Trailer: Warner Bros. frigiver 5 minutter lang "Aquaman"-forsmag

Havmonstre, ubåde, onde robotter og den klassiske, gyldne Aquaman-dragt fra tegneserien – den nye trailer giver DC-fans en masse at mæske sig i.

Efter begivenhederne i "Justice League" må Arthur Curry (Jason Momoa) sande, at han er arving til undervandsriget Atlantis, og som superhelten Aquaman må han vende tilbage til sit hjem og lede sit folk.

Først skal han dog overvinde sin halvbror, Orm (Patrick Wilson), der har til sinde at udslette alle mennesker over havet på grund af vores løsslupne forurening.

I filmen ses også Amber Heard, Willem Dafoe, Dolph Lundgren og Nicole Kidman. "Aquaman" er instrueret af James Wan ("The Conjuring") og dykker ned i de danske biografer 20. december.

Kommentarer

Warner Bros. frigiver 5 minutter lang "Aquaman"-forsmag

  • ★★★★1

    Frankly, I don't give a damn. Jeg har nået mætningspunktet og ikke set en superheltefilm siden sidste Thor. Prøvede Avengers, men stoppede efter 15 minutter. Så Han Solo, som også var komplet drænet for charme.

    Det vælter frem med ligegyldigheder og nu tilmed med certificerede b skuespillere i hovedrollerne. 

    Håber branchen begynder at blive ramt af økonomiske fiaskoer i genren og snart begynder at kaste de store penge efter noget andet.

    Bruce 6-10-18 01:12

  • ★★★★★0

    Jeg ved heller ikke rigtig, om jeg vil kunne klare 120 minutter...

    The Insider 6-10-18 10:16

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen