Forum - Forum-tråd: Fodboldtråden

Fodboldtråden

  • 0

    Det som gør det ekstra specielt er også at kampen skal spilles i udlandet.

    Whispering Horse 4-09-18 18:04

  • ★★★★★★0

    Hvordan spiller man på kampen? Det er jeg bare nødt til!! Kan man bare gå på tanken og satse en hund på Danmark. (Er ikke den helt store hasardspiller, forstås :))

    davenport 4-09-18 18:08

  • ★★★★★★1

    Og ser kvindekampen nu.. Synes kvinder bare losser bolden rundt, og det virker meget tilfældigt. Det kan så også være underholdende. Synd at man opfandt sportsBHen :(

    davenport 4-09-18 18:13

  • ★★★★★0

    De har ikke spillet godt i de to sidste kampe. Men ellers så synes jeg faktisk, at spillet hos kvinderne efterhånden er på et ret højt niveau. De fleste af spillerne idag spiller i udenlandske klubber bl.a. Barcelona, Wolfsburg, Manchester City og så er Pernille Harder for nylig blevet kåret til Europas bedste spiller. Så jeg synes det ser meget lovende ud for kvinde-landsholdet. :) 

    Og så bare tænk på i øvrigt hvor mange dårlige kampe vi har set med herre-landsholdet, hvor de har spillet forfærdeligt uden, at det har sagt noget reelt om holdets potentiale. :) 

    NightHawk 4-09-18 18:26

  • ★★★★★0

    Øv, noget lort. Men Sverige var bedst og vandt fortjent. Vi er heldigvis stadig i live og skal nu ud i playoff kampe. Men det bliver sgu svært nu.

    Jeg synes sgu ikke Lars Søndergaard er noget godt match. Spillet er siden den flotte EM sølv medalje blevet alt for omstændeligt og Morten Olsen agtigt at se på. Jeg savner det mere direkte og aggressive spil man har set tidligere under Nils Nielsen, og så blev Pernille Harder placeret helt forkert i dag. En skidt taktik Søndergaard havde lagt 

    NightHawk 4-09-18 18:59

  • ★★★★★★0

    uo

    Hvem sender egentlig kampen i aften?? Synes ikke jeg kan se det nogen steder..

    davenport 5-09-18 11:34

  • ★★★★0

    Ifølge bold.dk/tv er det Kanal 5.

    dyg 5-09-18 11:38

  • ★★★★★★0

    Ja, det ser jeg nu. Synes ikke den var der før. Fedt endnu en kamp man ikke kan se... :/

    davenport 5-09-18 12:20

  • 0

    Prøvede at se en kamp med kvindelandsholdet, men måtte opgive - det var simpelthen for ringe. Glimtvis var der gode momenter på højt niveau, men generelt var det på niveau med en herre serie 1 kamp eller lavere. 

    Mht konflikten, så virker det lidt som om, at DBU gerne vil tilbage til de glade amatørdage, hvor man ikke kunne spille på landsholdet, hvis man var på kontrakt i en klub. Så kunne de bestemme alt... Jeg ved ikke hvilken part (måske begge?) der stiller urimelige krav, men alle parter - inklusiv diverse sponsorer - vinder i hvert fald ikke noget i denne sag (hvis konflikten fortsætter vil Wales måske ende med at være en vinder).  

    Popeye 5-09-18 19:35

  • ★★★★0

    De håndører (for dem) spillerne får for at stille op, kan næppe være afgørende. Jeg tror, det i sidste ende må bunde ud i noget med det omkring sponsoraftaler - kan spillerne stille op i rødt og hvidt og reklamere for andre end dem, der sponsorer DBU? Det er et fair spørgsmål for begge parter.

    Grunden til, at dette stort set kun er et dansk problem, tror jeg meget skyldes den magt og tradition fagbevægelsen har i Danmark. Det kan godt være, at spillerne ude i deres klubber forhandler og agerer økonomisk egoistisk for at få fat i flest muligt millioner, men når de kommer tilbage til Danmark skal de fandme have det, de føler de har ret til i fællesskabs navn og stå samlet.

    I det hele taget burde DBU ikke agere arbejdsgiver overfor professionelle spillere.

    Og ja, kvindefodbold er ligesom jazz - dem der udøver det har det meget sjovere end dem, der kigger på :)

    chandler75 5-09-18 20:01

  • ★★★0

    Dumt spørgsmål: Jeg har købt adgang til Dplay (Kanal 5), men kan simpelthen ikke finde frem til kampen/optakten. Shit, en rodet site. Nogen der ved, hvor kampen kan findes?

    EDIT: Jeg løste det. Man skal åbenbart finde en voucher på Dplay til Eurosport, der er dem som viser kampen. 

    Dolphinfriendly 5-09-18 20:18

  • ★★★0

    Man kan se det i øjnene på de danske spillere: det bliver ren Monty Python. Og alle ved det.

    Dolphinfriendly 5-09-18 20:43

  • 0

    Imponerende nok, så har de danske spillere spillet sig frem til 2-3 gode muligheder. Man kan næsten frygte, at DK formår at få et nogenlunde resultat (læs: nederlag på mindre end 5 mål), for så vil DBU nok have et mindre incitament for at ændre noget til weekenden.

    Og ja, kvindefodbold er ligesom jazz - dem der udøver det har det meget sjovere end dem, der kigger på :)

    Hehe.

    Popeye 5-09-18 21:29

  • ★★★0

    Imponerende nok, så har de danske spillere spillet sig frem til 2-3 gode muligheder. Man kan næsten frygte, at DK formår at få et nogenlunde resultat (læs: nederlag på mindre end 5 mål), for så vil DBU nok have et mindre incitament for at ændre noget til weekenden.

    Hehe.

    De danske spillere er allerede trætte. Det bliver interessant i 2. halvleg, men at holde den på 2-0 er sgu ok godt gået. Også selv bussen er parkeret.

    Dolphinfriendly 5-09-18 21:32

  • ★★★★0

    De danske spillere er allerede trætte. Det bliver interessant i 2. halvleg, men at holde den på 2-0 er sgu ok godt gået. Også selv bussen er parkeret.

    Men de har vist 6 udskiftningsmuligheder...

    chandler75 5-09-18 21:36

  • 0

    Jeg havde ellers lige håbet på at nogle fra hjemløselandsholdet ville blive udtaget. Det ville da være noget af en oplevelse for dem. Det må så blive til næste landskamp i stedet for.

    Whispering Horse 5-09-18 21:43

  • ★★★★★★0

    Synes målmanden står godt, og så er det sjovt at se de der indendørspillere. De er satme gode til at drible rundt med den. Det er da flot gået af en flok amatørere. Håber de får bare en enkelt scoring. Det fortjener de faktisk.

    davenport 5-09-18 21:46

  • ★★★1

    Respekt. De håndterede det flot. Jeg har set væsentlig dårligere fodbold under Morten Olsen. :)

    Benway 5-09-18 22:39

  • ★★★★1

    En mandfolkeindsats. Jeg synes godt, de fortjent kan kan kalde sig landsholdsspillere.

    chandler75 5-09-18 22:45

  • ★★★0

    Missionen lykkedes for danskerne, det blev ikke en kæmpe ydmygelse. Til gengæld gad slovakkerne (sjovt nok) heller ikke at spille bold/blive skadet af amatørspillere, nu det også var venskabskamp. Ser vi bort fra omstændighederne, historiske eller ej, var det en røvsyg kamp - men fint spillet taget danskernes niveau in mente. Når der er noget på spil i weekenden mod Wales, håber jeg virkeligt at nogen har fået styr på børnehaven i mellemtiden.

    Dolphinfriendly 5-09-18 22:50

  • ★★★0

    Sisto. Manden er jo et kæmpe talent, men han er virkeligt røv og nøgler på landsholdet. Super usikker på bolden, elendige afleveringer og tør ikke at udfordre. Præcis som under VM.

    Dolphinfriendly 9-09-18 18:25

  • ★★★★★★0

    Ja han er satme elendig!

    davenport 9-09-18 18:59

  • 0

    Jeg kunne godt tænke mig at Viktor Fischer fik noget spilletid. Han er kommet hjem til Danmark og har gjort det særdeles godt og fået tanket noget selvtillid. Udover det så er Sisto sammen med Fischer de to spillere på kanten med mest udviklingspotentiale, så det er lidt ærgerligt at Sisto ikke rigtigt fungerer på landsholdet for han gør det godt på klubplan.

    Whispering Horse 9-09-18 19:05

  • ★★★0

    Fischer har gjort det fint, i hvert fald noget bedre end Sisto. Og så har Zanka fungeret solidt sammen med Kaptajn Kjær. Dog er det stadig et problem, at angriberne ikke gør det godt. Med Bendters episode i går, og Dolberg der ikke er kommet op i gear igen, ser pladsen som central angriber temmeligt usikker ud.

    Dolphinfriendly 9-09-18 19:30

  • ★★★★★0

    Fire sejre i de sidste fem kampe for oprykkerholdet Esbjerg! Det kører sgu’ godt for tiden. I dag gik det udover OB. Beklager Benway :)

    Kruse14-09-18 21:35

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen