Andy Serkis skal stå bag filmatisering af George Orwells "Animal Farm"

Alle dyr er lige, men nogle dyr er mere lige end andre!

Det er ikke mange dage siden, det kom frem, at Netflix har erhvervet rettighederne til Andy Serkis' junglebogsfilmatisering "Mowgli". Nu har streaminggiganten valgt at kaste sig over endnu et af Serkis' projekter, nemlig filmatiseringen af George Orwells romanklassiker "Animal Farm" – eller "Kammerat Napoleon", som den hedder på dansk.

"Animal Farm" fortæller historien om en flok bondegårdsdyr, som ønsker at opnå frihed og derfor får smidt bondemanden på porten, hvilket dog desværre ikke ender i frihed, men blot endnu mere undertrykkelse, denne gang indefra. Bogen fra 1945 er George Orwells slet skjulte kritik af ikke blot Sovjetunionens opståen, men også en helt generel modstand mod totalitære regimer og deres undertrykkelse af befolkninger.

Endnu en gang motion capture

Andy Serkis skulle efter sigende have leget med idéen om "Animal Farm" siden 2011, og uden nogensinde at opgive projektet har det ligget og luret i baggrunden, mens han i mellemtiden har været dybt involveret i de tre seneste "Abernes planet"-film samt den kommende "Mowgli".

Filmen skal produceres af Matt Reeves, som har arbejdet sammen med Serkis på de to seneste "Abernes planet", og den skal efter sigende – som det nok forventes med Andy Serkis – laves med brug af motion capture.

"Animal Farm" har endnu ingen officiel rolleliste eller premieredato, men nu, hvor Netflix har valgt at støtte projektet, kan vi forvente, at der inden længe vil komme flere detaljer på bordet.

Kommentarer

Andy Serkis skal stå bag filmatisering af George Orwells "Animal Farm"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen