Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★★0

    Jeg har haft enormt meget bøvl med mit wifi med min YouSee router, uanset hvilken kanal jeg har kørt på, så har det været ustabilt, og har ikke kunnet række ind i soveværelse og gæsteværelse (og jeg bor altså kun i en 85m2 lejlighed).

    Men for et par måneder siden faldt jeg over et tilbud på en Google Wifi Mesh 3 pack, så det købte jeg. Og siden da har jeg været glad! Det spiller bare, og jeg har nu perfekt wifi i hele lejligheden. Og heldigvis er enhederne forholdsvis små og pæne, så kæresten er helt ok med, at de står mere prominente steder i lejligheden, hvor routeren aldrig ville få lov til at stå.

    dyg 5-09-18 20:21

  • ★★★★★0

    Og heldigvis er enhederne forholdsvis små og pæne, så kæresten er helt ok med, at de står mere prominente steder i lejligheden, hvor routeren aldrig ville få lov til at stå.

    Selv om hun stirrer lige en xtra gang når den står ude på badeværelset og blinker.

    Elwood 5-09-18 20:49

  • ★★★★★★0

    Kan man ikke gå ind i opsætningen på en router via computeren, og ordne forskellige ting den vej?

    davenport 5-09-18 21:49

  • ★★★★★0

    På en indisk restaurant i Bergen er det godt 50% af gangene man går der. Min kone har som tradition at gå der med sin kusine, når hun er i Bergen, bare for oplevelsen. Det er så spændende, for "man vet aldri hva man får" :p

    Sidste gang blev de spurgt hvor stærkt de ville have det, mild, medium eller spicy, og de begyndte at skraldgrine. Der plejer nemlig aldrig at være nogen sammenhæng mellem hvad de har svaret, og hvor stærkt maden er krydret. 

    Lars! 6-09-18 07:43

  • ★★★★0

    RIP Burt! Tak fordi du gjorde min barndom mere morsom, jeg har set Cannonball Run utallige gange som knægt, og jeg elskede dig i den!

    dyg 6-09-18 21:33

  • ★★★★★0

    Kongen af Fraklip, tror det var en af de første film, hvor jeg blev introduceret til konceptet :)

    Elwood 6-09-18 21:39

  • ★★★★★★0

    Ja RIP Burt Reynolds. Hvor har han også givet mig mange gode stunder op igennem barndommen og teenageårene. 

    T. Nielsen 6-09-18 21:42

  • ★★★0

    Edit: Har lagt mit indlæg over i nyheden om Burt Reynolds.

    MOVIE1000 6-09-18 22:00

  • ★★★0

    RIP Burt, han var The Bandit for mig. Har set Strømer i bakspejlet 20 gange..

    MadMartigan 6-09-18 21:58

  • ★★★★★★0

    Er på hotel med konen. Vi skal til bryllup i morgen og nappede en barnefri dag mere. Nu venter vi lige på, vi har vores bord på restauranten, og zapper lidt TV. Hold nu kæft, jeg savner ikke TV. Pia ville gerne se Say Yes To the Dress, det er jo forfærdeligt... 

    Guldager 7-09-18 18:41

  • ★★★★0

    Jeg glæder mig så meget til at se Won't you be my Neighbour, om PBS børne-tv stjernen Fred Rogers. Jeg tror, det bliver i aften. 

    At se dette klip

    www.blu-ray.com/movies/Wont-You-Be-My-Neighbor-Blu-ray/209211/

    er næsten som at se James Stewart i Mr. Smith Goes to Washington. Denne på overfladen - i øjnene på et kynisk menneske som mig selv - naive person, som blot er inkarnationen af god- og venlighed og som træder ind i hjertet med sit dybtfølte empatiske væsen. Jeg forstår godt formanden for høringen, da han slutteligt efter blot 6 minutter siger ... looks like you've just earned 20 mio. dollars. Havde jeg siddet i den stol efter den performance, havde han nok fået NASA's budget.

    Det forlyder, at Tom Hanks pt. researcher til en film om Fred Rogers. Jeg kunne godt forestille mig ham som en ældre udgave, men det er lige før, at hans søn Colin er et endnu bedre valg, omend han måske ikke har det samme repertoire at spille på.

    Bruce 8-09-18 16:36

  • 0

    Det er en ret vild US Open final for kvinderne. Serena Williams har fået frataget et parti på gentagne advarsler. Det er ikke første gang sket for hende. Hun er en fremragende tennisspiller men hun er også lidt af en drama queen og advarslerne var helt på sin plads.

    Whispering Horse 8-09-18 23:41

  • 0

    Så fik jeg stemt til valget, men jeg forstår stadigvæk ikke hvorfor hvert enkelt parti skal have sin egen stemmeseddel og at man ikke gør som i Danmark og putter det hele på en valgseddel. Da jeg ønsker at være anonym skulle jeg derfor tage valgsedler fra alle partierne og da der er både valg til riksdagen, kommunen og det der svarer til regioner i Danmark, bliver det til en del valgsedler. Ikke mindst fordi der til kommunalvalg er alle mulige mærkelige partier der stiller op. Dog ikke nogle så gode som "mexicansk fest" eller hvad de nu kaldte sig. Vi må nøjes med feministisk initiativ og kommunistpartiet.

    Ikke nok med det, så skal man putte det i tre forskellige kuverter og klistret til dem er så dårligt at jeg følte mig lidt som Susan i Seinfeld der skal slikke kuverterne hundrede gange før end at det klistrer. Måske de skulle overveje selvklister.

    Nå men jeg ved da så at en af mine naboer stemmer på Moderaterne, da han kun tog valgsedlerne fra dem, så meget for anonymiteten.

    Whispering Horse 9-09-18 20:47

  • ★★★★0

    Den valghandling er så udemokratisk som det kan være.

    jyllands-posten.dk/international/europa/ECE10858164/venstreordfoerer-svensk-stemmesystem-langt-fra-europaeisk-standard/

    Bruce 9-09-18 21:26

  • ★★★0

    Den valghandling er så udemokratisk som det kan være.

    jyllands-posten.dk/international/europa/ECE10858164/venstreordfoerer-svensk-stemmesystem-langt-fra-europaeisk-standard/

    Lidt vildt, hvis det er tilfældet med "partisoldater" der står og påvirker på den måde. Uanset hvilken fløj de kommer fra.

    Dolphinfriendly 9-09-18 21:47

  • 0

    Jeg har ikke selv oplevet lige netop det. Det eneste jeg har været udsat for er politikere som står og uddeler deres valgsedler inde i byen og som postomdeler dem.

    Det er ligeså galt at der er nogle partiers valgsedler som ikke findes ved nogle valgsedler. For eksempel har Sverigedemokraterna været udsat for at deres valgsedler har været forsvundet fra valgsedler og sikkert også andre partier, så folk ikke har kunnet stemme personligt på kandidater. Man har dog altid mulighed for at skrive partier på en blank valgseddel, men det er alligevel lidt skræmmende.

    Det er ikke utænkeligt at nogle personer bliver påvirker til at stemme anderledes end hvad de ville, af frygt for hvad andre vil tænke.

    Whispering Horse 9-09-18 22:12

  • 0

    I det hele taget bliver det spændende hvad der sker og hvem der kommer til at danne regering. Moderaterna vil jo have statsministerposten, men deres alliance er ikke stor nok til at kunne danne regering alene. Så enten skal de have støtte fra SD eller af nogle af de nuværende regeringspartier. SD er der ikke nogle der vil samarbejde med, så derfor skal de i stedet have støtte fra et af regeringspartierne, som de har gjort alt for at komme af med, så det er heller ikke så oplagt. Jeg kunne dog godt forestille mig at det sidste bliver tilfældet. Udelukkende ud fra en betragtning at SD dermed bliver holds udenfor indflydelse.

    Whispering Horse 9-09-18 22:15

  • ★★★★0

    Hvis man kan skrive på en blank valgseddel skulle man tro, at det mest oplagte ville være kun at give den mulighed.

    chandler75 9-09-18 22:17

  • 0

    Hvis man kan skrive på en blank valgseddel skulle man tro, at det mest oplagte ville være kun at give den mulighed.

    Det udelukker dog muligheden for at stemme personligt på en kandidat, da man kun kan stemme på partier på denne måde.

    Whispering Horse 9-09-18 22:19

  • ★★★0

    Lidt vildt, hvis det er tilfældet med "partisoldater" der står og påvirker på den måde. Uanset hvilken fløj de kommer fra.

    Kender ikke noget til Sverige, men jeg har været valgtilforordnet nogle gange ved valg her i landet.
    Alle kan i praksis melde sig til det, men her er det gerne sådan, at det er medlemmer fra de politiske partier, minus dem der er på valg, der tager den tjans og så fyldes hullerne af ansatte fra den kommunale administration.
    På den måde er det svært for en politiker at påvirke vælgerne, uden at deres politiske modstandere opdager det. Det er sådanset meget smart.

    Der er intet forkert i udlevere eller postomdele valgmateriale. Det er jo en almindelig del af valgkampen. Så længe det ikke foregår på selve valgstedet.
    Det er også det eneste jeg har oplevet der måske har været lidt tvivlsomt. Partierne har nogle gange hængt valgplakater op ved indkørselen til valgstedet. I det tilfælde spurgte man de forskellige tilforordnede fra de forskellige partier om nogen havde noget imod det og det blev så hængende, da der ikke var nogle indvendinger.
    Der lå så også andet end valgstedet på den indkørsel, så måske kunne det godt forsvares.

    Aranyhajú Nyárszépe10-09-18 15:29

  • ★★★★★0

    Har en udfordring til folket nogen som kan huske en film, omkring en general /soldat der er med i en krig, jeg husker især en scene fra den hvor han har fødselsdag så han ender med at snige sig over til fjenden der hodler til ikke langt fra dem og "kidnapper" to fjentlige soldater så han kan holde sin Fødseldag med nogen andre end sig selv.

    Jeg husker mest filmen på grund af den her ene ret munter scene, den var relativ lighthearted.

    Og hvis den er for nem har jeg stadigvæk klassiskeren hel tilbage fra filmz-dagenes forum omkring en samurai/ninja film hvor en landsby blir indvaderet af folk der holder fast på svævende træstammer.

    Elwood10-09-18 19:51

  • ★★★1

    Nyder det nye Moovy look, det ser godt ud!

    MadMartigan10-09-18 20:17

  • 0

    Har en udfordring til folket nogen som kan huske en film, omkring en general /soldat der er med i en krig, jeg husker især en scene fra den hvor han har fødselsdag så han ender med at snige sig over til fjenden der hodler til ikke langt fra dem og "kidnapper" to fjentlige soldater så han kan holde sin Fødseldag med nogen andre end sig selv.

    Jeg husker mest filmen på grund af den her ene ret munter scene, den var relativ lighthearted.

    Og hvis den er for nem har jeg stadigvæk klassiskeren hel tilbage fra filmz-dagenes forum omkring en samurai/ninja film hvor en landsby blir indvaderet af folk der holder fast på svævende træstammer.

    Du er sikker på, at den første ikke er "A midnight clear" hvor en gruppe unge amerikanske soldater holder jul med en lille gruppe tyske soldater, da de alligevel er isoleret i et øde snelandskab mens de afventer nyt - og ikke ser nogen grund til at bekæmpe hinanden juleaften? :)

    Fantastisk film uanset :D

    Wimmie12-09-18 10:13

  • ★★★★★0

    A midnight clear

    Nej det er ikke den selv om den her faktisk også foregår i sne/vinter i lige den scene jeg husker. Jeg ved det er hans fødselsdag fordi det er grunden til han render over til fjenden for at finde nogen han kan holde fødselsdag med.

    Men din film virker da også som en der skal ses en dag :)

    Elwood12-09-18 14:27

  • 0

    Havde en lidt mærkelig oplevelse med Uber i dag. Jeg valgte at tage en Uber, da det styrtede ned med regn og jeg har ca. 10 min. gang til offentlig transport (som jeg så i øvrigt ikke bryder mig om, men det er en anden sag). Jeg bestiller en bil og bliver koblet op til en bil og kan se hvor den er. Den bevæger sig så ikke i 10 min. så jeg annullerer turen. Så jeg vælger at bestille en almindelig taxi også gennem app.

    Det ender så med at begge biler kommer, med Uberen forrest og Taxien lidt bagefter. Afbestillingen var åbenbart ikke gået igennem til ham. Så jeg vælger at tage Uberen og får dermed en gratis tur og føreren en lang næse. Jeg nævnte endda at jeg havde annulleret turen, men det mente han bestemt ikke så det må han selv om. Men det var sgu lidt spøjst.

    Whispering Horse12-09-18 18:08

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen