Brugeranmeldelse: The Wolverine (2013) - Unleashed Extended Edition

I hovedrollen er Hugh Jackman fortsat virkelig god med en karisma som få.

Oprindeligt blev jeg ret skuffet, da jeg første gang så instruktør James Mangolds take på superhelten Wolverine. Den var såmænd ikke helt dårlig, men jeg havde givet haft for høje forventninger. Et gensyn har nu løftet indtrykket lidt.

Det er stadig ikke en fantastisk film, men dog en god en. Stemningen i filmen og udgangspunktet for historien er virkelig både tillokkende og spændende.

I hovedrollen er Hugh Jackman også fortsat virkelig god med en karisma som få. Der bydes på flere ret underholdende og overdådige actionscener, og teknisk er filmen også ret flot. Det kniber dog med fortællingens afvikling. Jeg vil ikke kalde den direkte for rodet måske, men fokus virker uklart, og fornemmelsen af hvad den vil, og hvor vi skal hen, udebliver nok til, at man ofte ikke fænges i længere tid ad gangen, hvis der ikke er gang i den.

Det er der så heldigvis ret ofte. Så på den måde blev det et godt gensyn. Om den længere version så har haft indflydelse, tør jeg ikke sige. Husker ikke, hvilken version jeg har set tidligere.

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

The Wolverine (2013) - Unleashed Extended Edition

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

Kommentarer

The Wolverine (2013) - Unleashed Extended Edition

  • ★★★★★0

    Jeg husker den heller ikke som dårlig nu, bare lidt kedelig. Utrolig at samme instruktør står bag den langt overlegne Logan, men der fik han sikkert friere hænder. Det er egentlig synd, for Jackman har netop været ret solid hele vejen, og både han og karakteren har generelt fortjent bedre film, end dem de fik. 

    Lars!14-09-18 22:41

  • ★★★★0

    Kunne godt lide den... men slutningen; mnjah,tjoh,tjah ;-/

    Gasivodo15-09-18 03:54

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen