated, og hvis det er tilfældet, er jeg meget taknemmelig. Sidstnævnte havde ikke været det samme, hvis den havde været mere tilbageholdende.

    Personligt synes jeg at begge Deadpool film er god spas. Ikke mesterværker, men stadig solid underholdning. 

    FilthyLuca18-07-18 18:38

  • ★★★★0

    Det var en dejlig løssluppen superheltefilm. Den har personligt ikke haft stor gensynsværdi, som fx Logan, men synes sgu Tim Miller gjorde det hæderligt. Terminator, tak ;)

    Babo18-07-18 19:10

  • ★★★★★0

    Jeg husker ikke at have skrevet denne anmeldelse. Men nu kan jeg da se, hvad jeg gav filmen. 

    Lars!18-07-18 22:49

  • ★★★★★0

    Jeg husker ikke at have skrevet denne anmeldelse. Men nu kan jeg da se, hvad jeg gav filmen. 

    Drink reviewing kan vel ske for den bedste.

    Elwood19-07-18 01:17

  • ★★★★★0

    Drink reviewing kan vel ske for den bedste.

    Don't drink and review! 

    Lars!19-07-18 07:28

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen