Trailer: Trailer til "True Detective" sæson 3 lover en grum historie

Tredje sæson omhandler en makaber forbrydelse, hvor to børn forsvinder i 80'erne.

Den nye sæson af krimi-antologiserien fra HBO byder på Mahershala Ali og Stephen Dorff som to betjente, der begge har haft deres liv og karriere påvirket af en mystisk forbrydelse. Carmen Ejogo spiller en skolelærerinde med en forbindelse til to forsvundne børn i 1980.

Historien handler denne gang om en makaber forbrydelse i bjergområdet omkring Ozark og et mysterium, der uddybes gennem tre årtier og udspiller sig i tre separate tidsperioder.

Se også: Brugeranmeldelse: True Detective - sæson 2

Sæsonen er skrevet af seriens skaber, Nic Pizzolatto, som også instruerer sammen med Jeremy Saulnier og Daniel Sackheim.

Der er endnu ikke offentliggjort nogen premieredato. Første trailer kan ses her:

Kommentarer

Trailer til "True Detective" sæson 3 lover en grum historie

  • ★★★★★0

    Spændende, umiddelbart  ser det godt ud, men det er jo også kun en teaser, men jeg er da klar på en tur mere, som nævnt i hvad laver du tråden.

    Elwood27-08-18 11:46

  • 0

    Kan den ramme nogenlude samme højde som sæson som den første skal det nok blive godt :) Rammer den 2 sæson, så bliver det knap så godt :(

    Geekalot27-08-18 12:31

  • ★★★★★0

    Kan den ramme nogenlude samme højde som sæson som den første skal det nok blive godt :) Rammer den 2 sæson, så bliver det knap så godt :(

    Det lidt det samme som og skrive, blir det en god sæson blir det godt, blir det en dårlig sæson blir det dårligt er det ikke?

    :)

    Elwood27-08-18 12:42

  • ★★★★★0

    Men ja ganske enig forstår, hvad du mener, håber på de kan lave en sæson der føles ligeså knugende og ubehagelig, med gode karakter, der er veldefineret, forskellen mellem Woody og Matthew's karakter i serien var klart en af de stærke ting, og så handlingen der tog sig god tid.

    Synes stadigvæk lokationen hen mod slutningen var lidt en skam blev rushet så hurtig over, Det var det eneste sted hvor jeg synes serien pludselig lige fik for meget fart på.

    Elwood27-08-18 12:52

  • ★★★★★0

    Krydser fingrer og afventer reaktionerne. Sæson 1 er trods alt noget af det bedste tv-krimi, jeg har set. 

    Lars!27-08-18 13:32

  • ★★★★★★0

    Den ser umiddelbart udmærket ud. Men jeg er sikker på at man også af sæson 2 kan klippe en trailer, der hæver sig over selve sæsonen (som nej, den var ikke dårlig, men meget mere end middelmådig fandt jeg den ikke)

    T. Nielsen27-08-18 13:38

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen