Trailer: Keanu Reeves vender tilbage til science fiction-genren i "Replicas"

Det kan næppe føles godt at vågne op som robot...

En forsker, der arbejder på et projekt med at klone afdødes hjerner og installere dem i androider, bliver besat af tanken om at vække sin familie til live igen.

"Replicas" er en film, som har ligget og lumret ganske længe. For snart et år siden fik vi den allerførste trailer til filmen, men sidenhen blev der stille omkring produktionen, og heller ingen detaljer vedrørende en eventuel premieredato slap ud. Nu har vi så fået den næste trailer i rækken, og det kunne godt gå hen og være en ganske lovende science fiction-thriller, vi får serveret.

I hovedrollen finder vi Keanu Reeves som den "gale" videnskabsmand Will Foster, der mister hele sin familie i en bilulykke. Derudover er Thomas Middleditch ("Silicon Valley") også at finde på rollelisten. Filmen er instrueret af Jeffrey Nachmanoff, der skrev katastrofefilmen "The Day After Tomorrow". Keanu Reeves er desuden også at finde på listen over filmens producere.

Der er dog endnu ingen officiel premieredato, men med en spritny trailer i bagagen må vi forvente, at der kommer flere informationer inden længe.

Traileren til "Replicas" kan ses her:

Kommentarer

Keanu Reeves vender tilbage til science fiction-genren i "Replicas"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen