Trailer: Ny trailer til animationsserien "Star Wars Resistance" byder på masser af rumkampe

Der er også et gensyn med selveste Leia i den anime-inspirerede serie, der foregår i tiden op til "Star Wars: The Force Awakens".

Dave Filoni, der var manden bag de vellykkede "Star Wars"-animationsserier "The Clone Wars" og "Rebels", har flere rum-eskapader i ærmet, hvor nyeste laserskud på stammen bærer titlen "Resistance".

I den nye serie møder vi X-Wing-piloten Kazuda Xiono, der bliver håndplukket til at udføre tophemmelige missioner for modstandsbevægelsen, som indædt bekæmper Imperiets arvtager: The First Order.

"Resistance" byder på gensyn med i forvejen kendte karakterer fra de nyeste film i Skywalker-sagaen, såsom robotten BB-8, oprørspiloten Poe Dameron, elite-stormtroppen Phasma samt ikke mindst ikoniske Leia Organa, hvor sidstnævnte får stemme af Rachel Butera.

Det er også lige kommet frem, at "Ringenes herre"-stjernen Elijah Wood gæsteoptræder i seriens fjerde episode som piloten Jace Rucklin.

"Resistance" får amerikansk tv-premiere på Disney Channel 7. oktober med et timelangt afsnit, og serien vil senere finde vej til Disney XD i Europa. Du kan se den actionspækkede trailer her:

Kommentarer

Ny trailer til animationsserien "Star Wars Resistance" byder på masser af rumkampe

  • 0

    Liiidt mere anime-orienteret, end jeg bryder mig om, men ser ikke helt håbløst ud. Skal helt klart ha' en chance.

    kodor29-09-18 14:52

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen