Narnia bliver rebooted med "The Silver Chair"

Filmene baseret på den kendte fantasyserie om Narnia var ikke det guldæg, som Disney havde håbet på, da de lavede "Løven, heksen og garderobeskabet" og "Prins Caspian". Da 20th Century Fox overtog og lavede "Morgenvandrerens rejse", var interessen for filmene væsentligt aftaget, og siden har det ligget næsten stille med planer om eventuelle fortsættelser, selvom der var flere bøger at tage af. Indtil nu. 

David Magee sagde i juni på Twitter, at han havde skrevet første kladde af et manuskript til "The Silver Chair" ("Sølvstolen" på dansk), og nu bekræfter producer Mark Gordon, at Narnia-franchisen altså stadig er i live, men at den er ved at "blive født på ny". Filmen er ved at blive udviklet på idéplan, og han håber, at produktionen snart kan gå i gang. Den nye film vil dog ikke være en fortsættelse til de tidligere film, men kan betragtes som et reboot - en ny film med en ny instruktør, nye producere og ikke mindst nye skuespillere.

Bogen fortæller historien om, hvordan en gammel Kong Caspian beder løven Aslan om hjælp til at opspore den forsvundne Kong Rilian, der er den eneste arving til tronen. Børnene Eustace og Jill Pole ankommer til Narnia for at hjælpe med dette. 

Det er endnu for tidligt til at kunne sige noget specifikt om, hvem som vil spille med i filmen, eller hvornår den vil få biografpremiere.

Kommentarer

Narnia bliver rebooted med "The Silver Chair"

  • ★★★★0

    Christ.

    Bruce13-01-16 14:50

  • ★★0

    Til Bruce:

    Nemlig. Christ = Aslan.

    BN13-01-16 17:29

  • ★★★★★★0

    Anti-Christ!

    T. Nielsen13-01-16 17:49

  • 0

    Ah, det er vel en fortsættelse, ikke et reboot...

    Niels Paridon13-01-16 20:05

  • ★★★★★0

    Man skulle jo umiddelbart tro det, men hvis du læser nyheden på Collider er budskabet et andet. 

    Lars!14-01-16 08:22

  • 0

    Ah, det er vel en fortsættelse, ikke et reboot...

    Tilbøjelig til at give dig ret. Hvis man fortsætter på den samme fortælling i det samme univers med de samme karakterer - blot med nye skuespillere - vil jeg helt klart kalde det en fortsættelse.

    Jeg er dog ikke sikker på, at det kan rette den skude op - men det kan da være - der er ingen tvivl om, at hovedgrunden til at jeg syntes de første film var så rædderlige var de himmelråbende elendige børne- og teenageskuespillere. 

    moulder66614-01-16 08:24

  • ★★★★★0

    De siger alle det bliver et reboot. Så da kan universet komme til at se anderledes ud i næste film. Tror også det er passende bog at reboote med, da den netop ikke involverer karakterer fra tidligere film, i hvert fald ikke Pevensie-børnene. 

    Lars!14-01-16 17:10

  • 0

    Eustace var en af de større roller Morgenvandrerens rejse, så det havde givet mening at fortsætte med den samme i rollen, hvis han ikke var blevet for gammel.

    Jeg er meget, meget skeptisk mht. muligheden for, at dette kan blive en succes (de har for mig at se filmatiseret de bedste af bøgerne).

    Der kommer under alle omstændigheder ikke en filmatisering af the Last Battle, der på nogen måde er tro mod bogens indhold - for så ville der helt uundgåeligt komme masser af beskyldninger om racisme og sexisme. Se blandt andet en gennemgang af forskellige synspunkter vedrørende dette lige her: http://www.narniaweb.com/resources-links/are-the-chronicles-of-narnia-sexist-and-racist/ (fyldt med spoilers for den sidste bog).

    Slayer14-01-16 22:11

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen