Wikke & Rasmussen vender tilbage på det store lærred

Makkerparret har netop startet optagelser på familiefilmen "Gooseboy".

Michael Wikke og Steen Rasmussen er snart tilbage med familiefilmen "Gooseboy", der af filmselskabet bag beskrives som et farverigt univers med masser af fantastiske figurer, musik og talende dyr.

I "Gooseboy" møder vi drengen Viggo, der lever og ånder for spilverdenen. En dag ændres hans liv dog brat, da en gås crash-lander på altanen, og det ovenikøbet viser sig, at gåsen kan tale. Gåsen er desperat for at indhente sin flok, men har brækket vingen, så Viggo må træde i karakter og hjælpe sin nye ven. Sammen kommer de på en rejse, der viser sig at være langt mere krævende, end Viggo nogensinde havde kunnet forestille sig.

Populære danske skuespillere og musikere

I rollen som Viggo ser vi Thomas Ravn, der medvirkede i spændingsserien "Kolonien" på DR Ultra, mens gåsen Nissemand bliver spillet af cirkusgåsen Fine. Szhirley spiller Viggos mor. Derudover medvirker en række danske skuespillere og musikere – bl.a. Nicolas Bro, Søren Malling, Rasmus Bjerg, Dario Campeotto, Ulrich Thomsen, Caroline Henderson, Pharfar, Klumben, Chapper, Peter Lützen samt naturligvis Michael Wikke og Steen Rasmussen.

Wikke & Rasmussen har dannet makkerpar i mere end 35 år og har skabt noget af det mest mindeværdige danske tv-underholdning igennen tiderne, herunder "Robin Hat & Jagten på den forsvundne hat", "Ronnie Rosé si'r helt go' nat", "Sonny Soufflé Chok Show" og "Tonny Toupé Show". Derudover har de lavet spillefilmene "Russian Pizza Blues" (1992), "Hannibal & Jerry" (1997), "Motello" (1998), "Flyvende farmor" (2001) og "Der var engang en dreng – som fik en lillesøster med vinger" (2006). Wikke & Rasmussen var sidst aktuelle med DR's julekalender "Julestjerner" i 2012.

"Gooseboy" får biografpremiere 3. oktober 2019 – lige op til efterårsferien.

Kommentarer

Wikke & Rasmussen vender tilbage på det store lærred

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen