Trailer: Magien og uhyggen breder sig i traileren til "Fantastiske skabninger 2"

Eventyret, der foregår i Harry Potter-universet, byder blandt andet på Jude Law i rollen som den unge Albus Dumbledore.

Warner Bros. har frigivet en ny og stemningsmættet trailer til fortsættelsen af "Fantastiske skabninger og hvor de findes", "Fantastiske skabninger 2: Grindelwalds forbrydelser".

Filmen er den anden i rækken af spin-off-film, der finder sted i samme magiske fantasy-univers som Harry Potter-serien, og den byder blandt andet på et gensyn med Albus Dumbledore i en yngre udgave, spillet af Jude Law.

Han får følgeskab af Eddie Redmayne, der vender tilbage i rollen som Newt Scamander, som skal hjælpe Dumbledore med at indfange den skurkagtige troldmand Gellert Grindelwald (Johnny Depp), som igen er på fri fod med sine ondsindede planer. Derudover er der dømt guf for Harry Potter-feinschmekere, eftersom en vis alkymist dukker op henimod slutningen af traileren...

J.K. Rowling, der har skrevet Harry Potter-bøgerne, står bag filmens manuskript, og i instruktørstolen sidder David Yates – akkurat som på de fire sidste Harry Potter-film.

"Fantastiske skabninger 2: Grindelwalds forbrydelser" får biografpremiere til november, og traileren kan ses herunder:

Kommentarer

Magien og uhyggen breder sig i traileren til "Fantastiske skabninger 2"

  • ★★★★★★0

    Den første var faktisk helt okay synes jeg. Så ser frem til at hygge med denne også. 

    T. Nielsen22-07-18 13:11

  • ★★★★★0

    Har et par venner og to af dem har læst alt med Harry Potter og alle de andre dele af universet, så det er ganske sjovt og tage i biffen med dem og se de her film, og ikke være den største nørd med alt viden om tingene, som jeg som regel er når vi f.eks. ser Marvel og kan fortælle dem og alle tingene, så det er ganske forfriskende at opleve tingene fra den anden side af også :)

    Elwood22-07-18 14:02

  • ★★★★★0

    Den første film greb mig ikke rigtig. Følte der gik meget tid med... ingenting, faktisk. Men den næste her har potentialet til det med Grindelwald og Dumbledore. 

    Lars!22-07-18 20:52

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen