Kommentarer

Bedste film af James Wan?

  • 2

    Hvem fanden har stemt FF7? 

    PatrickJane14-09-18 12:23

  • ★★1

    Jeg er en kæmpe sucker for Death Sentence.

    Mikkel Abel14-09-18 12:27

  • ★★★★★★0

    Hvem fanden har stemt FF7? 

    Ikke mig, der ville den trods alt kun ende på en anden plads;) 

    Stemte Nattens Dæmoner, som er en virkelig velfungerende omgang horror.

    T. Nielsen14-09-18 12:27

  • ★★1

    Stemte Saw, da den tog fusen på mig i sin tid..

    Har desværre ikke set The Conjuring.

    MadMartigan14-09-18 13:02

  • ★★★1

    Hvem fanden har stemt FF7? 

    Hvis man nu ikke er fan af gys/horror, for eksempel, så er der ikke sådan vildt mange andre valgmuligheder...

    Samtidigt er FF7 langt den bedst indtjenende af hans film, hvilket også indikerer, at den har et større publikum.

    Så på den måde er det måske slet ikke så underligt, at nogle har stemt på den.

    HonoDelLoce14-09-18 13:15

  • ★★★0

    Jeg var svært glad for Saw i sin tid. Men stemmen gik til The Conjuring som på nær filmens sidste akt, hvor den desværre falder i samme grøft som stort set alle andre besættelses-gysere og bliver alt for overdrevent til, og ikke mindst klichefyldt, til at den kan holde uhyggen hele vejen igennem. Men alt det der leder op til det sidste akt er en yderst effektiv, og sindssygt skræmmende, oplevelse. Den kan godt være at den ikke genopfandt den dybe tallerken, men det er solidt gyserhåndværk.

    Insidious fandt jeg også ganske vellykket. Der er et specifikt jump scare i filmen, som overraskede mig mere end de fleste jump scares har formået at gøre i årevis.    

    Derefter kommer Saw som jeg, indrømmet, ikke har genset i flere år, så spørgsmålet er selvfølgelig om den vil holde i dag. Men dengang den kom ud, i mine teenage år, ramte den plet. 

    FF7 var en lidt metaltræt omgang efter min mening. FF filmene har altid været en guilty pleasure for mig, men efter FF7 har jeg ikke følt et behov for at se flere film i serien. Derfor har jeg ikke set 8'eren endnu og jeg regner heller ikke med at gøre det. Fin afsked med Paul Walker til gengæld. 

    Death Sentence var jeg ikke synderligt imponeret over i sin tid.

    Essal14-09-18 13:26

  • 0

    Death sentence, så fed film, hvor hævnen er god :)

    Dolle1914-09-18 14:40

  • ★★★★0

    Uden tvivl Conjuring. Han ramte over evne der. 

    Babo14-09-18 15:51

  • ★★★★★0

    Jeg stemte “Saw”, selvom at jeg ikke har set den i årevis og godt kunne forestille mig, at den ikke holder så godt i dag. Dengang gjorde den et stort indtryk. “The Conjuring” burde nok have været mit valg, da det er en stærk gyser.

    Kruse14-09-18 15:55

  • ★★★★0

    Jeg synes fint om den første Saw. Den var faktisk lidt speciel den gang den kom frem. Udmærket nasty lille thriller. 

    Babo14-09-18 16:10

  • ★★★★★0

    Jeg stemste på Nattens Dæmoner som en klar nummer et. James Wan har i min optik hverken før eller siden kunne lave noget, der var ligeså overbevisende og skræmmende som denne fremragende okulte horror film. Patrick Wilson og Vera Farmiga er fremragende som ægteparret og spøgelsejægerne og deres indbyrdes dynamik, får James Wan flot sat op imod det okulte og dæmoniske baggrunds-tapet.

    På anden pladsen vil jeg placere den noget undervurderede Death Sentence, som godt nok halter lidt plot-mæssigt set visse steder men trods alt alligevel er en glimrende revenge-thriller i bedste "En Mand Ser Rødt" stil (hvilket heller ikke er spor overraskende taget i betragtning af bogen, som den er baseret på). Kevin Bacon er fremragende i hoverollen og John Goodman herlig som altid som en ualmindelig gusten våbenhandler. Jeg husker også en jagt i filmen, der er lavet som et oneshot, hvilket var særdeles medrivende eksekveret.

    "Insideous" har jeg ikke set og resten af James Wans film bryder jeg mig ikke synderligt meget om. 

    NightHawk14-09-18 17:20

  • ★★★★★0

    Enig med Nighthawk. Jeg har dog set Insidious-filmene, og dem brød jeg mig ikke om.

    David Lund14-09-18 20:10

  • ★★★★0

    Det blev: Ved ikke (hvem hen er)

    Gasivodo15-09-18 04:06

  • ★★★★0

    Insidious. 

    Darth Maul-klonen har altid irriteret mig, og der er da også et par andre ting, jeg ikke er helt vild med, men i det store og hele synes jeg, at den fungerer virkelig godt. 

    Det er forfriskende at se, hvordan Insidious hurtigt gør op med et par af spøgelsesfilmens største klichéer: at figurerne ikke bare kan skride fra balladen, fordi de har investeret alle sparepengene i det hjemsøgte hus, og den med figuren, der af samme årsag forsøger at negligere alle problemerne, mens de andre forsøger at overbevise vedkommende om alvoren. For i Insidious godtager faren hurtigt, at der i hvert fald sker et eller andet og går med til at flytte væk - det har bare ikke den ønskede effekt.

    Jeg er også ret vild med hele konceptet med "the further", der tager os på den anden side af døråbningen fra Poltergeist. Det og scenen med den lille, dansende mand er for mig nok filmens mest uhyggelige elementer. 


    thomsen15-09-18 11:50

  • ★★★★0

    Jeg stemte “Saw”, selvom at jeg ikke har set den i årevis og godt kunne forestille mig, at den ikke holder så godt i dag. Dengang gjorde den et stort indtryk. “The Conjuring” burde nok have været mit valg, da det er en stærk gyser.

    You took the words out of my mouth.

    It must have been while you were... Arh okay, måske ikke lige det sidste :)

    Åkepool17-09-18 11:25

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen