Forum - Forum-tråd: Fodboldtråden

Fodboldtråden

  • ★★★★★0

    Efter at have set den fra denne vinkel synes jeg egentlig, at den er ok. Det ser ret meget ud til, at Ronaldo tager fat i hans hår og river, og det er vel ikke i orden...

    Nu har jeg lige set det et par gange og jeg synes det er ekstremt at give rødt kort i den situation. Ronaldo gør jo sådan set ikke andet end at lægge hånden eller lave en meget mild markering med sin hånd på Sevilla-spillerens hoved. Han hverken river ham i håret eller banker hånden ned i hovedet på ham, så jeg synes det er helt grotesk, at han bliver smidt ud for sådan en bagatel.

    NightHawk20-09-18 17:55

  • ★★★★★0

    ---

    NightHawk20-09-18 17:56

  • ★★★★0

    Den kunne måske dømmes..... på oldboys :)

    Babo20-09-18 18:47

  • ★★★★★0

    Efter at have set den fra denne vinkel synes jeg egentlig, at den er ok. Det ser ret meget ud til, at Ronaldo tager fat i hans hår og river, og det er vel ikke i orden...

    Og hvad man ikke kan se fra den vinkel, er at han giver den anden spiller et mindre spark, lige inden han river fat i håret.

    Kruse20-09-18 19:15

  • ★★★0

    Kæft en kasse af Raketic, og så var han i luften!!!!

    MadMartigan 3-10-18 21:40

  • ★★★★0

    Barcas bedste halvleg i meget lang tid. 

    Babo 3-10-18 21:58

  • ★★★★0

    Guden selv. 

    Babo 3-10-18 22:15

  • ★★★0

    De spiller godt nok godt Barca, men kan de holde momentum..?

    MadMartigan 3-10-18 22:18

  • ★★★2

    Otte sejrer i træk til The Gunners. Ganske vist har det ikke været mod de sværeste modstandere, men sidste år havde det været helt utænkeligt. Emery har virkelig sat en positiv process i gang.

    Bernd Leno ligner et rigtig godt køb. Gode redninger og sikre fødder. Ellers så virker Emile Smith-Rowe som et rigtig lovende talent. Dejligt er det også at have Sokratis og Kolašinac tilbage. Det er virkelig svært ikke at have en blødt punkt for Kolašinac. At se ham spille er som at se en kampvogn spille fodbold. :)

    Benway 4-10-18 21:21

  • ★★★★★1

    Det er godt at få tanket op på selvtillid og point mens spilkonceptet langsomt bliver tømret fast hos spillerne. Iwobi ligner også en helt ny spiller i forhold til sidste sæson. Det er en spændende sæson vi har gang i også selvom at vi nok skal møde modstand og dårligere resultater snarligt.

    Kruse 4-10-18 21:44

  • ★★★★★1

    To mål af Lacazette, to mål af Aubameyang og et sprødt holdmål, der elegant blev afsluttet af Ramsey. Lækker kamp der til tider lignede en opvisningskamp. Det blev ikke i dag at den gode stime vendte :)

    Kruse 7-10-18 14:53

  • ★★★0

    To mål af Lacazette, to mål af Aubameyang og et sprødt holdmål, der elegant blev afsluttet af Ramsey. Lækker kamp der til tider lignede en opvisningskamp. Det blev ikke i dag at den gode stime vendte :)

    Jeg missede kampen men har lige set highlights. Det er jo decideret smukt. :)

    Benway 7-10-18 21:44

  • ★★★★★0

    Det er blevet en fornøjelse at se Arsenal igen. Özil med en fantastisk præstation i dag. Iwobi fortsætter også den gode form, og så fortsætter de smukke mål. Lidt irriterende at vi igen starter sløvt, og først begynder at spille bold da Leicester scorer. Det er efterhånden en velkendt tendens, som jeg håber bliver udbedret.

    Kruse22-10-18 22:56

  • ★★★0

    Ti sejre i træk til The Gunners. Det her er jo ren nydelse. :)

    Forsvaret er stadig lidt shakey, men hold da op et giftigt angreb, der er blevet sat op.

    Benway22-10-18 22:59

  • ★★★★★0

    Tillykke med sejren. :) 

    Jeg fik da lov at juble i en kort periode, men så gik det som det plejer. Ikke at jeg havde forventet noget, men det kunne nu have været rart med et point eller tre, da Leicester efterhånden er et stykke væk fra den famøse 7 plads til Europa League. 

    Oh well, det er bare op på hesten igen og prøve at se fremad.

    NightHawk22-10-18 23:05

  • ★★★★★1

    Jeg sidder lige og læser om den forfærdelige helikopter-ulykke, der skete efter kampen i går mellem Leicester og West Ham, hvor Leicesters klubejer (der plejede at flyve til og fra hjemmebanen i sin helikopter) og datter formodes at være blandt de døde. Det er godt nok et meget trist kapitel i Leicester FC's historie. :(

    www.dr.dk/nyheder/indland/fodboldfans-soerger-og-venter-paa-nyt-ved-leicester-hjemmebane

    NightHawk28-10-18 18:09

  • ★★★★★0

    Jeg skal se Cardiff mod Leicester lige om lidt på 6'eren, der lavede en virkelig smuk og meget rørende hyldest af Leicesters klubejer Vichai, der sammen med fire andre  døde sidste weekend i en helikopter-ulykke.

    Jeg er spændt på at se hvordan, at holdet kommer videre efter så stort et chok og hvordan de vil gribe kampen an. Det bliver under alle omstændigheder en langt mere følelsesladet kamp end det plejer både hvad spillerne og os fans angår. 

    Jeg håber så meget på en sejr i dag. Kom så Leicester! 

    NightHawk 3-11-18 16:07

  • ★★★★★0

    Jaaaaaaa, hvor fedt!  1-0 til Leicester. :) 

    NightHawk 3-11-18 17:16

  • ★★★★★0

    Kæft mand, hvor fedt med en sejr i dag. Det var på ingen måde sprudlende, men holdet leverede en mandfolkeindsats og fightede sig til tre point. :) 

    NightHawk 3-11-18 17:59

  • ★★★★★0

    Jeg sidder og varmer op til kampen imellem Atletico Madrid og Dortmund. Sidste gang fik Atletico Madrid en ordentlig røvfuld på udebane, da de to hold mødtes. Denne gang er det på Wanda Metropolitano og tid til Payback. 

    Jeg håber Simeone har fået sat dem op, så de kan levere en super kamp, som de plejer. :) 

    NightHawk 6-11-18 20:47

  • ★★★★★0

    Super kamp af Atletico Madrid, der lukkede fuldstændig ned for Dortmund, som havde 2-3 chancer samlet set. Og så lukkede og slukkede Griezman lige med et kontramål i verdensklasse. 2-0 og nu ser det rigtig godt ud. :) 

    NightHawk 6-11-18 22:59

  • ★★★★★1

    Jeg skal se Leicester mod Burnley om lidt. Wow sikke en smuk og rørende hyldest der lige har været på King Power stadium, hvor flere af de gamle Leicester trænere også er tilstede.Jeg sidder med gåsehud på armene lige nu.

    NightHawk10-11-18 15:59

  • ★★★★★0

    Hatten af for spillerne der gjorde deres bedste mod et meget defensivt Burnley hold.

    Et hovedstød på overliggeren, et skud fra Vardy reddet på målstregen og to super redninger af Joe Hart, samt et hovedstød fra Okazaki lige over mål i overtiden. Men ind ville bolden bare ikke og således endte det meget ufortjent 0-0. 

    Efter kampen var Vichais søn tårevædet rundt på hele stadion for at hylde alle fans, Her måtte jeg sgu også knibe et par tårer. Et meget smukt punktum på de sidste par ugers tragiske omstændigheder.

    NightHawk10-11-18 18:06

  • ★★★★★1

    Sådan skal en derby-dag fandme være! Fantastisk kamp med tænding, spænding og et resultat jeg kun kan bifalde.

    Kruse 2-12-18 17:02

  • ★★★0

    Sådan skal en derby-dag fandme være! Fantastisk kamp med tænding, spænding og et resultat jeg kun kan bifalde.

    Ja, hold da op det var vidunderligt. Bedste fodboldkamp jeg længe har set. :)

    Benway 2-12-18 17:10

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen