Forum - Forum-tråd: Fodboldtråden

Fodboldtråden

  • ★★★★★0

    Eller er den?....Lloris har været håbløs ved dette VM.

    Kruse15-07-18 18:27

  • ★★★★0

    Haha, så dumt. Nu er det lidt åben. 

    Babo15-07-18 18:28

  • ★★★★★0

    Ja, det var så den kamp. Det er en underlig følelse jeg sidder med, for det er nok en af de få slutrunder, hvor jeg på ingen måde har været imponeret af de kommende verdensmestre. Kroatien har været klart bedst, så et totalt misvisende resultatet. Også Belgien var klart bedre, så det er godt nok bizart at skulle se Frankrig løfte pokalen. 

    Hov, og så måske et lille håb alligevel. :) 

    NightHawk15-07-18 18:29

  • ★★★★★0

    Det er temmelig svært. Alle der har spillet fodbold ved, at armene kan være svært at ‘styre’, når man er i duel eller blot header væk. Det er for tyndt grundlag. 

    Jeg er meget enig. Man kan ikke undgå at have armene med i bevægelserne, når man skal forsvare. Hvis man helt skulle undgå dette, skulle man hoppe op med armene foldet på ryggen og det er simpelthen bare umuligt. 

    NightHawk15-07-18 18:34

  • ★★★★0

    Ikke en vinder jeg vil huske for sprudlende spil, men de har været effektive og ikke mindst heldige i denne finale. Jeg synes Kro var bedre. 

    Babo15-07-18 18:57

  • ★★★★★0

    Besynderlig finale. Jeg er overhovedet ikke enig med Brian Laudrup, når han siger at Frankrig var bedre på alle parametre??? Manden må have fået solstik.

    NightHawk15-07-18 18:58

  • ★★★★0

    Besynderlig finale. Jeg er overhovedet ikke enig med Brian Laudrup når han siger at Frankrig var bedre på alle parametre??? Manden må have solstik.

    Aner ikke, hvilken kamp han så, men han tager slet ikke de kedelige omstændigheder i betragtning, som faldt Frankrigs vej. Men selv efter det, var Kro da bedre mandskab. 

    Babo15-07-18 18:59

  • ★★0

    Jeg er i Frankrig - franskmændene er mildest talt glade :D

    Tiany15-07-18 18:59

  • ★★★★0

    Jeg er i Frankrig - franskmændene er mildest talt glade :D

    Selvfølgelig er de, de sneglespisere :)

    Babo15-07-18 19:00

  • ★★★★★0

    Aner ikke, hvilken kamp han så, men han tager slet ikke de kedelige omstændigheder i betragtning, som faldt Frankrigs vej. Men selv efter det, var Kro da bedre mandskab. 

    Helt enig. 

    NightHawk15-07-18 20:01

  • ★★★2

    Tænk, jeg synes det var en fortjent sejr og ikke mindst en meget spændende kamp. Selvom mit hjerte bankede for Kroatien som vinder, og jeg helst havde set at de rød-hvide vandt, må jeg erkende at Frankrig efter min mening spillede taktisk klogere, kynisk og ekstremt effektivt, samt slog til, når der for alvor var noget på spil. Det er sådan, man vinder mesterskaber. Med det brede kollektiv og de individualister franskmændene har, samt en yderst stabil træner i Deschamps, bør man måske havde set dem som større favoritter til at vinde VM i år - for mit vedkommende, ville jeg aldrig i starten af turneringen have gættet på at de vandt . Men hey, bolden er rund. :)

    Dolphinfriendly15-07-18 21:04

  • ★★★★1

    Det er jo svært at tage noget fra en 4-2 sejr når man blot kigger på tavlen. Men helt ærligt. Første halvleg var totalt kroatisk. 1-0 på et selvmål, som oveni var film på det frispark, der blev sparket indover. 2-1 målet på straffe efter tvivlsom VAR, som jeg synes var en gave til franskmænd. Alt faldt bare til Frankrigs fordel. Deres 3-1 og 4-1 føring var blot på et tidspunkt, hvor Kro var opgivende, så det var ærgerligt. Jeg var nu langt mere imponeret over Englands første halvleg mod Kro. Og DK's for den sags skyld. 

    Jeg synes Kro spillede langt bedre bold og skabte noget mere, men fodbold er sgu ikke altid fair. 

    Babo15-07-18 21:18

  • ★★★★0

    Jeg har set tre kampe ved VM og forsøgte at sætte mig ned og se den, men jeg gad ikke se mere efter 50 minutter, så så serie i stedet. Udover FCK og landsholdet ... ind imellem, er jeg ikke så meget til fodbold mere.

    Bruce15-07-18 22:49

  • ★★★★★★0

    Jeg har set tre kampe ved VM og forsøgte at sætte mig ned og se den, men jeg gad ikke se mere efter 50 minutter, så så serie i stedet. Udover FCK og landsholdet ... ind imellem, er jeg ikke så meget til fodbold mere.

    Jeg tænker selv indimellem på om fodbold er blevet kedeligt (generelt set) eller det blot keder mig mere når jeg endelig ser det? Engang så jeg ALT, så naturligvis må der være en del mistet interesse at jeg ser så lidt nu. 

    Men synes ofte det virker mindre underholdende i dag end for 20-25 år siden. Særligt hele det vanvittigt kommercielle CL cirkus tabte En del af sin charme på et tidspunkt. 

    T. Nielsen16-07-18 07:22

  • ★★★★0

    Jeg har aldrig set ALT og følger primært mest store kampene i de store ligaer samt CL. Det er hyggeligt om tirsdagen og onsdagen at tænde for tv’et og smide sig på sofaen med en kop kaffe for at se ens favorithold i aktion. CL er for mig den største turnering, som jeg har set side Juve vandt i 90’erne :)

    Babo16-07-18 08:24

  • ★★★★★★0

     Når og hvis jeg ser fodbold, så det mest når hold jeg holder med spiller (Brøndby, Danmark f.eks). 

    T. Nielsen16-07-18 09:25

  • ★★★★★★0

    CL er for mig den største turnering, som jeg har set side Juve vandt i 90’erne :)

    Det vel også blevet flagskibet internationalt set og det som flertallet ser efterhånden, eller? 

    T. Nielsen16-07-18 09:27

  • ★★★★0

    Jeg tror for mit vedkommende, at det er mængden, som har gjort det "uinteressant" for mig og at fodbold i dag er så meget et ressourcespørgsmål med mia. af kroner involveret og ofte købehold af udenlandske spillere. Jo da, det betyder da, at man får fantastisk fodbold at se, men det betyder også, at jeg altid håber på, at the underdogs vinder, dem, som ikke kan købe sig til et storhold. Selv Frankrigs hold i går var jo vist mere eller mindre "importeret", såvidt jeg lige ved, udfra diverse memes som har floreret?!? 

    FCK gør det jo også, men er selv ofre ved at være en brik i systemet, hvor man ikke kan holde på sine spillere, heller ikke af egen avl, fordi spillerne selvfølgelig gerne vil tjene millioner.

    Og så er jeg træt af hele Neymar syndromet, med narcissistiske "don't touch me" spillere, som ruller rundt til deres hjerters lyst, når der pustes på dem.

    Nå, men i aften spiller FCK og der kan jeg jo mærke, at hjertet stadig banker :)

    Jeg kan godt lide ishockey :)  


    Bruce16-07-18 10:05

  • ★★★★0

    ‘Skuespillet’ har alle dage eksisteret og beskidte kneb. Ingen slår Maradonas ‘gyldne hånd’ dengang :) 

    Jeg er glad for jeg lever i en tid, hvor jeg kan nyde Ronaldo og Messi. Fodbold generelt er kun blevet bedre og efterhånden kommer der også flere overraskelser. 

    Babo16-07-18 11:11

  • ★★0

    Så fik sønnik sin CR7 Juventus trøje :) - Og efter moderen fik det postet på en snapstorie, skal jeg nu afsted og hente 5 trøjer mere, til venners børn i DK :D

    Vild effekt den mand har, på hvilken klub der bliver promoveret..

    MadMartigan20-07-18 09:52

  • ★★★★0

    Mere vigtig end en primadonna, der tager til Italien:

    Så kom der endeligt ny målmand til Liverpool.. Nu har vi verdens dyreste forsvarsspiller og verdens dyreste forsvarer! Men var det rigtigt at købe Alison? Det lader til, at Klopp et al har fulgt ham i længere tid end blot sidste sæson, hvilket jeg inderligt håber er rigtigt, når de er villige til at spendere så mange millioner på ham. Krydser fingre for at det kommer til at gå godt!

    Og på de hjemlige breddegrader, hold nu op, hvor har der været nogle bizarre nyheder for nyligt. Drexler bliver solgt med kæmpe fortjeneste blot 19 dage efter han begynder i FCM. Det er sgu godt købmandsskab - Især hvis de har en backup klar til ham. Og så var det fantastisk at Pusic kom væk fra AGF, sikke dog en nar! Jeg føler med de ACH fans, der troede at de havde gjort et kæmpe scoop i at få ham til klubben, når han fire dage senere råber svin og skrider.

    dyg20-07-18 10:52

  • 0

    Allison er en fremragende målmand og i top 5 over de nuværende bedste målmænd, efter min mening.

    CAS har heldigvis omstødt dommen til Milan så de kan få lov til at spille med i Europa League til næste sæson alligevel. Klubben kommer naturligvis stadigvæk til at få en straf, bare ikke ligeså hård som den UEFA i første omgang dømte dem. De nuværende ejere, Elliott, har helt sikkert været en stor årsag til dette. Forhåbentlig kan de få skabte en sund forretning inden de sælger den videre.

    Whispering Horse20-07-18 21:37

  • ★★★★0

    Så røg Ward til LCFC for 12.5 mio pund.. Så er prisen på Alisson mere acceptabel, når vores 3. målmand kan sælges til den pris! 

    dyg20-07-18 21:56

  • ★★★★0

    Så røg Ward til LCFC for 12.5 mio pund.. Så er prisen på Alisson mere acceptabel, når vores 3. målmand kan sælges til den pris! 

    Ja det er vildt.

    Men jeg synes nu, at de skulle have solgt Karius og Mignolet og beholdt Ward som 2. keeper.

    Rygterne siger dog, at Mignolet også bliver solgt.

    Åkepool21-07-18 19:31

  • ★★★★0

    Ja det er vildt.

    Men jeg synes nu, at de skulle have solgt Karius og Mignolet og beholdt Ward som 2. keeper.

    Rygterne siger dog, at Mignolet også bliver solgt.

    Helt enig! 

    dyg21-07-18 21:37

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen